Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkideşler, nasılsınız?

Triendy üstüste şok diyeti tekrarladığını bilmiyordum canım. ondan şaşırdım 2 günlük diyetin sIkIntı vermesine.
sen epey kilo vermişsin, neler yaptın? nasıl verdin? lahana çorbası ile kaç kilo verdin? son durum nedir?

ben 2.doğumumdan 4 ay sonra sağlıklı beslenmeyle başladım kilo vermeye, zaten ilk başlarda sadece dikkat etmeyle bile çok hızlı iniş yaşadım,emziriyordum daha ama yinede tatlıdır odur budur öyle şeylerin artık süt yapmadığını

öğrendiğim için bol su içtim süt içtim,bildiğin sağlıklı ne varsa yedim,ama hamur işini tatlıyı abur cuburu kesmedim,sadece gündüz öğünlerinde ve aşırıya kaçmadan yedim,akşamları erken ve hafif geçirdim,bide biara nesfitle

güzel kilo vermiştim,duraklamaya girince denemiştim onuda,sabah nesfit öğlen yemek,akşam yine nesfit,(son kilolarımdı artık onlarıda nesfitle vermiştim,56 oldum)1 sene kadar korudum kilomu dikkat etmedğim halde,ama sonra

ipin ucu iyice kaçtı gece geç yemeğe başlayınca,tartılmayıda bırakınca yine 60lara çıkmışım,neysekiçabuk toparladım:KK16:

lahanada son durum şu,ben tam olarak uymadığım içinyinede duraksamayı atlattım diye sevindiğim gün yani 59.3 gördüğüm günden sonra pek dikkat edemedim,sabah kahvaltı yaptım sonrasında çorbamı içtim akşama kadar 1kaç bardak,akşam yine yemek yedim çok kaçırdım,sonuç dün cuma tartı günümdü,59.9 çıktım,geçen cuma 60.8 çıkmıştım 900gr çokiyi oldu okadar kaçırmaya rağmen:KK53:

Son düzenleme:
günaydın arkideşler, nasılsınız?

Triendy üstüste şok diyeti tekrarladığını bilmiyordum canım. ondan şaşırdım 2 günlük diyetin sIkIntı vermesine.
sen epey kilo vermişsin, neler yaptın? nasıl verdin? lahana çorbası ile kaç kilo verdin? son durum nedir?

Papatya geç olsun güç olmasın. salı günü yeni bir sayfa açılsın hayatında.
çorbayı ben şöyle yaptım; 8 kaşık nohut, 8 kaşık yeşil mercimek ıslattım. sonra pişirdim:)
bulgur da konuluyor ama ben greçka koydum onun yerine. yoğurt, nane, pul biberle yedim. aslında ayranla yapılıyormuş.1,5 litre galiba. en iyisi %100 detox diyeti bölümüne bak istersen; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

saol cnm bakıcam soncu bzmle pylş ltfen:KK34:

Slm kislar giremedim 1 haftadır nasıl gidiyor diyetler ben diyetisyenin verdiği diyetle aynı kiloda kalamadim 86 idim 87 oldum ama gayet iyi gidiyor bakalım sali gunu ne olucak...

Slm kislar giremedim 1 haftadır nasıl gidiyor diyetler ben diyetisyenin verdiği diyetle aynı kiloda kalamadim 86 idim 87 oldum ama gayet iyi gidiyor bakalım sali gunu ne olucak...

Slm kizlar bende yarin tekrar basliyorum corbaya benle yapmak isteyen varmi varsa yarin basliyalim gecen hafta yaptim 66.9 dum , bu diyeyle indim persbe tartildigimdada ayniydim su iki gundur suyu az iciyorum yarin tartilurum kilomu yazarim sonra gene baslaycam yarin insallH bi iki uc kilo daha gider :KK66:

Slm kizlar bende yarin tekrar basliyorum corbaya benle yapmak isteyen varmi varsa yarin basliyalim gecen hafta yaptim 66.9 dum , bu diyeyle indim persbe tartildigimdada ayniydim su iki gundur suyu az iciyorum yarin tartilurum kilomu yazarim sonra gene baslaycam yarin insallH bi iki uc kilo daha gider :KK66:

canım yaa bende yarın tam olarak başlıyorum yine,2-3 gündür gün içinde az içtim lahanadan,yarın başlıyorum güzelce,bende tartılıp kilomu yazıcam,gel yarışalım bakalım kim çok vercek,gerçi kilom az benim çok gitmez ama olsun hırs yaparım belki:KK23:

bugün 59.6 çıktım,,bugün gün içinde hiç lahana içmedim,ama az önce hazırladım yarına içicem artık,bugün gündüzüm iyi geçti fakat akşam 6.30ta yemekte su böreği yedim 3dilim,umarım artı olarak dönmez :KK47:

selam kızlar, çok kötü üşütmüşüm. gece ateşlendim. bu diyetler beni çarptı yaa :)

bu sabah 71,8 çıktım. ama umrumda değil şu an heryerim ağrıyor. elma+ayva+limon+tarçın+karabiber+karanfil kaynattım. umarım kendime getirir beni. ilaç kullanmak istemiyorum o kadar detoxdan sonra .

sabah içim o kadar yanıyordu ki 2 portakal,1 mandalina,1 elma yedim. sonrası hep uyuklayarak geçti. çünkü ayakta duramıyorum nerdeyse.

sonuç olarak bu %100 detox diyetinin yansımalarını göremedim henüz. fakat wc olayından sonra anca yansıyacak galiba:)

tekrar diyete başlayan arkideşler dikkat edin meyve haklarınızı sonuna kadar kullanın. benim gibi hasta olmayın sonra.

canım yaa bende yarın tam olarak başlıyorum yine,2-3 gündür gün içinde az içtim lahanadan,yarın başlıyorum güzelce,bende tartılıp kilomu yazıcam,gel yarışalım bakalım kim çok vercek,gerçi kilom az benim çok gitmez ama olsun hırs yaparım belki:KK23:

bugün 59.6 çıktım,,bugün gün içinde hiç lahana içmedim,ama az önce hazırladım yarına içicem artık,bugün gündüzüm iyi geçti fakat akşam 6.30ta yemekte su böreği yedim 3dilim,umarım artı olarak dönmez :KK47:

Tmm cnm olur yarisalim bu benim ikinci donemim gecen hafta 3 kilo gitmisti insallah bu haftafa gider Dogru senin kilo azmis olsun genede Belli olmaz insallah bende gorurum 59 birgun :)

GÜNAYDIN KIZLAAARRR:KK19:

dün yediğim börekler artıyla döndü sanırım,yada dün neredeyse hiç su içmedim,ondanda olabilir,,

60.2 çıktım bugün itibariyle haftaya kadar kaç kilo vermiş olcam bakalım,lahanamla bugünyeniden beraberim:nazar::KK19:

Son düzenleme:
dün yediğim börekler artıyla döndü sanırım,yada dün neredeyse hiç su içmedim,ondanda olabilir,,
60.2 çıktım bugün itibariyle haftaya kadar kaç kilo vermiş olcam bakalım,lahanamla bugünyeniden beraberim:nazar::KK19:

Slm kizlar ben iki gundur baya kacirdigim icin +1 olarak yansidi 67.8 ciktim bu sabah corbam pisiyo ve ilk gunum hadi bakalim herkese kolay gelsin carsamba yada persembe tatilir yazarim ama takip etmeye devam edecem kizlar

Slm kızlar bnde bu kürü uygulamak istiyorum
Aranızda zayıflayan varmı en azından bir iki hafta denemek istiyorum nasıl yapıyoruz günde kac defa yapılıyo bilgi verirseniz cok sevinirim

Aranızda zayıflayan varmı en azından bir iki hafta denemek istiyorum nasıl yapıyoruz günde kac defa yapılıyo bilgi verirseniz cok sevinirim

Cnm ben zayifladim 3.300 kilo gitti gecen hafta ara verdim dun baya cok yedim bugun gene basliycam diye +900 geri geldi sadece ,
Ben corbayi uc gunluk yapiyorum 3 gun boyunca koca cencereyi iciyorum sonra bida pisiriyorum gunde 4 -3 kere icebiliyorum listede me yaziyorsa onu yiyorum o gun tabiki kacamaklarim cok oldugu halde gecen hafta iyi verdim bence bu hafta az kacamaksiz gidiyobakalim 64-63 gorsem bari

arkadaşlar bugün başladım lahana çorbası diyetine ama akşama 300 gr kadar yoğurt yedim.

169 boyunda 73 kiloyum 65 olmak istiyorum.hergün ne yediğimi yazıcam bakalım 7 gün sonra kaç kilo vercem

arkadaşlar bugün başladım lahana çorbası diyetine ama akşama 300 gr kadar yoğurt yedim.

169 boyunda 73 kiloyum 65 olmak istiyorum.hergün ne yediğimi yazıcam bakalım 7 gün sonra kaç kilo vercem

Kolay gelsin cnm insallH istedigimiz kiloya kavusyruz

saol cnm bakıcam soncu bzmle pylş ltfen:KK34:

Papatyacım bende işe yaramadı bu %100 detox diyeti. sonuç yok maalesef.
sadece dünden beri ter atıyorum ama üşüttüğüm içindir.:26:

senin yarındı di mi randevun? inşallah güzel haberlerle gelirsin. iyi bir görüşme olması dileğiyle.

iyi geceler....

selam, hoş geldin,

benden de 2,8 kg gitti. sonuç veriyor bu diyet. en güzeli de az yemeyi öğretiyor, mide küçülüyor. başarılar dilerim....

Cnm ben zayifladim 3.300 kilo gitti gecen hafta ara verdim dun baya cok yedim bugun gene basliycam diye +900 geri geldi sadece ,
Ben corbayi uc gunluk yapiyorum 3 gun boyunca koca cencereyi iciyorum sonra bida pisiriyorum gunde 4 -3 kere icebiliyorum listede me yaziyorsa onu yiyorum o gun tabiki kacamaklarim cok oldugu halde gecen hafta iyi verdim bence bu hafta az kacamaksiz gidiyobakalim 64-63 gorsem bari

sende mi 2. tura başladın canım? valla merakla bekliyorum sonuçlarınızı Konyaa ile senin yani 2. tura başlayanları.

hoş geldin Zeken, boy ve kilomuz ve de hedefimiz yakın. (boy1,70-kilo 71,6 -hedef64 )

kolay gelsin, başarılar....

Evet cnm senin ikinci tur yaptinmi nasil oldu gidiyomu ikincidede

yok ben lahana çorbası diyeti bitiminde %100 detox diyeti yaptım 2 günlük ama hiçbirşey gitmedi. giden benim sağlığım oldu:p
üşüttüm hasta oldum. ama koruyorum lahana çorbası ile giden kilolarımı geri almadım. henüz!:KK53:

ben biraz karatay+glisemik index+kalori takibi karışımı bişey yapcam. bi iyileşeyim de hele. kilo vermem durduğunda lahana çorbası diyeti yaparım.

neyse gari, iyi geceler arkideşler...

yok ben lahana çorbası diyeti bitiminde %100 detox diyeti yaptım 2 günlük ama hiçbirşey gitmedi. giden benim sağlığım oldu:p
üşüttüm hasta oldum. ama koruyorum lahana çorbası ile giden kilolarımı geri almadım. henüz!:KK53:

ben biraz karatay+glisemik index+kalori takibi karışımı bişey yapcam. bi iyileşeyim de hele. kilo vermem durduğunda lahana çorbası diyeti yaparım.

neyse gari, iyi geceler arkideşler...

Sanada cnm iyi geceler cok yormisun ozaman bunyeni dikkat et biraz

X