Tmm olur bakayimda regl donemimdeyim o etkiliyo diyede cikmiyorum tartiya :)
Bende o dönemdeuim ondanmi acaba..2 kilo fazla gösteriyor yaaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm olur bakayimda regl donemimdeyim o etkiliyo diyede cikmiyorum tartiya :)
Bende o dönemdeuim ondanmi acaba..2 kilo fazla gösteriyor yaaa
peki cnm ztn yarn diytsyne gdyrm bklm umrm bu kez olckBelki ictigin karbonatli sudandir bide onsuz normal suyla dene ilik ic suyu ben biraz ilik iciyorum arada sicaga yakin bu havalarda iyi oluyo yoksa usuyorumda
peki cnm ztn yarn diytsyne gdyrm bklm umrm bu kez olck
tebrik ederim canım diyetisyen kararın için. tiroidine falan baktırır kesin. daha sağlıklı bi şekilde verirsin kiloları.
canm ben bir lahanayı 3e bölyrm o böldğm prçlrdn brini 2tane büyk soğnı yarm demt mydnzu 1tane domtsi 2tane biberi ve azda kerevz yaprklrnı büyk bi tncreye ufak ufak kesyrm üstne basncya kdr su doldryrm 2tanede defne yprğı atyrm tawuk bulyon tuz karabibr atıp sebzlr yumşyna kdr kyntyrm snrda blendrdan geçrp tabak tbk tktyrm
%100 detox diyeti diye bişey okudum. 2 günlükmüş. kahvaltısı yapıyorsun sonra nohutlu mercimekli bulgurlu ayranlı çorba içiyormuşsun 2 saatte bir. yapasım var. hemen ıslatıyorum nohutu.
ne dersiniz kızlar, yapalım mı?
Triendy şaka yapıyorsun di mi?
Lahana çorbası diyetini yapmış birine; sadece 2 günlük, hem kahvaltılı hem yoğurtlu ve bakliyatlı diyet nasıl sIkIntIlı gelebilir ki yaw?
biz lahana çorbası diyetini atlatmışız bu kaymaklı ekmek kadayıfı gibi gelir ayy
Lahana çorbası diyetini yapmış birine; sadece 2 günlük, hem kahvaltılı hem yoğurtlu ve bakliyatlı diyet nasıl sIkIntIlı gelebilir ki yaw?
biz lahana çorbası diyetini atlatmışız bu kaymaklı ekmek kadayıfı gibi gelir ayy
ben yapmıştım eskiden,ilk gün 1 kilo,2.ci gündeyse 300gr toplamda 1300 vermiştim,çok sıkıntılı yapması
Selam kızlar, nasılsınız? iyi misiniz anaaaammm :)
Konyaaaa, tebrikler. iyi dayanıyorsun valla maşallah. bu azim gelmişken asılmak lazım.
ben de hep bu azim istek gelsin diye bekliyordum nihayet geldi. şükür Allahıma.
bu sabah 71,7 yi gördüm tartıda oleeyyyy. üstelik dün regl oldum. o kadar hafif geçiyor ki bu ayki reglim. hiç şişlik yok, dün biraz karnım şişmişti ama bugün iyiyim. her regl öncesi diyet mi yapsak ne:26:
dün nohut ve mercimek ıslattım. sabah da kaynatıverdim onları. %100 detox diyeti yapcam. umarım işe yarar. 2 kilo versem de
ucundan da olsa 69 lu rakamları görsem süper olur.
Papatya gittin mi diyetisyene? ne dedi?
hmm entersan gldi dnemk lazm tarfni wersne cnm çrbnn