Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün yaptım içtim 2 kaseee
yarında lahana yicem çiğğ öle tadı daha güzel

benim tarifimi uygulayın gayet lezzetli..mercimek kilo aldırır diyorsunuz da salçasız yağsız bişey yani sonuçta bu ne kadar kalorili olabilir ki...bence herşeyi birden kesmek çok zararlı..benim çorbam gayet lezzetli oluyo geçende annem mercimek koymamış yokmuş mercimek ama yine çok lezzetliydi...içine bol limon nane falan koyun gayet lezzetli...tek lahanayla soğanı haşla püre yap yok öyle bence pek insani olmuyo,öyle 10 kilo vereceğime böyle 5 kilo veririm hem mutlu kalırım hem zayıf...bu arada ben sabah normal kahvaltımı da yapıyorum kepek ekmeğiyle,bünyemi sadece çorbaya alıştıramam diyeti bırakınca kilolar geri gelir çünkü....sabahları normal kahvaltı öğle akşam çorba arada kepekli galeta salata böyle gayet güzel...2 gündür bozdum rejimi mecburen ama 2 kilo vermişim 56 oldum daha ne istiyim bide tam uysam rejime süper olucak...hadi herkese başarılar...

ne yaptıysam içemiorum şu çorbayı kendimi zorluorum ama bir yere kadar.3. kaşıktan sonra böğürmeye başlıorum bol limon sıktım ama yok olmuo.ama kararlıyım pes etmicem.bakalım nolcak.................

ben düzenli yapamıyorum yasenağlama iş yerinde her daim düzenli yiyemiyorum ya çok iş oluyor kaçırıyorum yemek vaktini yada iş olmuyo çok acıkıyorum nasıl düzene sokabilirim ki bunu fisfisfis

ben düzenli yapamıyorum yasenağlama iş yerinde her daim düzenli yiyemiyorum ya çok iş oluyor kaçırıyorum yemek vaktini yada iş olmuyo çok acıkıyorum nasıl düzene sokabilirim ki bunu fisfisfis

tatlım zaten bildiğim kadarıyla 3 günden fazla yapılmaması öneriliyor.sende haftasonları yapsan??

öyle olacak artık sanırım çünkü hafta içi hiç düzenli olamıyor malesef :KK43:

Her kafadan bi ses cikiyor...
arkadaslar biri verebilirmi su zayiflatan lahana corbasi tarifini?
lütfen acil lazim

ben içiyorum her gün 2 kupa ama ağzım kırıntıya alışkın durmuyor ki :KK70: ancak 1 kilo gidiyor onu da kırıntıyla geri alıyorum :KK70::KK70:bugün leblebi şekeri ve 4 tanecik sarma yedim tuzsuzdu o da :S

Bu diyete başlayacağım ama kararsız kaldım. İshal mi yapıyor bu çorba napıyor?
tarifi şöyle

Özel çorba

Malzemeler: 6 adet soğan, kereviz, lahana, biber, domates, patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs. az tuz Yapılışı: Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.

1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba

2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba

3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba

4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba

5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba

6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba

7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba

kızlaaar bugün lahana çorbası diyetimin 4.günü 3 gündür içiyorum veeeeeegeçen hafta 69.3 ken bu hafta 68.7 yimmm çok mutluyum
yapmak isteyenler 12.takım zayıflama yarışmasında neler yedigimi okuyabilir

ayrıca bu çorba ishal felan yapmıyor ama ben normalden daha rahat wc ye çıkıyorum

kızlar ben içemedim ya :1no2: bikaç kaşık içtim direk yutmaya çalıştım ama sonra öğürmeyee başladım :bbo:
sanırım yapamıycam benneyaptımki
ben şimdilik lahana suyuyla kalsam iyi olucak

canım ben çorbanın tadını müthiş degiştirdim böyle daha rahat içiliyobol limon acı biber ve sarmısak 1kase çorbaya 1 diş

Selam kıslar bende lahana diyetine başladım..
Ben geçen sen uygulamıştım bir haftada 4 kg. vermiştim sonra morelim yerine geldiği için normal bir dietle 3 kg öyle vermiştim..
Ama benim tarifim farklı bende size kendi tarifimi yazmak istiyorum tadı dah güzel oluyor
Lahana
3 tane rendelenmiş domates,
yeşil bibr,maydonos ve yeşil soğan
1 adet tavuk bulyon ve 1 paket hazır çorbe...
Önce lahanaları haşlayıp blenderdan geçiriyorum sonra sebzeleri içine katıyorum en sonda çorbayı sulandırıp katıyorum..
İster limonla ister imonsuz içiyorum süpper oluyor...

Bu da benim çorba tarifim
Lahana
3-4 diş sarımsak
2-3 iri kuru soğan
2 tane kabuğu soyulmuş domates
Biraz da sebzeli çeşni
Haşlayıp blendırdan geçiriyorum.
İçerken cokacimcoook içine sirke ve kimyon katıyorum çok da beğenerek içiyorum .

SELAM KIZLAR BENDE LAHANA CORBASINA BASLADIM cokacimcoook
AMA BASKA SITEDEN ALDIGIM TARIFI UYGULUYORUM GAYETDEE GÜZEL OLUYOO CORBAA VE KESINLIKLE BLENDERDAN GECIRMEYIN MÜMKÜN OLDUKCA KÜCÜK DOGRAYIN ÖYLE YIYIN CÜNKÜ BLENDERDAN GECIRINCE GÖRÜNÜM IGRENC OLUYOO YAA kafamçokkarıştı
BENIM TARIFIMDE BÖYLE :lepi:
1 lahana
1 kereviz sapı
3 domates
2 bıber
2 tane kuru sogan
1 demet yesıl sogan
1demet maydonoz
1fıncan bulgur
1 fıncan mercımek
1tane bulyon (ısteye göre)
2 LİTRE SU
tuz.karabıber.kırmızıbıber vs...
İŞTE BENIM TARIFIMDE BU GÜZEL TADI KIZLAR DENEYEBILIRSINIZ BENCEE kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu diyet başladım ve bugün 6. günüm 4 günde 3 kilo verdim ama 5. günde tık yoktu bakalım 7. günde neler olacak

X