Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 58 kiloydum ramazan ayında sıgarayı bıraktım ve suanda 70 kıloyum. Suanda reglımın 2.gunundeyım reglım bıttıgı gıbı bu dıyete baslamaya nıyetım var ınsallah eskı kıloma donerım pazartesıden bu yana Leslie Sansone 3 mil yuruyorum.Bebek dusunuyoruz su kılo ıle hamıle kalsam fıcı gıbı olurum kesın ınsallah eskı halıme donerım.Internetten tarıfı buldum ama yapıpta kılo verenler tarıflerını verırse cok sevınırım.

Bende sürpriz yaparım İNŞALLAH , Pazartesi tartılıyım bende, hadi bakalım yarışalım ne dersin?

Slm konyaaaa nerelerdesin bittimi diyetin sesin cikmiyor????

bende bugün 59.6 çıktım,,tam uyamıyorum dediğim gibi ama akşam yemek yesemde gayet güzel eksiliyorum,
reglin 2.günündeyim,hiç artı çıkmadım,şişlikte gidince daha az çıkıcamı biliyorum 58 bekle bekle beni anacım:KK53:

Kilo veren arkadaslar acaba daha sonra yeniden Kilo aldimi

Ve ALEYKÜM SELAM! yok kıııız, ne bitecek, son gaz devam! Pazartesi'yi 4 gözle bekliyorum, bugün ve ondan önceki günler hiiiiiiç kaçamak yapmadım:))

Bende yapmamaya calisiyorum kacamak ama guzel gidiyo gobek baya gitti bende sukur. Bende sabursizlikla pazartesiyi beklitorum sonra isvec diyetine gececem ondada guzel kilo veren arkadaslar var 13 gunde 9 kilo felan guzel bence bide ona geciyum

Bende yapmamaya calisiyorum kacamak ama guzel gidiyo gobek baya gitti bende sukur. Bende sabursizlikla pazartesiyi beklitorum sonra isvec diyetine gececem ondada guzel kilo veren arkadaslar var 13 gunde 9 kilo felan guzel bence bide ona geciyum

Bu kadınlarkulübünün başka bi sayfasında okumuştum, diyet yapıp iyi kilo verenler yani kiloda birinci gelenler kiloları nasıl verdiklerini anlatıyorlar, orda biri anlatmış, yanlış hatırlamıyorsam İsveç diyetiydi galiba , biri yapmış ve ölüyormuş nerdeyse, birgün deprem oluyor diye bayılmış hastaneye kaldırmışlar, doktor demiş vücud artık kendini " kapatma" moduna geçmiş, yani artık iflas ediyormuş, o yüzden genede dikkatli ol! Dünde beni biri gördü suratın beyazlamış, rengin uçmuş dedi, baya korkuttu beni, ama ben kendimi iyi hissediyorum, ALLAHın izniyle. Ama içimde organlar yıpranıyorsa onu bilemem ve çok üzülürüm
ALLAH hepimizi korusun

Ben yarin basliyorum buna. Bugun ictim corbai tadina baktim. Gayet guzel. Yapilabilir. Yarin sebze meyveyi de alip ypacagim
BU CORBA NE KADAR GIDER? 1 HAFTA YETER MI?

Bu kadınlarkulübünün başka bi sayfasında okumuştum, diyet yapıp iyi kilo verenler yani kiloda birinci gelenler kiloları nasıl verdiklerini anlatıyorlar, orda biri anlatmış, yanlış hatırlamıyorsam İsveç diyetiydi galiba , biri yapmış ve ölüyormuş nerdeyse, birgün deprem oluyor diye bayılmış hastaneye kaldırmışlar, doktor demiş vücud artık kendini " kapatma" moduna geçmiş, yani artık iflas ediyormuş, o yüzden genede dikkatli ol! Dünde beni biri gördü suratın beyazlamış, rengin uçmuş dedi, baya korkuttu beni, ama ben kendimi iyi hissediyorum, ALLAHın izniyle. Ama içimde organlar yıpranıyorsa onu bilemem ve çok üzülürüm
ALLAH hepimizi korusun

Olabilir ama ben bu lahana diyetini yaptim yapali vucudumda getcekten sivilve azaldi ve vucudum guzellesti gibi bence organlarimda temizleniyo kendimi iyi hissediyorum isvec diyetine gelince ordaki beslenme duzeni tek yonlu degil sadece kahvalti yok ama ben kahvaltiya yagsiz yogurtla meyve koyup ole yapcam cunku kahvaltisiz alistiramam bunyemi vede sagliksuz bakalim denetecem kendimi iyi hissetmezsem yapmam zaten lahanaya dayanan ona haydi haydi dayanir bence

Olabilir ama ben bu lahana diyetini yaptim yapali vucudumda getcekten sivilve azaldi ve vucudum guzellesti gibi bence organlarimda temizleniyo kendimi iyi hissediyorum isvec diyetine gelince ordaki beslenme duzeni tek yonlu degil sadece kahvalti yok ama ben kahvaltiya yagsiz yogurtla meyve koyup ole yapcam cunku kahvaltisiz alistiramam bunyemi vede sagliksuz bakalim denetecem kendimi iyi hissetmezsem yapmam zaten lahanaya dayanan ona haydi haydi dayanir bence

Sen bilinçli yapıyorsun demekki MAŞAALLAH . İsveç diyetini yaptıktan sonra, buraya uğra, ve ne kadar verdiğini paylaş, seni takip edecem, İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın hızlı ve sağlıklı bi şekilde,ilk yazdıklarımdan dolayı beni yanlış anlama o kadar etkisinde kaldımki, günlük yaşantımdaki insanlara bile anlattım, ama eğer yanlış hatırlamıyorsam İsveç diyeti diye, sadece belirtmek istedim:)
Hayırlı geceler

Ben yarin basliyorum buna. Bugun ictim corbai tadina baktim. Gayet guzel. Yapilabilir. Yarin sebze meyveyi de alip ypacagim
BU CORBA NE KADAR GIDER? 1 HAFTA YETER MI?

benimki az içince günlük,3gün yetiyo,,biraz fazla içince 2 gün anca yetiyo canım:KK56:

iyi geceler kızlar,,bu sabah 59.6 görmüştüm tartıda,
az önce çıktım 59.7 geldim:KK53:çok mutluyum,akşama kadar yalnızca 100gr almış görünüyorum,allahtan akşam makarna yedim bide:KK23:
bu kadar az çıkıcamı düşünmüyodum 60ı görürüm diyodum:KK53:
yarın reglimde bitiyo,bekle beni 58 geliyorum:125::119::119:

Sen bilinçli yapıyorsun demekki MAŞAALLAH . İsveç diyetini yaptıktan sonra, buraya uğra, ve ne kadar verdiğini paylaş, seni takip edecem, İNŞAALLAH istediğin kiloya ulaşırsın hızlı ve sağlıklı bi şekilde,ilk yazdıklarımdan dolayı beni yanlış anlama o kadar etkisinde kaldımki, günlük yaşantımdaki insanlara bile anlattım, ama eğer yanlış hatırlamıyorsam İsveç diyeti diye, sadece belirtmek istedim:)
Hayırlı geceler

Saol cnm yok yanlis anlamadim bende etkileniyorum boyle seylerden haklisun ama bi deneyim vucut sinyal verir zaten zorlanirsam birakirimdazaten lahana bence isvecten agir midem kuculdu oyuzden cesaretlendim ama ugrarim yazarimda insallah veririm yani hepimiz veririz

iyi geceler kızlar,,bu sabah 59.6 görmüştüm tartıda,
az önce çıktım 59.7 geldim:KK53:çok mutluyum,akşama kadar yalnızca 100gr almış görünüyorum,allahtan akşam makarna yedim bide:KK23:
bu kadar az çıkıcamı düşünmüyodum 60ı görürüm diyodum:KK53:
yarın reglimde bitiyo,bekle beni 58 geliyorum:125::119::119:

Insallah bizde bi 60 gorseydik darisi basimiza 50 leri gormemize az kaldi insallah

günaydın herkeze:KK3::KK3:
oh be hergün eksilerde uyanmak ne güzel böyle:KK16:
tartıda bugün yine eksideydim hemde 400gr, 59.2yi gördüm:KK53:

Corbami yaptim. 1 kase corba, portakal, kuru kayısı, elma yedim. Corbayi bir de aksam icecegim.

günaydın herkeze:KK3::KK3:
oh be hergün eksilerde uyanmak ne güzel böyle:KK16:
tartıda bugün yine eksideydim hemde 400gr, 59.2yi gördüm:KK53:

Dün gece saat 11 gibi resimlerini gördüm, gaza geldim gece 11 de yürüyüşe çıktım eşimle birlikte....
Ne güzel vermişsin! Iraden kuvvetli demekki, tebrikler

1 gunde 2 kilo 200 gram verdim.

Dunun ozeti: 3tabak corba, 5-6 portakal, 1 elma, baya kuru kayisi yedim. Bol su ictim ama surekli agzim kurudu. Nemlendirici surdum su yetmedi. Su icip tuvalete girdim butun gun sadece.

X