Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Malzemeleri aldim kizlar...eşim bugun başlama deyip duruyor:) yengem rus Cok lezzetli lahana çorbası yapar onun gibi old.düşündüm bunda salca yok o kadar diyordum kendime aradim Yoookk demezmi bu tam diyetlik haslama tadı ığrenç dedi:KK43:nasil yerim yaaa igrencse dayanabilirmiyim 69 um :KK43:

rus kızlar ondan incecik demekki :)))))))))

Merhaba arkadaşlar ben de başladım bugün.Tartıya çıktığımda şok oldum .Çünkü en son hamileliğimde gördüm bu kiloyu.Bir senedir diyetteyim. 63 kg iken başladım diyete, nasıl diyet yaptıysam 73 oluverdim :) Orantılı kilo aldığım için çok önemsememiştim, ama artık hiçbir kıyafetim olmuyor. Çalıştığımdan dolayı sabahları 2 dilim kepek ekmeği ve biraz peynir yemeği düşünüyorum.Günün geri kalanında da çorba !Çok yeme sendromu, okb ve hipoglesemi hastayım .Üçü birleşince tam bir bomba oluyo ! Sonuç ortada . 60 kg olmak istiyorum eskisi gibi.Umarım bu sefer başarırım.

Basladimmmm...corba igrenc gorunuyor blendirdan gecircem ...savage meyve yedim simdi corbama bakayim donerim sizeee...hadi Baskaaa yokmu yapan ...

Bu diyeti yapipta kilo verenler lutfen yardimci olurmusunuz neler eklediniz nasil ictiniz ...Ben lahana sogan maydonoz hover domates koydum tadi guzel degil su icinde yuzen sebzeler var yogunluk kivam yok blendir bile ezmedi heralde ram pismedi Daha...mecbur iceyim diyorum eger ki gercekten kilolar gidecekse raziyim bu tada..

Hani kizlarr nerdesiniz kimseler yok Hani brb basliyacaktik:KK43:yalniz kaldim AmA....bugun ikinci gunum bir kilo gitmis :)dun deneme icin yaptigim corbayi bugun Daha fazla yaptim .sebze gunum AmA su corba tikiyor Valla canim istemiyor Hic...bakalim bir hafta bozmadan dayanabilirsem kac kilo gitcek ahhh bir 4 kilo gitse AmA sanmiyorum en fazla 3 diyorum ki o da super Olurr ...Kustum kimse yoksa Ben de yazmam o zaman ....

Bu diyeti yapipta kilo verenler lutfen yardimci olurmusunuz neler eklediniz nasil ictiniz ...Ben lahana sogan maydonoz hover domates koydum tadi guzel degil su icinde yuzen sebzeler var yogunluk kivam yok blendir bile ezmedi heralde ram pismedi Daha...mecbur iceyim diyorum eger ki gercekten kilolar gidecekse raziyim bu tada..

Slm bende varim artik hayatimin ilk diyetine dun itibariyle baslamis bulummaktayim :KK66: boyum 1.71 ve 61.6 ile dun baslad diyete hayatimda ucuncu kez bu kiloya ulastim oda hamileliklerim 40.haftasinda hic 55 in izerine cikmamistim pantolanlarimin icine giremeyince baya baya psikoljim bozuldu dun ilk gunumdu gayet iyi gecirdim bi problemim olmadi ki ben normalde asiri yemek yerim sabah kahvaltida uc simit yiyorum gece muhakkak yemek yerim yoksa uyamam gerisini artik siz dusunun buna ragmen iyi geciyirum bu gunleri ve bu sabah tartildigimda 60.80 dim yani bi gunde 800 gr gitmis :KK66: ama ben sadece bu corbayla besleniyirum meyve ve sebze yemiyorum bi sakincasi olurmu bilmiyorum. Ha birde kahveme ve cayima seker atiyorim mecbiriyetten cunku kan sekerim dusuyo brdan hergunumuzu yazalim arkadasim

Ve ben corbayi pisirirken et bulyon bolcada baharat kullandim duduklu tencere bir saat pisirdim blendirdan gecirdim simdi icerken bolca limon nane ve kirmizi biber koyuyorum tadi fena olmadi

Gsmpy sen bana yaz tatlim ikimizinde ikinci gunuymus madem birbirimize destek olalim :) beraberce bitirelim pes etmek yok birbirimize izin vermeyelim :KK66:

Slm bende varim artik hayatimin ilk diyetine dun itibariyle baslamis bulummaktayim :KK66: boyum 1.71 ve 61.6 ile dun baslad diyete hayatimda ucuncu kez bu kiloya ulastim oda hamileliklerim 40.haftasinda hic 55 in izerine cikmamistim pantolanlarimin icine giremeyince baya baya psikoljim bozuldu dun ilk gunumdu gayet iyi gecirdim bi problemim olmadi ki ben normalde asiri yemek yerim sabah kahvaltida uc simit yiyorum gece muhakkak yemek yerim yoksa uyamam gerisini artik siz dusunun buna ragmen iyi geciyirum bu gunleri ve bu sabah tartildigimda 60.80 dim yani bi gunde 800 gr gitmis :KK66: ama ben sadece bu corbayla besleniyirum meyve ve sebze yemiyorum bi sakincasi olurmu bilmiyorum. Ha birde kahveme ve cayima seker atiyorim mecbiriyetten cunku kan sekerim dusuyo brdan hergunumuzu yazalim arkadasim

Gsmpy sen bana yaz tatlim ikimizinde ikinci gunuymus madem birbirimize destek olalim :) beraberce bitirelim pes etmek yok birbirimize izin vermeyelim :KK66:
Canimmm Cok sevindim ikinizin de Ayni funded olmasi cook iyi olmus...ayniyiz sanki Tabii kilolar haric:) Ben de digerlerini pek olmaz bile hibiskus Iki bardak Iki bardak trail cay bir de elma sirkeli su iciyorum savage aksam yemiyorum sira gelmiyor ac hissetmiyorum..sen neler koydun peki ?kereviz falan diyilar Ben koymadim ...bitki caylari da su yerine gecer mi acaba benim onlarla 3lt yi bulur onlarsiz anca 1.5 litre

Telden yazinca karisti yine tel usutuk biraz ...benim de dogum kilolarim yerlesti gobek hamile gibi insallah gitcek ...her gun yazisalim senle pea etmek yok...esim Cok soyleniyor birak diye de birakmam gibi ...sen de neler yapiyorsun Baskaaa

Tatlim ben sadece corbayla besleniyorum yaninda verilen swcenekleri yemiyorim son corbami yedide iciyorum ve sonra sadece kahce cay tuketiyorum ben yillardir sabah ac karnina nescafe icmeyi aliskanlik edindim gunde bes kupa tuketiyorum koc bi kupaya iki tane seker atiyorum oyle seviyorum normalde de onun disinda limonlu yesil cay iciyorum. Ama bunlar sade su yerini tutmadigi ve gunde iki lt su icmem gerektigi icin corbami biraz baharatli yaptim susamak icin gun icerisinde aclik hissetmiyorum ama aksam acikiyorum ama inatla yemiyorum corbama kereviz bende koymadim asil tarifte kereviz yapragi yaziyodu ama bi mevsimde yaprakli kereviz zor olurmus benimde isime geldi :)) seker gun icinde mutlaka yazisalim birbirimizi motive edelim ve mutlaka her sabah tartilip yazalim :)

merhaba arkadaşlar benimde 2. günüm Dün 72.700 idim bugün 71.200 kg çıktım. 1,5 kilo gitmiş.Bende sizinleyim :)

merhaba arkadaşlar benimde 2. günüm Dün 72.700 idim bugün 71.200 kg çıktım. 1,5 kilo gitmiş.Bende sizinleyim :)
Ooo super canim Ayni gunde uc kisi olduk hos geldin aramiza
Laf aramizda kimse diyet yaptigimi bilmiyo :) cunku ben haric herkes kilo aldigim icin mutlu :)
canim Ben o kadar su icemiyorum yaa...aksam salata yaptim bizimkilere ondan yedim 7den sonra Ben de corba icmiyorum bisey yemiyorum...5kase ictim bugun ...yarin bakalum kilo gitmismi

Ooo super canim Ayni gunde uc kisi olduk hos geldin aramiza
canim Ben o kadar su icemiyorum yaa...aksam salata yaptim bizimkilere ondan yedim 7den sonra Ben de corba icmiyorum bisey yemiyorum...5kase ictim bugun ...yarin bakalum kilo gitmismi
Bugum bende sadecw bes kase corba ict baska hic bisey yemedim bi ara tansiyonum dustu galiba basim dondu iki tane zeytin yedim gun boyu aclik hissetmiyorum ama bu saatte basliyo ;( malum ben normalde bi saatleede yemek yerim hep :) ya bide benim karnimda siskinlik oluyo sizdede varmi ve tokluk hissi de var genellikle siskinlik eger sizde olmuyosa benim regli gunum gecti ona baglicam son bi kac aydir nedense gecikmeli oluyorum. Sabah ilk isimiz tartilip kilolarimizi yazmak olsun nedense bende suan kilo veremicem korkusu basladi ama umaeim oyle olmaz hayatimda yaptigim ilk diyet basarisizlilla sonuclansin istemem

Canim Bende de sislik var gobegim Cok var sinir oluyorum Hani gitcek diyorum AmA lahana sisiriyor su bitki caylari normaldir insallah...simdi tartilasim var AmA biliyorum Cok cikar yarin sabah insallah seviniriz...Ben de de tokluk var AmA midem bos onu da hissediyoeum Hani diyorum soyle ekmek arasi olsa ohh mis nasil canim cekti ...ya sabir kizlar dayanmaliyiz insallah sonic Cok iyi Olurr

Demekki siskinlik normal bi durum :)) bu arada en sevdigim sey ekmek arasi :) ama sabrediyoruz sekerler bencede simdi tartilma en iyisi sabah tartilmak simdi dizi izliyorum onunla oyanlaniyorum izledigin tek dizi diyetimin ikinci gunune denk geldi superoldu zaten dizi bitincede yatarim yarina da allah kerim farkindaysaniz yarin oglen saatlerinde diyetimizi yarilamis olucaz :)

Kizlar tartildim bugun hic kilo verememisim hala 60.80 :KK43: ama bi sorunum var tuvaletw cikamiyorum dun cok az cikmistim bugun cikamadim gunun ilerleyen saatlerinde cikarsam belki durum degisir. Bide bi cok yorumu okudum asil kilo kaybi yani yag yakimi 3. gunun sonunda oluyomus yano bizim icin yarin bugune kadar kaybettiklerimiz suymus o yuzden inatla devam edicem diyetime sizler ne alemdesiniz

Nerdesiniz pesmi ettiniz yoksa valla bende bugun cok niyetlendim birakiyim diye ama kararsizim zaten aclikta hissetmiyorum sabah altida kalktim hala hic bisey yemedin corbamida icmedim canm istemiyo ama en azindan pazar gunine kadar devam ediyim diyorum pazar gunu yedinci gunum ama esin evde yapamam ama dikkat ederim yediklerime

X