Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,
ben dün 71,9 u görmüştüm ama bugün 72,3 dedi. çünkü regl olmak üzereyim. pazara bekliyorum ama erken gelcek galiba.
benim de dün bitti diyetim. bugün ekmek yemeden (almadım bile fırından, tam karşımda fırın) peynir ve yumurta ile kahvaltı yapıcam. zeytin yemiycem. o bana kilo yapıyor.

az az yemeye devam edicem bakalım nolucak.

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------bitti -----------------------------70,2----------------------3,3--------------66,9-----------55

Konyaaaa--------------------bitti------------------------------75------------------------2-----------------73-------------65(10 kilo vermek istiyor) (2.tura başladı)

İstanbule--------------------bitti------------------------------92------------------------6--:nazar::KK9:----86---------diyetisyene gidiyor

istemk-----------------------bitti------------------------------63-----------sürpriz yapacak---------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345------------------bitti------------------------------69------------------------4------------------65----------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet------------------bitti------------------------------74,7----------------------2,8----------------71,9--------64 olmak istiyor

papatya93------------------4.gün----------------------------91kg----------------------90-91 arası-----------------?--------------?

Triendy21-------------------5.gün----------------------------60,6----------------------1,3 kg?-----------59,3?-----------58(sonra da 55)

Kelebekcim-----------------3.günü olmalı----------------------------------------------------------------------------------------------

Esmer59--------------------1.günü olmalı----------------------------------------------------------------------------------------------

%100 detox diyeti diye bişey okudum. 2 günlükmüş. kahvaltısı yapıyorsun sonra nohutlu mercimekli bulgurlu ayranlı çorba içiyormuşsun 2 saatte bir. yapasım var. hemen ıslatıyorum nohutu.

ne dersiniz kızlar, yapalım mı?

canm ben bir lahanayı 3e bölyrm o böldğm prçlrdn brini 2tane büyk soğnı yarm demt mydnzu 1tane domtsi 2tane biberi ve azda kerevz yaprklrnı büyk bi tncreye ufak ufak kesyrm üstne basncya kdr su doldryrm 2tanede defne yprğı atyrm tawuk bulyon tuz karabibr atıp sebzlr yumşyna kdr kyntyrm snrda blendrdan geçrp tabak tbk tktyrm

%100 detox diyeti diye bişey okudum. 2 günlükmüş. kahvaltısı yapıyorsun sonra nohutlu mercimekli bulgurlu ayranlı çorba içiyormuşsun 2 saatte bir. yapasım var. hemen ıslatıyorum nohutu.

ne dersiniz kızlar, yapalım mı?

ben yapmıştım eskiden,ilk gün 1 kilo,2.ci gündeyse 300gr toplamda 1300 vermiştim,çok sıkıntılı yapması:KK19:

Triendy şaka yapıyorsun di mi?

Lahana çorbası diyetini yapmış birine; sadece 2 günlük, hem kahvaltılı hem yoğurtlu ve bakliyatlı diyet nasıl sIkIntIlı gelebilir ki yaw?

biz lahana çorbası diyetini atlatmışız bu kaymaklı ekmek kadayıfı gibi gelir ayy:KK1:

Son düzenleme:

Lahana çorbası diyetini yapmış birine; sadece 2 günlük, hem kahvaltılı hem yoğurtlu ve bakliyatlı diyet nasıl sIkIntIlı gelebilir ki yaw?

biz lahana çorbası diyetini atlatmışız bu kaymaklı ekmek kadayıfı gibi gelir ayy:KK1:

Valla haklisin ha

Slm kızlaaaar, bugün benim 2. Turdaki 4. Günüm! Ve şuan MAŞAALLAH 72,2!

Selam kızlar, nasılsınız? iyi misiniz anaaaammm :)

Konyaaaa, tebrikler. iyi dayanıyorsun valla maşallah. bu azim gelmişken asılmak lazım.

ben de hep bu azim istek gelsin diye bekliyordum nihayet geldi. şükür Allahıma.
bu sabah 71,7 yi gördüm tartıda oleeyyyy. üstelik dün regl oldum. o kadar hafif geçiyor ki bu ayki reglim. hiç şişlik yok, dün biraz karnım şişmişti ama bugün iyiyim. her regl öncesi diyet mi yapsak ne:26:

dün nohut ve mercimek ıslattım. sabah da kaynatıverdim onları. %100 detox diyeti yapcam. umarım işe yarar. 2 kilo versem de
ucundan da olsa 69 lu rakamları görsem süper olur.

Papatya gittin mi diyetisyene? ne dedi?

canım şaka değil,aslında söylemek istediğim şuydu orda,ben o diyeti üst üste bikaç hafta denemiştim,yani ilk hafta 2 gün yapıp 1300 verdimya,sonraki hafta kilo veremedim,daha sonrakindede çok az verdim,böyle olunca hem moralim bozuldu hemde bütün gün onu yediimle kaldım,iğrenti gelmişti artık onu içmeye gün boyu,oyüzden sıkıntılı dedim,yoksa ilk yapışımda gayette lezzetli geliyodu,ama insan hep aynı şeyi yiyip durunca fenalık geliyo bilirsinki ondan dediydim işte :KK76:

Son düzenleme:
Selam kızlar, nasılsınız? iyi misiniz anaaaammm :)

Konyaaaa, tebrikler. iyi dayanıyorsun valla maşallah. bu azim gelmişken asılmak lazım.

ben de hep bu azim istek gelsin diye bekliyordum nihayet geldi. şükür Allahıma.
bu sabah 71,7 yi gördüm tartıda oleeyyyy. üstelik dün regl oldum. o kadar hafif geçiyor ki bu ayki reglim. hiç şişlik yok, dün biraz karnım şişmişti ama bugün iyiyim. her regl öncesi diyet mi yapsak ne:26:

dün nohut ve mercimek ıslattım. sabah da kaynatıverdim onları. %100 detox diyeti yapcam. umarım işe yarar. 2 kilo versem de
ucundan da olsa 69 lu rakamları görsem süper olur.

Papatya gittin mi diyetisyene? ne dedi?

diyetsyne gttm cnm salıya randwu werdi btn hormn tstlrimi fln ypckmş salıya kldm yani şu 2 günlk diyti ypaym dedm mrk ettm

günaydın arkideşler, nasılsınız?

Triendy üstüste şok diyeti tekrarladığını bilmiyordum canım. ondan şaşırdım 2 günlük diyetin sIkIntı vermesine.
sen epey kilo vermişsin, neler yaptın? nasıl verdin? lahana çorbası ile kaç kilo verdin? son durum nedir?

Papatya geç olsun güç olmasın. salı günü yeni bir sayfa açılsın hayatında.
çorbayı ben şöyle yaptım; 8 kaşık nohut, 8 kaşık yeşil mercimek ıslattım. sonra pişirdim:)
bulgur da konuluyor ama ben greçka koydum onun yerine. yoğurt, nane, pul biberle yedim. aslında ayranla yapılıyormuş.1,5 litre galiba. en iyisi %100 detox diyeti bölümüne bak istersen; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

Son düzenleme:
şok diyet üstüne şok diyet olmuyor galiba kızlar. sadece -300 gr verdim.
71,4 çıktım bu sabah. çok şükür tabi. kilo almadığıma şükretmeliyim asıl.

X