Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

başlayan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum bu kararlarından dolayı inanın burda yazışmak acayip motive ediyor bozan arkadaşlar ise yeniden denesinler battı balık yan gider sakınnnnnn demesinler çünkü önümüz yazdelikafadulden

daha önce yapmştım yemeye dayanabildim mi
çok güzel kilo verdiriyor naniknanik
bugunde pişirdim yarın başlıcam yine içmeye :bbo: sositososito

ığrenç bir tadı var ! Boğazımda kaldı yutamadım :S
Başlayamıyorum of :KK43: Limon kimyon nane v.s kattım ama olmuyor !

iLk gün öyLe oLuyo arkadaşım 2 veya 3. gün aLışıyosun :KK70: ha gayret benm içerken gözLermden yaş geLmişti :KK70:

arkadaşın ender saraç a gidiyor yağ yakması için yarım lt suya 5-6 tane lahana yaprağını parçalamadan kaynayan suya atıp 7 dk kaynatp istersen bir kaç damla limonun suyunu katıp sabah akşam birer bardak için ben yeni başladım sonuçları sizlerle paylaşıcam

kızlarrr günaydın pazar itibarı ile bitmesi gereken fakat benim cmtsi bıraktığım :))
diyet sonucumu vereyim sizleree ;
64 den 60 a düştüm 5,5 günde :))))))
ve karnım inanılmayacak kadar düzzzz dümdüzzzzzz
arkadaşlar sakın pes etmeyin ve içmeye devam edinin inanın sonuç mükemmel oluyo
ben şimdide kafama göre bi diyet yapıyorum bu hafta belki yanında destek olarak lahana çorbası değilde suyunu içerimm :))))
hepinize kolay gelsin şekerlerrr öpüldünüzzz

süpersin edacım :nazar:
darısı bnm ve dier kilo vermek isteyen arkadaşların başına :eek:

edahmed valla tebrikler bende sonuç hüsran bu deddiğim gini en kötü şekilde bile 3 kilo verdiren bir diyetti bana bu sefer reglin yüzünden heralde 100 gr bile oynmamamış 5 günde ben yaptım şoktayım :1shok:bakalım bir kaç gün daha devam etmeyi düşünüyorum

kızlar benimde 2,6 gitti bugün 6,günüm öyle duruyorum çok umutluydum ama yinede güzel

Kızlar aÇıkÇası bende devam etmeyı dÜŞÜnÜyorum ama bı yandanda ben hıÇ kaÇamak yapmadım ya ondan yıne aynı Şeylerı Çekmek zor gıbı gelıyo
ama sonuÇ kamÇılıyo yıne yınee dıye :))))

Tebrik ediyorum edahmet ya :KK70: Tebrikler canım !
Darısı benim ve kilo vermek isteyen arkadaşların başına :KK43: Ama bu çorbanın tadı çok kötü !

kızlar arada acuk kaçamak yapmama rağmen 2 kilo gitti süper bi diyet kesin kilo verdiriyo

kızlar arada acuk kaçamak yapmama rağmen 2 kilo gitti süper bi diyet kesin kilo verdiriyo

evet bende senın gibi düşünüyorum gerçekten çok iyi kilo verdiriyo ama tadı çok kötü bana nasıl çorbayı hazırladığını anlatırmısın ben internetten birebir hazırlamıştım ama tadı hakıkatten çok kötü yaptığın çorbayı anlatırsan çok sevinirim:teselli:

canım ben birebir hazırlamıyorum.. havucun çorbanın tadını bozduğunu düşünüyorum. benim bu hafta yaptığım çorbanın içinde lahana, soğan,bol limon suyu ve zeytinyağı , bol acı kırmızı pul biber dışında bişey yoktu... sevmediğin malzemeleri çıkarabilirsin çorbadan yada sevdiğin sebzeleri ekleyebilirsin bence... ben çok severek içiyorum daha öncede birkaç kere yazmıştım...

canım ben birebir hazırlamıyorum.. havucun çorbanın tadını bozduğunu düşünüyorum. benim bu hafta yaptığım çorbanın içinde lahana, soğan,bol limon suyu ve zeytinyağı , bol acı kırmızı pul biber dışında bişey yoktu... sevmediğin malzemeleri çıkarabilirsin çorbadan yada sevdiğin sebzeleri ekleyebilirsin bence... ben çok severek içiyorum daha öncede birkaç kere yazmıştım...

çok teşekkür ederim çok saol akşam yapıcam yıne kendime lahana çorbasından kusura bakmaz isen son bişey daha sorucam diyeti birebirmi yapıyorusun mutlaka yazmışsındır ama ben şuan işyerindeyım oumaya vaktım olmadı.hoşcakala.s.

çok teşekkür ederim çok saol akşam yapıcam yıne kendime lahana çorbasından kusura bakmaz isen son bişey daha sorucam diyeti birebirmi yapıyorusun mutlaka yazmışsındır ama ben şuan işyerindeyım oumaya vaktım olmadı.hoşcakala.s.

ben birebir yapmıyorum canım tabii seni yönlendirmek istemem çok sağlıklı değil belkifde benim yaptığım.. ben meyve sevmiyorum o yüzden meyve yemedim hiç. sabahları 1 büyük dilim kepek ekmeği üstüne labne peyniri sürüp yedim. sonra akşama kadar lahana çorbası arada belki domates.. akşamda bazen lahana çorbası bazende kayınvalidemde filan olduğum zamanda bol salata az pilav hatta mercimek çorbası bile içtim... dün dışardaydım sölemesi ayıp dürüm filan yedimm... ama fazla abarttığımı düşünmüyorum kaçamaklarımı... ben bu çorbay severek içtiğim için bol bol içiyorum onunda faydası oldu sanırım.. hiç aç kalmadım ben bu diyette...

ben birebir yapmıyorum canım tabii seni yönlendirmek istemem çok sağlıklı değil belkifde benim yaptığım.. ben meyve sevmiyorum o yüzden meyve yemedim hiç. sabahları 1 büyük dilim kepek ekmeği üstüne labne peyniri sürüp yedim. sonra akşama kadar lahana çorbası arada belki domates.. akşamda bazen lahana çorbası bazende kayınvalidemde filan olduğum zamanda bol salata az pilav hatta mercimek çorbası bile içtim... dün dışardaydım sölemesi ayıp dürüm filan yedimm... ama fazla abarttığımı düşünmüyorum kaçamaklarımı... ben bu çorbay severek içtiğim için bol bol içiyorum onunda faydası oldu sanırım.. hiç aç kalmadım ben bu diyette...

maşallah senı tebrik ederim.hakıkatten çok iyi veriliyo ama ben tüm malzemelerle eksiksiz yaptım tadı çok kötüydü .teşekkür ederim çok saol kaç kilo ile başaladın cetvelin soğru mu:sm_cool:

X