Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu gün 4. günüm kötü gitmiyor ama gün içinde vazgeçme düşüncelerim çok oluyor direnerek 4. güne geldim ama aksilik regli oldum dayanamayıp dün tartıldım pek bi oynama yok tartıda sabretmişken cumartesiye kadar devam edeyim işe yarıyorsada yaramıyorsada ama her an bırakma piskolojisindeyim:KK43:

bu gün 4. günüm kötü gitmiyor ama gün içinde vazgeçme düşüncelerim çok oluyor direnerek 4. güne geldim ama aksilik regli oldum dayanamayıp dün tartıldım pek bi oynama yok tartıda sabretmişken cumartesiye kadar devam edeyim işe yarıyorsada yaramıyorsada ama her an bırakma piskolojisindeyim:KK43:

4. güne gelmişsin hatta bitmiş .. bence bırakma artık 3 günün kalmış hatta 6 gün yapacağım demişsin, 2 günün kalmış .. ben de en çok akşamları zorlanıyorum.. gündüzleri meyve falan atıştırıyorum ama akşam pek bişey yemek istemiyorum .. ne kadar verdin toplamda yani 3 günde :26:

4. güne gelmişsin hatta bitmiş .. bence bırakma artık 3 günün kalmış hatta 6 gün yapacağım demişsin, 2 günün kalmış .. ben de en çok akşamları zorlanıyorum.. gündüzleri meyve falan atıştırıyorum ama akşam pek bişey yemek istemiyorum .. ne kadar verdin toplamda yani 3 günde :26:[/QUOTE

ben 58 ve 59 arasıydım aç karınla ama dün regli oldum bu gün 58.2 geldim sabah kaç gelirim bilmiyorum bakalım inş 56 yı görebilirsem süper olacak inş

Kaç gündür geçmişte yazılanları okuyordum. Kaç zamandır diyetteyim takıldım kaldım 3 haftadır aynı kiloya. En sonunda lahana çorbasını denemeye karar verdim. Neredeyse herkes tadının kötü olduğundan bahsetmiş ama ben verilen tarife göre yapıp blendırdan geçirdim ve limon ve acı biber katarak içtim. Bence tadı harikaydı. Umarım bir haftada bu tattan bıkmam ve kilo vermeye devam edebilirim. :18:

nedense bu sayfanın ziyaretcisi çok ama yazanı az :) bu gün sabah 57.2 geldim ve bu beni mutlu etti dediğim giib ben çok fazla bir kilo kaybı beklemiyorum 56 yı görsem hatta 55 olsam süper olur inş bu günde pes etmedim şükür günü kapatmak üzereyim 5. gün bu gün et günüydü galiba bende et haşlamaktansa çorbam bitmişti yeni çorba yapmam gerekiyordu çorbamın içine kıyma attım hem lezeeti değişsin istedim ki ben severek içiyorum çorbamı ama sürekli aynı şeyi yemek den gına geldi şimdi tadı biraz değişmiştir kıymayla bu gün ve yarın inş bu çorbamı tüketip tabi yarını atlatabilirsem inş cumartesi sabah 55 i görme ihtimalim bile var

Merhaba iyi geceler anca fırsat buldum yazıyorum.Bugün 7. günümdü ama bugün yapamadım diyetimi yani 6 günle tamamladım diyeti.Bugün günüm vardı mecbur bıraktım sabah çorbamı içtim gündede sadece salata tarzı yedim.bolca bitki çayı ve suyumu içtim.Akşamda inanın yarım tabak yemekle doydum.sanırsam midem küçüldü ve tatlı krizlerim sonlandı.Bu sabah tartıldım ve 3 kilo vermişim bu benim için çok güzel bir motivasyon oldu görenler baya incelmiş olduğumu söyledi şaştı kaldılar.Şuanda 62 kiloyum.pazartesiye kadar ara vericem abartmadan yicem pazartesi tekrar başlıcam 5 günlük yapıcam diyeti inş.haftaya annemlere gidicem nasipse orda çorba içersem annem üzülür abartmadan 2 gün daha ara verip 3.haftaya başlarım diye plan yaptım nasip bakalım.hedefim şimdilik 55 sonra 50kilo olmak bakalım umarım zafer çorba içenlerin olur....Kesinlikle tavsiye ediyorum müthiş bir diyet ..

veeeeeeeeee 6. gündeyim ve günü bitirmeme az kaldı inş çorbamı içtim etimi yedim ve şu anda gayet iyiyim tabi çayımı içerek günü kapatırım ama gün içinde çok gelgitler yaşadım nedense benim cuma günleri şöyle değişik abartılı şeyler yiyesim gelir haftayı bitirme rahatlılığı ile genelde çayın yanına bir şeyler hazırlardım ama şu anda bunu yapmadım ve inş çay içer günü bitirebilirim böyle yazıyorum çünkü çok gelgitler yaşıyorum ama ben kazandım :) bu sabah 56.9 u gördüm hayatımda ilk defa 56 yı gördüm sonunda 9 daolsa :) yani anlayacağınız 2veya 3 kilo verdim yani bu gün son günüm yarın sabah kahvaltıyı planlıyorum ama planlarımda yine hafif ama lezzetli şeyler var ben nasıl kilo almadan beslenmem gerektiğini öğrendim ama işte önce ideal kiloma ulaşmam lazım sonrası kolay inşbir süre böyle devam etmeyi düşünüyorum 56 ile sonra belki yavaş yavaşda olsa 1-2- kilo daha veririm diyorum ama olmaz ise birlahana çorbası diyeti daha yaparım diyorum ama kendimi 2-3- kilodan daha fazla vermiş hissediyorum benim tavsiyem bu diyeti yaparken çevrenizdekilere bahsetmeyin yoksa insanın motivesi bozuluyor ben bu gün son güünm diye arkaşlarıma bahsettim ve önceden söylememekle ne kadar isabetli bir karra vermiş oldugumu anladım :)

bakalım sabah kaç geleceğim 55 den pek ümitli değilim ama 56 gelirim bu sayfaya destek olmak ve banada destek olsunlar diye yazdım ama kendi kendime destek olup diyetimi bitirdim:)

Merhaba kızlar neye niyet etsem elimde kaldığı bir dönemdeyim sanırım :KK50: Dün mis gibi blendırdan geçirip içtiğim çorbamı bugün buyuk bir heyecanla termos şeklindeki bardaklarda okula götürüp içeyim dedim blendırım bozuldu doğal olarak sabah çorbayı taneli taneli yiyip çıktım okulda da öğlen için yarım simit yedim vicdanım içimi oyuyor resmen ben bu takıldığım kilodan zor kurtulacağım sanırım :KK53:

Kızlar ben de başlamak istiyorum..malzeme alıp baslarim zaten on gündür aksam yemek yemiyorum ekmek yok bol su ..su an 70 kiloyum on kilo versem ohhh mis.benim öz.göbek Cok iki doğumdan sonra..başlayınca gelişmeleri yazarım...

Ben de şu an 4. güne başlayacağım. İlk üç günüm kaçamaklarla geçse de -ki büyük çoğu öğrencilerim yüzünden oldu.ikram olarak alıp getirdiklerinden mecburen yemek zorunda kaldım- 1 kilo verdim tamı tamına. Üstelik şu an regl oldğum için sadece 1 kg görünüyor. Büyük ihtimalle 2 kg.a yakın vermişimdir diyorum. Muz ve süt gününe gelebildiğim için de inanılmaz mutluyum :)

bakalım sabah kaç geleceğim 55 den pek ümitli değilim ama 56 gelirim bu sayfaya destek olmak ve banada destek olsunlar diye yazdım ama kendi kendime destek olup diyetimi bitirdim:)

kaç kilo verdiğini çok merak ettim.
ben bu diyeti geçen kış 2 sefer tam olarak uyguladım.ikisindede yaklaşık 2,5 kilo verdim.1 kilosu mühemen geri geldi, su kaybıydı.
bugün yine başladım.son aylarda 2 kilo almışım, yerleşmeden bir an once göndermem lazım.
çorbamı şimdi yapıcam.tadı kötü bence ama ben ya hep ya hiç lkesiyle sıkı diyet yapabiliyorum. o yüzden lahana diyeti arada kurtarıcı oluyor bana.
ben bu sefer sadece 3 gün yapıcam.çalışıyorum ve işyerinde diyet zorluyor.mutsuz, sabırsız, gergin oluyorum.1 kilo vermeyi umuyorum.geri gelmese super olur.ondan sonrada çok dikkat edeceğim.

Bir sürü kaçamak yaparak 3 günde 1 kilo 100 gram verebilmişim. Lahanaya başlamadan önce her gün 3 - 4 saat spor yapıyordum 3 gündür spor da yapmıyordum. Verilecek 30 kilonun son 5 kilosu ha gayret sonra büyük zafer :KK52:

Bir sürü kaçamak yaparak 3 günde 1 kilo 100 gram verebilmişim. Lahanaya başlamadan önce her gün 3 - 4 saat spor yapıyordum 3 gündür spor da yapmıyordum. Verilecek 30 kilonun son 5 kilosu ha gayret sonra büyük zafer :KK52:

diyet grupları başlığındaki kilo koruma topiğimizede bekleriz; en kısa zamanda gelirsin inşallah.

kaç kilo verdiğini çok merak ettim.
ben bu diyeti geçen kış 2 sefer tam olarak uyguladım.ikisindede yaklaşık 2,5 kilo verdim.1 kilosu mühemen geri geldi, su kaybıydı.
bugün yine başladım.son aylarda 2 kilo almışım, yerleşmeden bir an once göndermem lazım.
çorbamı şimdi yapıcam.tadı kötü bence ama ben ya hep ya hiç lkesiyle sıkı diyet yapabiliyorum. o yüzden lahana diyeti arada kurtarıcı oluyor bana.
ben bu sefer sadece 3 gün yapıcam.çalışıyorum ve işyerinde diyet zorluyor.mutsuz, sabırsız, gergin oluyorum.1 kilo vermeyi umuyorum.geri gelmese super olur.ondan sonrada çok dikkat edeceğim.

ya tam olarak şu kadar verdim diyemiyorum çünkü başladığım gün tartılmadım sabahtan ama en son diyet bitiminde 56.9 u gördüm ama 59 kilo geliyordum aç karınla sabahları ve çok tıkabasa yediğim ve çok karnım tokken 60ları 61 leri görüyordum yani en temiz şu anda 57 kiloyum diye biliyorum amaç 55 kilo ama son kilolar çok zor veriliyorben lahana diyeti yaptığımda öğlenleri çorbabile içemedim ne yememm gerekiyorsa onu yedim kafaya taktım ama 55 olmak istiyorum bu hafta normal besleneceğim ondan sonraki hafta ne yaparım bilmiyorum ama 55 i görmek istiyorum aslında şu andaki kilomdan memnunum ama aldığım bir kaç kıyafetim avr onların içine girmeye çalışıyorum :)

Motivasyonaa ihtiyacım var...

insan diyet esnasında kendini kötü hissediyor ama sonrasında kendini zayıf görmek çok güzel ben diyet yaparken çevremdekiler söylemedim çünkü yorumlar can sıkıcı oluyor gün dediğin neyki hemen geçiyor birde o günlerde kendine uğraş bulabilirsin yoksa akşamları evde olunca daha çok zorlanıyor insan

X