Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Benim dün son günümdü, terazide 72,3 gördüm, pek veremedim, ama tam uygulamadığım için galiba:KK43:
Bugün tekrar başladım ALLAHın izniyle, ve sıfır kaçamaksız yapacam İNŞAALLAH! Gelişmeleri paylaşırım!
20.01.2014 son günüm ,

Benim dün son günümdü, terazide 72,3 gördüm, pek veremedim, ama tam uygulamadığım için galiba:KK43:
Bugün tekrar başladım ALLAHın izniyle, ve sıfır kaçamaksız yapacam İNŞAALLAH! Gelişmeleri paylaşırım!
20.01.2014 son günüm ,

Bu senin 3. Turunmu olcak cnm bir kilomu verdin ?

Bu senin 3. Turunmu olcak cnm bir kilomu verdin ?

Evet 3. Tur, fakat 2. Turda diyeti tam uygulayamadım. Zaten 74,3 ile 2. Tura başlamıştım, 2. Tura başlamadan önce 2 gün ara vermiştim ve bu 2 günde 73 ten 74,3 e çıktım, 2. Tur'un ]ilk 3 günü tam uyguladım : 1.gün:74,3 2. Gün :73,5 3. Gün:72,6 olmuştum ve 3. Günden beri 72 küsürlere kazık çaktım resmen ne indim ne çıktım.
Ben ilk diyete 02.01.2014 de başladım, 77 kilo ile, ilk 4 gün elma diyeti yaptım, bu dört gün içinde 75 düştüm, sonra lahanaya geçtim, yani 06.01.2014 den beri lahana diyeti yapıyom,

Ben 10 yılda aldığım 25 kiloyu illaki 2 -3 haftada verilmeyeceğini tahmin ediyorum , fakat lahana diyeti sözde 1 haftada 8 kiloya kadar verdirebiliyormuş, zaten hızlı vermek için şok diyet yapıyoruz, bu benim artık son haftam, bu haftaki hedefim 5 kilo vermek ALLAHIN izniyle, o yüzden kendime söz verdim tam uygulayacağım, bu 3. Tur bitince artık lahana diyetini bırakacam, belki ilerde tekrar yaparım bilmiyorum, zaman ne gösterir? Israrla neden lahana diyeti yapıyorum diye sorarsanız, fazla kilo verememe rağmen, çünkü çorbasını içerken zorlanmıyorum ve tok tutuyor, her hafta belki bu hafta veririm umuduyla başlıyorum fakat 2 haftada toplam3 kilo vermiş bulunuyorum, elma diyetini saymazsam, ve bu çok az, çünkü şok diyeti uyguluyorum, daha fazla vermem gerekirdi, ama dediğim gibi bu son haftam, INŞALLAH 5 kilo veririm 1 haftada, çünkü eşimle iddia ya girdik bundan 3 ay önce, 1. Ayın sonuna kadar 10 kilo vermem gerek, benim adam bana 3 ay mühlet vermişti, fakat ben son 1 ay kala diyete başladım :KK43:
Artık nasip arkadaşlar, ALLAH başka dert vermesin, ALLAH evlatlarımızla imtihan etmesin, hepinize kolay ve rahat kilo vermeler, gelişmeleri paylaşırım BIIZNILLAH

Evet 3. Tur, fakat 2. Turda diyeti tam uygulayamadım. Zaten 74,3 ile 2. Tura başlamıştım, 2. Tura başlamadan önce 2 gün ara vermiştim ve bu 2 günde 73 ten 74,3 e çıktım, 2. Tur'un ]ilk 3 günü tam uyguladım : 1.gün:74,3 2. Gün :73,5 3. Gün:72,6 olmuştum ve 3. Günden beri 72 küsürlere kazık çaktım resmen ne indim ne çıktım.
Ben ilk diyete 02.01.2014 de başladım, 77 kilo ile, ilk 4 gün elma diyeti yaptım, bu dört gün içinde 75 düştüm, sonra lahanaya geçtim, yani 06.01.2014 den beri lahana diyeti yapıyom,

Cnm guzel kilo vermisin ama bence devam et duraklamaya gecmisun. Benimde 2. Turum supriz yapcam pazartesi tartilcam 67.9 dum enson bakalim hayirlisi olsun

Bende 62 lere kazik cakmaya raziyum yeterku gitsin :)

Papatyacım bende işe yaramadı bu %100 detox diyeti. sonuç yok maalesef.
sadece dünden beri ter atıyorum ama üşüttüğüm içindir.:26:

senin yarındı di mi randevun? inşallah güzel haberlerle gelirsin. iyi bir görüşme olması dileğiyle.

iyi geceler....

yarna kld cnm randewum inşş gzl hbrlrle gelicm:KK9:

yarna kld cnm randewum inşş gzl hbrlrle gelicm:KK9:

Slm kizlar benim bugun 2. Turda ucuncu gunumun basi ve dayanamadim tartildim 67.9 dum basladugimda 66.6 cikti bence iki gunde iyi bir sonuc ustelik dun aksam bayabi kacirdigim halde ama busefer 30 dk yuruyusde yapiyorum yaninda bakalim insallah bu haftanin sonunda 64-63 gorebilirim
Sonrada baska diyete gececem isvec diyetini dusunuyorum pazartesi sabahi basliycam insallah.
Sizler ne yaptinuz bakem???

ya ben bugün regl olduummm:KK52::KK52:
demekki ondan kazık çakmış görünüyorum tartıda,neyse kaçamak yok,devam edicem yinede,hem regl döneminde dikkat edilirse daha çok kilo gidiyo,,sonuçları paylaşıcam :KK54:

selam kızlar, diyet bölümüne giremiyorum. diğer bölümler açılıyor ama diyet bölümü açılır gibi yapıp anasayfa ya geri atıyor.

sizde de öyle mi?

şu an girebilmemim nedeni de alıntı yapılmış olması ve ordan yönlendirme ile.

dün kilo almış gibiydim 72,5 çıktım sabah. ama bu sabah 71,9 çıktım. yediklerimi yazıyorum küçük bir ajandaya. sonra da kalorilerini hesaplıyorum internetten. 1000-1100 arası geliyor. benim metabolizma hızıma göre de zaten haftada 1 kilo vermek için 1100 cal almam gerekiyormuş. bakalım bi de bu şekilde deneyeceğim. makarna, ekmek, hamurişi, çikolata yemiyorum lahana çorbası diyetine başladığımdan beri.

herkese başarılar dilerim diyetlerinde. Papatya bugün artık tamamdır di mi diyetisyen kontrolü?
Triendy fotolarını gördüm tesadüfen o da şöyle oldu diyet bölümüne tıklarken yanda en son mesaj yazılan topic görünüyor ya ona tıklayınca açılıyor ama ana başlığa -diyet yöntemleri ve deneyimlerimize-tıklayınca açılmayıp anasayfanın başına atıyor.
neyse harikasın canım valla çok güzel bir değişim geçirmişsin. gayet güzel fiziğin. :nazar:maşallah ve tebrikler..

selam kızlar, diyet bölümüne giremiyorum. diğer bölümler açılıyor ama diyet bölümü açılır gibi yapıp anasayfa ya geri atıyor.

sizde de öyle mi?

şu an girebilmemim nedeni de alıntı yapılmış olması ve ordan yönlendirme ile.

dün kilo almış gibiydim 72,5 çıktım sabah. ama bu sabah 71,9 çıktım. yediklerimi yazıyorum küçük bir ajandaya. sonra da kalorilerini hesaplıyorum internetten. 1000-1100 arası geliyor. benim metabolizma hızıma göre de zaten haftada 1 kilo vermek için 1100 cal almam gerekiyormuş. bakalım bi de bu şekilde deneyeceğim. makarna, ekmek, hamurişi, çikolata yemiyorum lahana çorbası diyetine başladığımdan beri.

herkese başarılar dilerim diyetlerinde. Papatya bugün artık tamamdır di mi diyetisyen kontrolü?
Triendy fotolarını gördüm tesadüfen o da şöyle oldu diyet bölümüne tıklarken yanda en son mesaj yazılan topic görünüyor ya ona tıklayınca açılıyor ama ana başlığa -diyet yöntemleri ve deneyimlerimize-tıklayınca açılmayıp anasayfanın başına atıyor.
neyse harikasın canım valla çok güzel bir değişim geçirmişsin. gayet güzel fiziğin. :nazar:maşallah ve tebrikler..

bende öyle bir sorun olmuyo canım,denedim şimdi oluyor,,zaten ben anasayfaya pek girmiyorum,kullanıcı profilimde bütün abone olduğum konular otomatik geliyo ordan direk giriş yapıyorum,,
bu arada teşekkürler canım:KK16:darısı başınıza:KK34:

selam arkadaşlar bizim takımdan bir arkadaş bu diyeti yaparak tam uymasa da 3,5 kg verdi bende şu an %100 detoks lu ayran diyetine başladım ptesi itibari ile lahana diyetine başlayayım diyorum ama ilk sayfada tam çorbanın tarifi yok nerden bulabilirim?

selam arkadaşlar bizim takımdan bir arkadaş bu diyeti yaparak tam uymasa da 3,5 kg verdi bende şu an %100 detoks lu ayran diyetine başladım ptesi itibari ile lahana diyetine başlayayım diyorum ama ilk sayfada tam çorbanın tarifi yok nerden bulabilirim?

netten bakabilirsin,ben kendim yapıyorum bazı yerlerde kereviz diyo maydonoz diyo oyüzden nete göre ben onları katmıyorum,çok lezzetli ama çok alıştım :KK16:

Ben 58 kiloydum ramazan ayında sıgarayı bıraktım ve suanda 70 kıloyum. Suanda reglımın 2.gunundeyım reglım bıttıgı gıbı bu dıyete baslamaya nıyetım var ınsallah eskı kıloma donerım pazartesıden bu yana Leslie Sansone 3 mil yuruyorum.Bebek dusunuyoruz su kılo ıle hamıle kalsam fıcı gıbı olurum kesın ınsallah eskı halıme donerım.Internetten tarıfı buldum ama yapıpta kılo verenler tarıflerını verırse cok sevınırım.

Ben 58 kiloydum ramazan ayında sıgarayı bıraktım ve suanda 70 kıloyum. Suanda reglımın 2.gunundeyım reglım bıttıgı gıbı bu dıyete baslamaya nıyetım var ınsallah eskı kıloma donerım pazartesıden bu yana Leslie Sansone 3 mil yuruyorum.Bebek dusunuyoruz su kılo ıle hamıle kalsam fıcı gıbı olurum kesın ınsallah eskı halıme donerım.Internetten tarıfı buldum ama yapıpta kılo verenler tarıflerını verırse cok sevınırım.

Cnm ben internetteki tarifle yaptim halada yapiyorum bu benim ikinci turum kilomu supriz yapcam pazartesiye sakliyorum cnm birincide 70.2 den ---66.9 dustum bir hafta ara verdim fazla dikkat edemedim misafir felan iste Derken 67.9 la basladim ikinci tura iki gun sonra dayanamadim tartildim 66.6 cikti. Simdi pazartesiyi bekliyorum pazartesi cikcam tartiya ben Hic tuz bilyon katmiyorum bilenderdan gecirip bol baharatli ilik iciyorum gunde ucdefa yada Dort icebiliyorum bugun 5. Gun yani bir kere icebilcem oyle yani bssarilar gitsin kilolar :)

X