Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Tabikide 1 günde bitmeyecek diyet 7 günlük çorbanız biterse yeniden küçük lahana ve diğer malzemeleri yarı yarıya koyarak devam edebilirsiniz

Çok teşekkür ederim pazertesi mutlaka başlayacağım evliyim ve çalışıyorum sabah 8 akşam 7 iş çıkışım ve eve varışım 8 i buluyor iş yerinde bu çorbayı nasıl ısıtabilirim ocak yok bir fikriniz var mı acaba

Selam arkadaslarrrr dun aksam ustuu basladim corba icmeyee ve sabahta hic dikkat etmemistim hatta baklava bie yemistim bugun 12 de tartildm 72 200 den 71 e dusmusmm acayip mutlu oldumm :) iyiki yapmism bu diyeti hatta tadini sevmeye bile basladimm baska yemeklerdende sogudm yemek gorunce midem bulanio sizlerdede ole bi durum varmii

IMG-20160323-WA0000.jpeg

Buda pismeye hazir halii

Çok teşekkür ederim pazertesi mutlaka başlayacağım evliyim ve çalışıyorum sabah 8 akşam 7 iş çıkışım ve eve varışım 8 i buluyor iş yerinde bu çorbayı nasıl ısıtabilirim ocak yok bir fikriniz var mı acaba
içinde yağ olmadığı için ben ısıtmadan içiyorum çok soğuk havalarda kalorifer peteğinin üzerinde bekletiyorum sabahtan öğlene kadar

Merhaba çorbanın tarifini yazabilir misiniz?
Merhaba

Lahana çorbası
MALZEMELER
6 adet büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 adet kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı, KEREVİZ
1 demet maydanoz
3 litre su
HAZIRLANIŞI
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs..Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!!
Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmelisiniz.
1.GÜN : İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2.GÜN : İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3.GÜN : İstediğiniz kadar sebze, meyve (muz huriç) ve özel çorba
Eğer bu 3 günü tam olarak uygularsanız : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.
4.GÜN : 5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5.GÜN : 300-500 gr. (4 biftek) kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6.GÜN : İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, yeşil yapraklı sebze, özel çorba
7.GÜN : Esmer kepekli pirinç, pirinç çorbayada konulabilir, sebzeyede karıştırılabilinir, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yapraklı sebzeler )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun,
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arası vermiŞ olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye süt, şeker koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ…

Sabah ısıt.termosa koy.öyle götür işyerine.

Merhaba

Lahana çorbası
MALZEMELER
6 adet büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 adet kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı, KEREVİZ
1 demet maydanoz
3 litre su
HAZIRLANIŞI
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs..Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!!
Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmelisiniz.
1.GÜN : İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2.GÜN : İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3.GÜN : İstediğiniz kadar sebze, meyve (muz huriç) ve özel çorba
Eğer bu 3 günü tam olarak uygularsanız : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.
4.GÜN : 5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5.GÜN : 300-500 gr. (4 biftek) kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6.GÜN : İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, yeşil yapraklı sebze, özel çorba
7.GÜN : Esmer kepekli pirinç, pirinç çorbayada konulabilir, sebzeyede karıştırılabilinir, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yapraklı sebzeler )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun,
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arası vermiŞ olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye süt, şeker koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ…
Çoook teşekkür ederim böyle hemen cevap geleceğini düşünmezdim forumda yeniyim de :oops:

Günaydın arkadaşlar
Başlangıç : 64.00
1. gün : 63.100
2. gün : 62.300
3. gün : 61.400
4. gün : 61.100
4. gün 300 gram vermemin sebebi dün tahlil nedeni ile saat 2 ye kadar aç kalmak zorunda kaldım hastane ortamıda bayağı gergindi 2 de ise süt, muz ve çorba günü olması nedeni ile lıght süt ve 1 tane muz yedim akşam yine 6 ile 8 arası hastanede idim mn çekimleri nedeni ile 8 den sonra 3 kepçe çorba içip 1 bardak süt ve 1 tanede muz yiyip uyudum gün boyu çay dışında su hiç içmedim ve lavaboya çıkmadım ondan dolayı az olabilir ayrıca vermem gereken son 5 kiloya girdiğim için de vücut direniyor da olabilir. Bilirsiniz kişinin ideal kilosuna kauşması için vermesi gereken 5 kilo en az 20 kilo vermeye benziyor japon yapıştırıcısı ile tutunmuştur o kilolar ama biz bu azimle ne yağları ne kiloları deldik. Ha gayret kolay gelsin.

Merhaba,
Ben de an itibariyle başladım. Şu an blendırdan geçirdiğim çorbamı içiyorum:)
Bol baharat; karabiber,pulbiber ve kimyon ekledim,tabi sarımsak da. Bu yüzden lahananın kekremsi tadını almıyorum.
73900 'le başladım bakalım ne kadar kilo verebileceğim:)

Merhaba.ben de an itibariyle başlamış bulunmaktayım. Öğlen başlamış oldum ama neyse artık,yapacak bir şey yok:KK43:
Üç kepçe çorbamı içtim ama hala açlık hissediyorum.
Başlangıç kilom 73.9 kg. Bakalım ne kadar kilo verebileceğim

Merhaba kızlar .bende bugün başladım.tat harika
Tarifim ; yarım lahana maydanoz dereotu kereviz dallarıyla beraber biber soğan sarımsak domates bir limon suyu iki tablet bulyn... İnanın harika oluyor blendırdan geçtim. 87 ile başladım inşallah sonuç güzel olur.

Merhaba kızlar .bende bugün başladım.tat harika
Tarifim ; yarım lahana maydanoz dereotu kereviz dallarıyla beraber biber soğan sarımsak domates bir limon suyu iki tablet bulyn... İnanın harika oluyor blendırdan geçtim. 87 ile başladım inşallah sonuç güzel olur.
Ben de çorbaya ne eklemeyi unuttum diyordum,sen yazınca farkettim;domates unutmuşum.
Yanında yesem bir şey olmaz herhalde.

Hiç bilemiyorum cnm.yada çorbanın altını yak tekrar rendelenmiş 3 domates ekle kaynar.birde taze nane de doğradım ben.:KK66:

Merhaba.ben de an itibariyle başlamış bulunmaktayım. Öğlen başlamış oldum ama neyse artık,yapacak bir şey yok:KK43:
Üç kepçe çorbamı içtim ama hala açlık hissediyorum.
Başlangıç kilom 73.9 kg. Bakalım ne kadar kilo verebileceğim
Kolay gelsin canım.hemen hemen aynı kilodayız.bugün yapıcam ben de.:110:

Başlangıç :73900
1. Gün :73600
-300gr gitmiş. Moralimi bozmadım,bu da bir şeydir değil mi? Şimdi kahvaltı olarak çorbamı içiyorum. Herkese bol yağ kayıplı günler:)

X