- 10 Mayıs 2007
- 110
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar arada acuk kaçamak yapmama rağmen 2 kilo gitti süper bi diyet kesin kilo verdiriyo
canım ben birebir hazırlamıyorum.. havucun çorbanın tadını bozduğunu düşünüyorum. benim bu hafta yaptığım çorbanın içinde lahana, soğan,bol limon suyu ve zeytinyağı , bol acı kırmızı pul biber dışında bişey yoktu... sevmediğin malzemeleri çıkarabilirsin çorbadan yada sevdiğin sebzeleri ekleyebilirsin bence... ben çok severek içiyorum daha öncede birkaç kere yazmıştım...
maeves canım yeşil soğanmı yoksa kuru soğanmı koydun
çok teşekkür ederim çok saol akşam yapıcam yıne kendime lahana çorbasından kusura bakmaz isen son bişey daha sorucam diyeti birebirmi yapıyorusun mutlaka yazmışsındır ama ben şuan işyerindeyım oumaya vaktım olmadı.hoşcakala.s.
ben birebir yapmıyorum canım tabii seni yönlendirmek istemem çok sağlıklı değil belkifde benim yaptığım.. ben meyve sevmiyorum o yüzden meyve yemedim hiç. sabahları 1 büyük dilim kepek ekmeği üstüne labne peyniri sürüp yedim. sonra akşama kadar lahana çorbası arada belki domates.. akşamda bazen lahana çorbası bazende kayınvalidemde filan olduğum zamanda bol salata az pilav hatta mercimek çorbası bile içtim... dün dışardaydım sölemesi ayıp dürüm filan yedimm... ama fazla abarttığımı düşünmüyorum kaçamaklarımı... ben bu çorbay severek içtiğim için bol bol içiyorum onunda faydası oldu sanırım.. hiç aç kalmadım ben bu diyette...