Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bugün başlayabildim anca.. sabah 2 kase çorbamızı içtik geldik iş yerine.. 1 kase çorbam ve çilek ile çağlam var yanımda :KK51:

ben çorbaya pırasa ve domates salçası da koydum lahanaları da çiğden robotta geçtim incecik kıyıldılar.. çorbamı sevdim güzel oldu ama maydanozu unutmuşum içerken doğruyorum artık:KK51:

Arkadaslar benim lahana diyetim bitti 7 gün yaptım 2 gün ara verip tekrar baslamicam size şiddetle tavsiye ettiğim bsy var zencefil zerdecal ve tarçın üçlüsü..inanılmaz göbek eritiyo ve metabolizma calistiriyo ben denedim hemen fark etti ama bu baharatlardan birer çay kaşığı yogurdun içine karıştırıp iciceksiniz ben denedim sabah akşam yedim ama çok kötü oldu 1 kerede balın içine karıştırdım daha yenebilir oldu tavsiye ederim sizde deneyin ama haftada 2 kereymis

Selam kizlarr benimde suan corbam kayniyor umarim ise yarar yapan arkadaslara bir sorum olacakti icine tuz atsak bi skinyi olurmu. Hergun gelismeleri paylasicam sizinle bide ben sporda yapiorm umarim yan etkisi olmaz tnsiyon dusuklugu vs

Selam kizlarr benimde suan corbam kayniyor umarim ise yarar yapan arkadaslara bir sorum olacakti icine tuz atsak bi skinyi olurmu. Hergun gelismeleri paylasicam sizinle bide ben sporda yapiorm umarim yan etkisi olmaz tnsiyon dusuklugu vs
Bence tuz atmayın vücutta su tutar ve istediğiniz verimi alamazsınız biraz zor İçmesi ama bi şekilde dayanin ve tuzsuz için pul biber limon atınca daha iyi oluyo

Hoşgeldin
sakın tuz atmayın limon kullanın limon tuz yerine geçer kolay gelsin

Halbuki diyet listesindede tuz atabilirsiniz yazio iyiki sizlere sormusum. Ama dayanmak cok zor harbiden :KK43: peki gunde en az kac kase icilio acaba

Başlangıç : 64.00
1.gün : 63.100
2.gün : 62.300
3.gün : 61.400

birde su içebilsem çok iyi olacak bu arada benımle başlayan arkadaşlar nerdesiniz hani gün gün yazacaktınız ne kadar verdiğinizi
yeni başlayanlar yılmayın bu benim ilacım diyip için çorbanızı unutmayın şapka çıkar kel görünür, montlar kabanlar çıkar kilolar görünür. KOLAY GELSİN

Merhaba kizlar ben bugün yada yarin regl olucam o yüzden önce bi sökülüp öyle yaziyim gelişmeleri ben hiç ara vermeden devam edip 2 hafta yapıcam bi sorun olur mu sizce diyet listesinde 2 haftalık diyo çünkü :KK50:bide ben tuz kullanıyorum çünkü vücudun tuza da ihtiyacı var ama sınırlı tabi günlük en fazla 1 çay kaşığı kadar ama 3lt de su içiyorum limonlu yeşil çayımı da içiyorum :KK50:

Merhaba kizlar ben bugün yada yarin regl olucam o yüzden önce bi sökülüp öyle yaziyim gelişmeleri ben hiç ara vermeden devam edip 2 hafta yapıcam bi sorun olur mu sizce diyet listesinde 2 haftalık diyo çünkü :KK50:bide ben tuz kullanıyorum çünkü vücudun tuza da ihtiyacı var ama sınırlı tabi günlük en fazla 1 çay kaşığı kadar ama 3lt de su içiyorum limonlu yeşil çayımı da içiyorum :KK50:
Günaydın bence bir sorun olmaz çünki regl döneminde vücut ödem yapıyor. O dönemde vermemiş gibi gözükseniz bile regli bittiğinde tıkır tıkır gidiyor kilolar hem daha rahat oluyorsunuz tecrübe konuşuyor. Kolay gelsin

Günaydın bence bir sorun olmaz çünki regl döneminde vücut ödem yapıyor. O dönemde vermemiş gibi gözükseniz bile regli bittiğinde tıkır tıkır gidiyor kilolar hem daha rahat oluyorsunuz tecrübe konuşuyor. Kolay gelsin

birde su içebilsem çok iyi olacak bu arada benımle başlayan arkadaşlar nerdesiniz hani gün gün yazacaktınız ne kadar verdiğinizi
yeni başlayanlar yılmayın bu benim ilacım diyip için çorbanızı unutmayın şapka çıkar kel görünür, montlar kabanlar çıkar kilolar görünür. KOLAY GELSİN

canım çorba tarifini verir misin ben başlamak istiyorum biraz bilgilendirir sen sevinirim pazertesi başlarım

Masallahhh harikasin umarimm sonuna kadar hepsinden kurtulursunn :) ben dun cok zorlandim ama bgun limon skınca hosuma gtmeye basladii. Ama su cok onemli bagirsaklri calistriyor mutlaka ic ben daha tartilmadim tartilinca gelismeleri yazaarimm

Ama 2 3 gun ara verin mutlaka cnku hic birakmadan yapmak olmaz zaten listedede oyle yaziyo beslenme bozukluguna yol acabilir. O bitaktiginiz iki gunde yine sinırli protein sebze meyve ile beslenebilirsiniz vucud ihtiyac diyuyo cunku

canım çorba tarifini verir misin ben başlamak istiyorum biraz bilgilendirir sen sevinirim pazertesi başlarım
6 adet sogan
1 orta boy lahana
2 adet domates
2 adet yesil sivri biber
1 demet maydonoz
Hepsini kucuk kicuk dograyip uzerini gececek sekilde su ekleyin. Sebzeler iyice yumusayincaya kadar kaynatin. Ben icine kimyon ve tavuk tableti attim yiyincede bol limon skiorm harika oluoo skilmadan yiuebilirsiniz. Ama kimyon mutlaka atin benim normalde asiri siskinlik sorunum oluyo lahana tukettigimde ama kimyon kesinlkle siskinlik yapmiuo simdiden afiyet olsun :)

6 adet sogan
1 orta boy lahana
2 adet domates
2 adet yesil sivri biber
1 demet maydonoz
Hepsini kucuk kicuk dograyip uzerini gececek sekilde su ekleyin. Sebzeler iyice yumusayincaya kadar kaynatin. Ben icine kimyon ve tavuk tableti attim yiyincede bol limon skiorm harika oluoo skilmadan yiuebilirsiniz. Ama kimyon mutlaka atin benim normalde asiri siskinlik sorunum oluyo lahana tukettigimde ama kimyon kesinlkle siskinlik yapmiuo simdiden afiyet olsun :)

teşekkürler gün içerisinde sadece çorba mı tüketeceğiz bir de bu çorba çok sanki bir günde biticek mi

Merhaba tabikide verebilirim
Öncelikle belirtmek isterim sebze gününde sakın havuç ve patates yemeyiniz ne kadar çok çorbadan içerseniz o kadar çok kilo gidiyor meyve olarakta muzu sadece muz gününde tüketiniz ve 1 haftadan birşey olmaz bu benim ilacım diyerek çorbayı tüketin ben bunu hep yaptım Allah korusun sanki hastanede yatıyorum ve bunlardan başka yiyeceğim yok gibi davranıyorum inanın her tartıya çıktıkça dahada motive oluyorsunuz. size bir tavsiyemde şu diyet listesini aldıktan sonra iyice inceleyin ve 1 haftalık plan yapınız evlimisiniz bekarmı bilmiyorum ama 1 hafta boyunca misafiriniz gelecekmi yada siz misafirliğe gidecekmisiniz dışarda yemek olayı varmı onları ayarlayın aksi halde tam diyette iken bu tür şeyler olunca yarıda kesiliyor sonrada ben bu diyetten başarılı olamadım deniyor :) Hiçbirşey bizim sağlığımızdan daha değerli değil.

Lahana çorbası
MALZEMELER
6 adet büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 adet kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı, KEREVİZ
1 demet maydanoz
3 litre su
HAZIRLANIŞI
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs..Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!!
Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmelisiniz.
1.GÜN : İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2.GÜN : İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3.GÜN : İstediğiniz kadar sebze, meyve (muz huriç) ve özel çorba
Eğer bu 3 günü tam olarak uygularsanız : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.
4.GÜN : 5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5.GÜN : 300-500 gr. (4 biftek) kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6.GÜN : İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, yeşil yapraklı sebze, özel çorba
7.GÜN : Esmer kepekli pirinç, pirinç çorbayada konulabilir, sebzeyede karıştırılabilinir, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yapraklı sebzeler )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun,
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arası vermiŞ olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye süt, şeker koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ…

X