Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün başladım.yalnız sadece çorba ve listeyi uygulayabileceğimi sanmıyorum. Sabah 2 haşlanmış yumurta,biraz peynir ve zeytin yedim.öğlene kadar bir şey yemedim.öğlen çorbadan içtim.öğleden sonra bir portakal 3 elma yedim.bir kase çorba içtim 6 gibi.şimdilik böyle.hsonu nasıl geçecek bilmiyorum :/

Ben bugün başladım sabah corba öğlen çorba içtim 2 elma 2 salatalık yedim ama açlıktan ölücem galiba 3~4kilo vermem lazım ama dayanmak güç yani bugünü atlatabilir miyim bilmiyorum zira çorba doyurmuyor bi kaç kasiktan sonra zaten yemek istemiyorum

selam kızlar bende diyetteyim 3 beyazı hayatımdan çıkarark 1 haftada 4 kilo verdim ve şuan durakladım bu diyeti yapmayı istiyorum şuan 66 kiloyum benim kilolarımda olupta çorbayı içen varsa kaç kilo verdi acaba :)

merhaba kızlar bugün yeniden çorbamı yaptım .. yarın sabah başlıcam 15 gün devam edip 3 gün ara verip 15 gün devam etmeyi planlıyorum .. 2 günde bi tartılıp giden kiloları yazıcam ..hepimize kolay gelsin yaza fit girelim

Merhaba kızlar. Bende lahana diyetine başladım. Bu gün 2. Günüm bitiyor. Başladığımda 80.3 ' tüm. Şimdi ise 79.6 kg. Diyet dışına hiç çıkıyorum. Çünkü hiç açlık hissettirmiyor. Fakat günde 1 tabak yada 2 tabak yiyebiliyorum. Sebebi ise iş arkadaşıma da ben goturuyorum. Saklama kablarim küçük :KK43: birde lahana çorbası pişirirken unutkanlıkla az tuz atmistim :/ haftada 3-4 gün spora gidiyorum. Yarın meyve ve sebze günüm. Zengin bir menü :)) pazartesi yi sabırsızlıkla bekliyorum. Sonucu sizler ile paylaşacağım. herkese bol sabırlar.

71 kiloyum 3 haftadır 5-6 gün spor yapıyorum spor dışında hareketli bir işim yok ama konsantrasyon gerektiren bir işim var. Bir de hipotiroidim var euthyrox kullanıyorum. Bu diyeti yapsam düşüp bayılırım ya da konsantrasyonumda problem oluşur diye korkuyorum. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı?

71 kiloyum 3 haftadır 5-6 gün spor yapıyorum spor dışında hareketli bir işim yok ama konsantrasyon gerektiren bir işim var. Bir de hipotiroidim var euthyrox kullanıyorum. Bu diyeti yapsam düşüp bayılırım ya da konsantrasyonumda problem oluşur diye korkuyorum. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı?

Konsantrasyonunuzu etkilemiyor. Benim isimde dikkat isteyen bir iş. Bugün 4. Günüm bitti.. bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle deneyin. Bor rahatsızlık hissederseniz ozaman bırakırsınız.

Arkadaşlar merhaba bende bugün başladım çorbaya ancak bu diyeti çok katı yapmayacağım. sabah kepekli sandviçimi yiyip öğlen ve akşam çorbayı içmeyi düşünüyorum.çalışan biri olarak kendimi o kadar zorlamayı düşünmüyorum.
hepiniz çorbanın tadının berbat olduğunu söylemişsiniz ama bence tadı çok güzel ama ben tariftekinden biraz daha farklı yaptım tavsiye ederim size
Benim tarifim : Lahana , 3 tane acı sivri biber , 2 tane kapri biber , 1 demet maydanoz , 1 demet dereotu, 1 baş tam sarımsak, 2 tane soğan , 1 tane et bulyon , 1 tane kereviz , biraz pul biber ekledim , kereviz sapıda koyucaktım saplı kereviz bulamadım :KK43: dilerseniz birde bunu deneyin ben tadını çok sevdim severek içiyorum.
hedefim 50 kilo şuanda 58 kiloyum gelişmeleri yazacağım size :KK73:

Merhaba kızlar. Bende lahana diyetine başladım. Bu gün 2. Günüm bitiyor. Başladığımda 80.3 ' tüm. Şimdi ise 79.6 kg. Diyet dışına hiç çıkıyorum. Çünkü hiç açlık hissettirmiyor. Fakat günde 1 tabak yada 2 tabak yiyebiliyorum. Sebebi ise iş arkadaşıma da ben goturuyorum. Saklama kablarim küçük :KK43: birde lahana çorbası pişirirken unutkanlıkla az tuz atmistim :/ haftada 3-4 gün spora gidiyorum. Yarın meyve ve sebze günüm. Zengin bir menü :)) pazartesi yi sabırsızlıkla bekliyorum. Sonucu sizler ile paylaşacağım. herkese bol sabırlar.

merhabaalarr bende bugün başladım ara sıra yapıyorum bu diyeti geçen yaz 1 ayda 8 kilo vermiştim anca 6 gün yapıp pazarları ara verip pazartesi yine başlıyorum bu sefer sporlada destekliycem inşallah ayda 12 kilo filan verebilirim:110:

Bende bu gün başladım 63.300 kilom ve 5 kilo versem yeterli benim için umarım basarabilirim. 3 yıl önce 74 kilo iken yaptığımda 7 kilo vermiştim 1 haftada

Ve sonuç 7 günde 4 kg verdim. 3 gün ara verdim.
Yarın evdeki malzemelerime göre hurma diyeti yada 5 günde 5 kg diyetine baslicam. Benimle diyete başlayacak bir kaç arkadaşım var. Bize katılmak isteyen var mı

X