Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar beni hatırladıniz mi bilmiyorum 69 65 e dusmusum çok mutluyum haberiniz olsun:-):-):-)

Tebrikler cnm insan cok seviniyo kilo verdigini gorunce bu baska birsey ya darisi bizim basimiza bakalim bu lahana diyeti aslinda cok guzel birsey 1. Insani diyetten once toksinlerden arindiriyor
2. Mideyi kucultuyo
3. Insani diyet moduyla devam ettiriyor.
Ben birazcik ara verdikten sonra gene baslicam bu pazartesi kilomu yazip basliycam gene

Cnm sabret sonuna kadar git bide sabahları cv karnına 2 bardak sıcak su ic limonlu yeşil çayı 3 fincan doğadan 7li çayı var ondanda é 5 fincan arası ic ama ben çorbanin üstüne içtim 3 öğün yedim corbayida büyük bir su bardağı ile içtim artı tatli hic birsey yemeden kaçamak yapmadan bide beyinimle oldu galiba ha suyuda cok içtim bu diyette su cok onemliymis bukadar ins sende başarırsin ama azimle oluyor umudunu hic kırma. ..
bilglrn içn teşkrlr cnm bnde aç krnına 5li ot çayı içyrm günde 3kez çrbmıda 3kez içmye uğrşyrm su desen 3ltreyi kesn içyrm ama karbonat atyrm şişeme acama karbonat bni şişryomu

Arkadaşlar beni hatırladıniz mi bilmiyorum 69 65 e dusmusum çok mutluyum haberiniz olsun:-):-):-)

Hatırlamazmıyız seni hiç, tebrikler!
Darısı başımıza atık:)
Ben tekrar başladım, 1 hafta ara vermedim , sıcağı sıcağına devam ediyim dedim,gelişmeleri paylaşırım

Cnm söylediklerin dogrudur fakat lahana diyetinde liste dışı yemek yok kahvaltı dahi ender saracin tarifi zaten bu saba tumerdeki konusnasi da kahvaltı olmaz demişti liste dışı hersey kilo vermenizi engeller tarzı bişeyler söylemişti. ....

haklısın aslında canım,,ben kendimden pay biçtim salak gibi:KK17:
sonuçta son kilolar ve lahana diyetine tam uyarsam çok fazla kilo verip bünyemi zayıflatmak istemiyorum,oyüzden sabah kahvaltımı normal yapıp akşama kadar lahana çorbamı içip,akşamda en son 5te azcık yemekle karışık lahanamı içiyorum,bu şekilde bile hızlı gidiyo kilom,

yanlış anlamasın o arkadaşta,ozaman sabah normal kahvaltı yerine erkenden lahanayla başlasın güne,bu şekilde kilo vericene eminim,,
sonuçta erkenden metabolizmayı canladırmak gerek oyüzden 12de yemeğe başlamasın lahanayı bu şekilde daha uygun
:KK16:

Lahana çorbasını nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?

canm ben bir lahanayı 3e bölyrm o böldğm prçlrdn brini 2tane büyk soğnı yarm demt mydnzu 1tane domtsi 2tane biberi ve azda kerevz yaprklrnı büyk bi tncreye ufak ufak kesyrm üstne basncya kdr su doldryrm 2tanede defne yprğı atyrm tawuk bulyon tuz karabibr atıp sebzlr yumşyna kdr kyntyrm snrda blendrdan geçrp tabak tbk tktyrm

canm ben bir lahanayı 3e bölyrm o böldğm prçlrdn brini 2tane büyk soğnı yarm demt mydnzu 1tane domtsi 2tane biberi ve azda kerevz yaprklrnı büyk bi tncreye ufak ufak kesyrm üstne basncya kdr su doldryrm 2tanede defne yprğı atyrm tawuk bulyon tuz karabibr atıp sebzlr yumşyna kdr kyntyrm snrda blendrdan geçrp tabak tbk tktyrm

teşekkürler canım :) yarın yapmayı düşünüyorum

iyide tuz zaten vücutta su tutuyo lahanaya tuz atılması önerilmiyo çoğu yerde,ben hiç katmıyorum bence sizde atmayın,,baharatlar ve bulyon yeteri kadar tuzluyo tadını gerek yok bide tuza :KK31:

Lahana çorbasını nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?
Cnm benim tarifimde soyle lahana yi 3 4 bol büyüklüğüne göre içine1 domates 2 biber 6 büyük boy soğan maydanoz sapı yaprakları değil başka hiv birsey yok üstü su gecinceye kadar su koy bira k pişsin
İyice pişir su bardağı tavsiyemdir kaşıkla icilecek gibi değil. ..

Cnm benim tarifimde soyle lahana yi 3 4 bol büyüklüğüne göre içine1 domates 2 biber 6 büyük boy soğan maydanoz sapı yaprakları değil başka hiv birsey yok üstü su gecinceye kadar su koy bira k pişsin
İyice pişir su bardağı tavsiyemdir kaşıkla icilecek gibi değil. ..

teşekkr ederim canım :)

Lahana diyeti yapipta bitirip ara verenler bugün kac kilosunuz? ?? Ben yukseldim bir gundede acaba diyetisyenin diyetimi vurdu beni

Lahana diyeti yapipta bitirip ara verenler bugün kac kilosunuz? ?? Ben yukseldim bir gundede acaba diyetisyenin diyetimi vurdu beni
Ben tartilmadim hergun tartilmak istemiyorum gene dikkat ediyorum bu yuzden pazartesi gunleruni tarti gunu yaptim pazartesi cikcM tartiya ama yukseldigimi dusunmuyorum dustugumu hissesiyorum bu diyetten sonra

3.günm btdi bugn 90-91 arasıydı tartm hala aynı bn karbntlı su içym nerdyse 3ltrye yakn ama olmuo yhaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

Belki ictigin karbonatli sudandir bide onsuz normal suyla dene ilik ic suyu ben biraz ilik iciyorum arada sicaga yakin bu havalarda iyi oluyo yoksa usuyorumda

X