Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

yarin basliyor musun bende baslicam 2009 da yapmistim kahvalti ekleyerek ve 6 dan sonra yemeyi birakarak 5 kilo vermistim 64 den 59 a dusmustum

hıhı başlıyorum hatta bugün yapayım eşimde başlayacak yarın işe giderken götürsünnn :) sen ne zaman başlayacaksın?? bi arkadaş dün başlamış kız bi günde 1 kilo vermiş ki kendi gözümle gördüm.. arkadaş 69 70 çıkarken bugün geldi ben başladım falan 68 cıktı 1 gün de 1 kilo çok iyi yaaa :KK70:DD:KK52:

canım kahvaltı ekleyerek daha ıyı olur ama kılo vermeyı engellemezmıkı

hıhı başlıyorum hatta bugün yapayım eşimde başlayacak yarın işe giderken götürsünnn :) sen ne zaman başlayacaksın?? bi arkadaş dün başlamış kız bi günde 1 kilo vermiş ki kendi gözümle gördüm.. arkadaş 69 70 çıkarken bugün geldi ben başladım falan 68 cıktı 1 gün de 1 kilo çok iyi yaaa :KK70:DD:KK52:

Bende corbami bugun yaptim hatta 1kase ictim:-) yarin basliyorum hadi hayirlisi bakalim senn kilon kac?

70 kilo ile basladim sabah nescafe ictim sonra 1 portakal ve 1 mandalina yedim 1 kase corbami ictim simdide cay iciyorum :-) baslayan var mi bugun?

Bende 25 inde basladim bugün 3. gun herseye hafiyen uyuyorum daha tartilmadim ama hic kilo vermis hissetmiyorum kendimi .bide bu corba siakinlikmi yapiyor ne anlamadim.

kızlar merhaba bende bugun basladım ...

sabah corbamı ıctım , bıtkı cayımı ıctım, henuz 1 lt su ıctım...
1 mandalına yedım ....

tadı cok kotu degıl ben blendrdan gecırdımm suzme corba oldu baska turlu gıderı yok maaaleseff...
04/12/2013 bıldırım yapıcam kac kg gıtmıs bakalım

27/11/2013 baslangıc kilo 78,7
04/12/2013 sonuc ????????????????

Merhaba günaydın herkese. Bende bugün başladım lahana çorbasına 65 kiloyum.Çok diyet denedim ve sonlandıramadım bu sefer sizlerin de desteği ile bunu başarmak istiyorum.Zayıflamak beni gerçekten mutlu edecek hedefim 50 kilo olmak.....Hadi bayanlar herkese kolay gelsin bu kez yağlarla savaşımda zafer benim olur inşaallah....

Merhaba arkadaşlar ben bu lahana çorbasına başlayalı bugün 3.günüm.... Çok şükür hiç acıkmıyorum :)))canım birşeyine istenmiyor gercekten.. 67.5la başladım bu sabah tartıldım 66.2 yim... Acaba yağ mı yakıyorum ödem mi atıyorum bilemiyorum bilen varsa da bana yardımcı olursa sevinirim...
Bugün çorbanın yanında sebze ve meyve günüm .. Şimdi çorbamı yudumlarken 1saat sonra 1 nair yemeği düşünüyorum..bol limon sıkıyorum çorbaya ancak o sekli içebılıyorum hem hafııf ekşi tat katıyor lahananın tadını bastırıyor... Hedefim öncelıkle 60... 57 olabılsem bana yeter....sonra bebek düşünüyorum... Bu diyette 3.gün sonunda 2.5-3kg vermıs olmalısınız dıyor yarın sabah tartıldım size yazacağım.. İnşallah hepimiz başarırız...:))

Bende 25 inde basladim bugün 3. gun herseye hafiyen uyuyorum daha tartilmadim ama hic kilo vermis hissetmiyorum kendimi .bide bu corba siakinlikmi yapiyor ne anlamadim.

Merhaba benımde 3.gunum tartıldım 2kıloya yakın vermısıım.yarın sabah tartılcam 3.gün sonunda 3kıloya yakın vermıs olmalısınız dıyor. Ama bende cok kılo vermıs hıssetmıyorum ödem mı atıyorum yağ mı yakıyorum bılemedıım. 67.5la başladım .ben cok su ver yeşil cayı iciyorum soz neler yapıyorsunuz

Benim bugun 5. gunum toplamda 2 kilo anca verdim herseyede uydum.ben yediklerimi azaltsamda verirdim bu kiloyu zsten.lahana corbasi iskencesine gerek yokmus gibi geldi.boyle olunca bugun iyce isteksizlik coktu diyetye.ilk baslardaki umuudum gitti.

Merhaba arkadaşlar bugün diyette 1. günüm ve 65 kilo ile başladımmm Dün başlıcaktım ama rahatsızlandım ve bügün Bismillah dedim....Sabahtan beri toplamda 3 tabak çorba içtim.Sabah öğlen ve akşam yemeklerimde çorba.Aralarda acıktığımda elma ve mandalina yedim şekersiz çay ve kahvede içtim.Hepsi bu kadar..Suyumu 2lt kadar içtim biraz geçmiş olabilirimde...ayrıca öğlen ve akşam olmak üzre toplamda 2 saat yürüyüş yaptım.Bugün şeker ihtiyacını meyveden aldım ve iştahımı bastırdı...Gerçekten tam bir nefis mücadelesi bu iş arkadaşlar...Bu sefer gerçekten kararlıyım...Umarım bu mücadelemden vazgeçmem eğer kendime hakim olamayıp yersem bir daha diyet yapacağım modlarına giremem galiba yenik düşerim.....Kendime hedef koymaya karar verdim gerçekten çok canımın istediği şeyleri ara verdiğim günlerde tadına vara vara keyifle yiyeceğimi umud ediyorum bu arada birazda olsa zayıflamış olarak tabiii...Aile fertlerinin de desteği aslında bu diyette gerekiyor siz çorbayı içerken kebabları vs yanınızda yerlerse inanın hiç iyi olmaz kısacası bu diyette destek şart...Hatta eşime bir hafta dışardan yiyin yemek yapmayayım dedim sağolsun bugün destek verdi dışardan yedi...Yarın söüznde dururmu bilemicem bakalım göreceğiz inş.Bugün geçti çok zorlanmadım inşaallah darısı yarın ve sonraki günlere....

Arkadaslar bugun 4.gunum ve sabah tartıldım 67.5tan 65.3 olmuşum:) uzun suredır ılk defa gördum 65i.. Çok sevındım .. 7.gunun sonunda bakalım nasıl bır sonuc alıcam merak edıyorum . 1haftada 4.5-8 kıloya yakın verırsınız dıyor ama bunyeye göre değişiyor bu ben anca 4kılo falan verıcem sanırım..olsun bıraktıgımda bıraz normal dıyet yapmayı dusunuyorum f

dün kocaman bir lahana aldım birazdan çorbayı pişireceğim sabah normal kahvaltı yaptım aslında tam anlamıyla yarın başlayacağım ama çprbamı bu gün yapıp bu saatten sonra içeceğim 2 yıl önce yapmıştım eşimle bareber 5 gün uygulamıştık ben 2 kilo vermiştim eşim 4 kilo vermişti bende şu anda 58 - 59 kiloyum ve 55 e inmeye çalışıyorum şimdiye kadar uyguladığım lyöntemlere 71 kilodan 58 e inmeyi başardım ama aynı yöntemlerle 55 e inerim diye planlamıştım ama 2 haftadır 58 den aşağı inemiyorum bende lahana başlamaya karar verdim 2 kilo bile versem bana yeter destek çok önemli bana destek ve lahana çorbası diyeti arkadaşı olacak birirlerini arıyorum

ben çorbayı pişirirken et bulyon kullanıyorum içerken bol acı ve limon sıkıyorum böyle yaptığım zaman gerçekten keyifle içiyorum eşim bana eşlik etmeyecek ama önceden bu şekilde tükettiğimizden tadını bildiği için ara sıra bende içerim diyor aslında eşim içmese güzel olur çünkü iki kişi içince çorba hemen bitiyor :)

ve güne başladım çorbayla inş sonu gelir dünden hazırlamıştım çorbamı sabah ısıttım onu içtim iki kase çok fazla karabiber atmışım normalde acı seviyorum acı içiyordum ama bu biraz fazla olmuş genede içtim bu gün ilk ügnüm inş pazartesi başlamak istemedim

X