Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiLo açısından abLacım .
yani uyuLsada uyuLmasada kiLo wericemmii puahah açıkça bölEE demek istiyorum xD kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağol hayatım =)günaydınnnn kıslarr....
kertemeyenkelecimmm kolay gelsin sana yeni başlamışsın
eğer listeye uyar ve sadece çorba içersen ii sonuç alırsın ama uymazsanda bence verirsin yinede..
kızlar bu arada benim pantalon uçuyooo üzerimden ama ben inatla pazar tartılacağım
Sağol hayatım =)
KızLar bu sabah tek soğan suyu içtim tok tutması için =) Sonrasında öğlen yani az öncede kendime salata hazırladm domates soğan falan =) ve ardından corbamı içtim.Diyete tam uymuyorum.Çünkü aç kalınca başım dönüyor =)
eD@HMeT cnm ben maalesef bozdum diyeti..regl olucam ve cnm faslasıyla tatlı istio :s inşallah tekrar başlıcam ama bende patates diyetini düşünüorum bi yandan..hangisine başlasam karar veremedim..
merhaba kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim yarından itibaren başlıyorum çorbamı içmeyehihoyyyt ama anlamadıgım bişe var bütün gün sadece bu çorba mı içiliyo :1shok: bide bu diyeti bırakınca verilen kiloların hepsi geri alınıyo mu.. tadının çok kötü olacagını sanmıyorum çünkü ben lahanaya bayılırım çiğ haşlanmış farketmez her türlü yirim :sm_cool: çok sabırsızlanıyorum bi hafta sonunda kaç kilo verebilcem bakalım.. vereceyiniz cevaplar içinde şimdiden teşekkürler.. gelişmeleri yazarm... :teytey:
senin 7 günlük diyet lisetende güzele benziyor ancak ben yumurtadan hoşlanmadıgım için bana uzak kalıyor kaydirigubbakcemile2