- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
günaydın arkideşler, nasılsınız?
Triendy üstüste şok diyeti tekrarladığını bilmiyordum canım. ondan şaşırdım 2 günlük diyetin sIkIntı vermesine.
sen epey kilo vermişsin, neler yaptın? nasıl verdin? lahana çorbası ile kaç kilo verdin? son durum nedir?
ben 2.doğumumdan 4 ay sonra sağlıklı beslenmeyle başladım kilo vermeye, zaten ilk başlarda sadece dikkat etmeyle bile çok hızlı iniş yaşadım,emziriyordum daha ama yinede tatlıdır odur budur öyle şeylerin artık süt yapmadığını
öğrendiğim için bol su içtim süt içtim,bildiğin sağlıklı ne varsa yedim,ama hamur işini tatlıyı abur cuburu kesmedim,sadece gündüz öğünlerinde ve aşırıya kaçmadan yedim,akşamları erken ve hafif geçirdim,bide biara nesfitle
güzel kilo vermiştim,duraklamaya girince denemiştim onuda,sabah nesfit öğlen yemek,akşam yine nesfit,(son kilolarımdı artık onlarıda nesfitle vermiştim,56 oldum)1 sene kadar korudum kilomu dikkat etmedğim halde,ama sonra
ipin ucu iyice kaçtı gece geç yemeğe başlayınca,tartılmayıda bırakınca yine 60lara çıkmışım,neysekiçabuk toparladım
lahanada son durum şu,ben tam olarak uymadığım içinyinede duraksamayı atlattım diye sevindiğim gün yani 59.3 gördüğüm günden sonra pek dikkat edemedim,sabah kahvaltı yaptım sonrasında çorbamı içtim akşama kadar 1kaç bardak,akşam yine yemek yedim çok kaçırdım,sonuç dün cuma tartı günümdü,59.9 çıktım,geçen cuma 60.8 çıkmıştım 900gr çokiyi oldu okadar kaçırmaya rağmen
Son düzenleme: