Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Yarim kilo vermusim 67.9 olmusum ...AmA simdi gorumcemler Burda diyette old.bilmitolar istemiyorum bilsinler o yuzden Hic corba icemedim Daha bir haslanmis yumueta ile diywtimi deldim malesef kaynanamla kaldigimdan geo gelirler sabahin korunden gitsrler hemen icicem ...

Bende daha su saat oldu yiyemedim hic bisey tuvalete cikmamak cok canimi sıktı cunku benim bagirsaklrimda sorun var ince bagirsaklarimda yapisiklik var kabiz olmamam gerekiyo bi diyettede hic yag yok bence o yuzden cikamiyorum normal yemekte yicem ama dikkat edicem cunku tekrar ayni agrilari yasamak istemiyorim

Bende daha su saat oldu yiyemedim hic bisey tuvalete cikmamak cok canimi sıktı cunku benim bagirsaklrimda sorun var ince bagirsaklarimda yapisiklik var kabiz olmamam gerekiyo bi diyettede hic yag yok bence o yuzden cikamiyorum normal yemekte yicem ama dikkat edicem cunku tekrar ayni agrilari yasamak istemiyorim

Ben de tartıldım 70.200 kg. 3. günümdeyim yani toplamda 2,5 kilom gitti. Ama ben sadece akşamları çorbadan içiyorum. Çalıştığım için içemiyorum iş yerinde.Sabahları etiform yada 2 dilim light ekmek arası peynir yiyiyorum , öğlenleride greyfurt. 60 kg olmak istiyorum uzun bi yolum var.Hadi hayırlısı yapıcam inş. bu sefer.Başarıcaz pes etmek yok.

Ben normalde kabizim Iki uc gunde bir cikiyorum ..gelenler yuzunden bisey yapamadim aksine yedim :KK43:su saat oldu gitmediler artik yatana kadar su cay corba ...meyve sebze gunu onlar hele agzima surmedim Daha
Ben de tartıldım 70.200 kg. 3. günümdeyim yani toplamda 2,5 kilom gitti. Ama ben sadece akşamları çorbadan içiyorum. Çalıştığım için içemiyorum iş yerinde.Sabahları etiform yada 2 dilim light ekmek arası peynir yiyiyorum , öğlenleride greyfurt. 60 kg olmak istiyorum uzun bi yolum var.Hadi hayırlısı yapıcam inş. bu sefer.Başarıcaz pes etmek yok.
Masallah canim Cok iyi vermissin benim de hedefim 60...pea etmiyorum AmA motivasyonum bozuldu bugun boyle olunca Hic veremem gibi geliyor artik kalkip corbami isitayim onlar gidince ...devamnmm

kızlar ben yarın başlamak istiyorum bu diyete size sorum şu verdiğiniz kilolar yağdan mı yoksa sudan mı gidiyo :KK43: ben 20 yaşındayım birde çocuğum var 83.8 kiloyum bi türlü veremiyorum yardım edin yoksa ağlıycam yemin ederim çok moralim bozuluyo iki haftadır diyet spor vere vere iki kilo vermişim :KK43:

kızlar ben yarın başlamak istiyorum bu diyete size sorum şu verdiğiniz kilolar yağdan mı yoksa sudan mı gidiyo :KK43: ben 20 yaşındayım birde çocuğum var 83.8 kiloyum bi türlü veremiyorum yardım edin yoksa ağlıycam yemin ederim çok moralim bozuluyo iki haftadır diyet spor vere vere iki kilo vermişim :KK43:

ilk üç günlük sudan gidiyormuş daha sonra yağdan gitmeye başlıyormuş.

Ben normalde kabizim Iki uc gunde bir cikiyorum ..gelenler yuzunden bisey yapamadim aksine yedim :KK43:su saat oldu gitmediler artik yatana kadar su cay corba ...meyve sebze gunu onlar hele agzima surmedim Daha

Masallah canim Cok iyi vermissin benim de hedefim 60...pea etmiyorum AmA motivasyonum bozuldu bugun boyle olunca Hic veremem gibi geliyor artik kalkip corbami isitayim onlar gidince ...devamnmm

Bir arkadaşla iddaya girdik Ocak 20 ye kadar en az 8 kilo vermem lazım!

Polyana evet ilk uc gun sudan gidiyo ben cok kilolu olmadigim icin benden sadece 800 gr gitti fakat 70 kg nun ustundekilerde bu oran daha fazla ve mutlaka gozle gorulir bi incelme oluyo ben biraktim bu diyeto rahatsizligim sebebiyle zaten bende pek ise yaradigi soylenemez boyum 171 kilom 61 boyle olunca vucudumda pek yag yok suni anladim ki bu diyet gercekten 70 kg ve ustundekiler icin birebir vucudunda ne kadar yag varsa o kadar hizli yag yakiyosun cok arastirdim benim gibi kilosu normal olanlar bu diyetle en fazla iki kilo veriyo ama sen 80 kiloymussun ki onlarda 6 ile 8 kilo arasi mutlaka veriyo o yuzden bence denw mutlaka tatlim ama ben iki kilo icin yapmicam bu diyeti normaldw cok asiri yemek yerim ben zaten sirf gece yemek yemegi biraksam 10 gunde rahat iki kilo veririm ama dedigim gibi sen mutlaka yap unutmayin yag orani ne kadar fazlaysa bu diyette o kadar cok yag yakarsiniz

Canim gecmis olsun...boyuna da bakinca bence de kilon Cok normal diyetlik biseyin yok..Cok yemene ragmen boyleyse Sikma canini yemegini azalt yeter benim notunu 1.65 Hic degilse 60 olabilsem yeter bana evlenmeden 57 idim simdi gobek brnden onde gidiyor:KK43: Ben devam edecektim edecem de AmA dun motivasyonum bozuldu bircok sey yiyince bakalim Daha yeni ayildim zaten bebis yuzunden acaba tartilsammi dun Cok yedim amaaa

Polyana evet ilk uc gun sudan gidiyo ben cok kilolu olmadigim icin benden sadece 800 gr gitti fakat 70 kg nun ustundekilerde bu oran daha fazla ve mutlaka gozle gorulir bi incelme oluyo ben biraktim bu diyeto rahatsizligim sebebiyle zaten bende pek ise yaradigi soylenemez boyum 171 kilom 61 boyle olunca vucudumda pek yag yok suni anladim ki bu diyet gercekten 70 kg ve ustundekiler icin birebir vucudunda ne kadar yag varsa o kadar hizli yag yakiyosun cok arastirdim benim gibi kilosu normal olanlar bu diyetle en fazla iki kilo veriyo ama sen 80 kiloymussun ki onlarda 6 ile 8 kilo arasi mutlaka veriyo o yuzden bence denw mutlaka tatlim ama ben iki kilo icin yapmicam bu diyeti normaldw cok asiri yemek yerim ben zaten sirf gece yemek yemegi biraksam 10 gunde rahat iki kilo veririm ama dedigim gibi sen mutlaka yap unutmayin yag orani ne kadar fazlaysa bu diyette o kadar cok yag yakarsiniz

vallahi canım dün gönderdim benim adamı yağ kilo kalori kas su ne varsa hepsni gösteren baskül aldırdım bugün tartıldım 82.8 geldim :) kilo kaybını görünce pek hoş oluyorum canım :)

Hadi bakalim kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum ben diyeti birakmis olsamda sizi sonuna kadar desteklicem ve yazicam burdan mutlaka :)

Tartildim sabah ayniydim...dunden sonra kesin almusimdir dedim ..oyle olunca tam gaz devam ediyorum sut ictim Kiz yedim corba Iki kase ictim Daha ..aksamda misafir var soylemesi ayip bi ton sey hazirladim AmA gel de yeme offf tutmam lazim kendimi guclu olmaliyim

SELAM KIZLAR;
3 Arkadaşla yarın bizde başlıyoruz çok heveslyiz ama tadı çok korkutuyor daha başlamadan tiksindik sanki :)) daha önce dukan deneyimiz başarılı geçmişti ama her türk kadını gibi bıraktık. baktık sınırlar aşıldı gene acil lahana diyetişne karar verdik. genel olarak yapabilenlerin hepsi iyi sonuç almış ama bi kaç kişiden tansiyon rahatsızlığı duyduk dilatı felan kullanmış var mı rahatsızlık yaşayan bu hususta ?

Merhaba arkadaşlar size gecen yazdıklarımdan da görmüşsünüzdür yaklasık 2 hafta önce yaptım lahana çorbası sıyetını 67.5tan 64bucuga kadar düştüm sonra bıraktım ama saanırım hercen su kaybettım bır hafta sonra tartılsım 68 im şu an :KK43:(((çok üzülerek söylüyorum yağ verseydım bu kadar hızlı almazdım hiç de kaçamak yapmadım. Başka önerısı olan varmı kızlar ben. Bıraz kılo verıp bebek ıstıyorum cokkk.... Fıkır verırsenız verırım

67.5 olmusum yani Iki gunu bozarak 5gunde 2.5kg gitmis AmA bugun regl oldum oyle uzildumki tum motivasyonum bozuldu bugun iyice biraktim ...bisey sorcam mesela Ben 5.gun diyete tam uymadim corba da icmedim yarin baslasam tekrar bastan meyva gununden,mi olmali yoksa 6.gune mi devam etmeluyim?? Regl donemi olmasaydi Daha Cok mu kilo verirdim acabasi kafama takildi....

merhaba

bu çorba ile kilo veren biri bana çorbanın tarifini verebilir mi

bir sürü yerde bir çok farklı tarifler var

bana en gerçek tarif lazım

yardımlarınızı bekliyorum

X