kzlar kahvaltı ısını nasıl yaptınız bılgılendırrsenız sevınırım kahvaltıda sadece corbamı ıctınız
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ve bugün 4.günüm ve sabah tartıldığımda tam 3 kilo vermiştim :)
ama hiç kaçamk yok ve her akşam 1 saat yürüyüş, gün içinde bol bol limonlu ve pulbiberli çorba ve 3 lt su...
6 kilo fazlalığım var hesaplarıma göre 7.günün sonunda 4.5 kilo ancak verebilirim. 2 gün ara verip tekrar bir kur daha yapmayı düşünüyorum.
Pazartesi sabahı 7 günde toplam kaç kilo verdiğimi yazarım :)
Bugün 5-6 adet fındık kaçırdım yalnız
10 dakika daha fazla yürürüz onu da hallederiz umarım :)
Kahvaltımlarımı :
Sebze gününde salatalık, maydanoz,vs. ile çorba ; meyva gününde elma ile çorba ; muz gününde muz ile çorba yaptım, sadece çorba ile yapmadım yani...
Sen de öyle yapabilirsin
1.gunun sonunda 900gr. gıttı 2.gunumuz bugun devamm edıyoruz bakalım
arkadaşlar slm.....lahana diyetini burdan takip ederek yaptım dün bitti.71.6 ile başladım .....68.7 ile bitirdim bugün mola yarın tekrar devam inş...hedefim ilk önce 60 ..
bide hiç fire vermeden .. hergün 1 saat yürüyorum tempolu.arkasından 40 dkk bölgesel egzersiz.plates yapıyorum.. ben biraz zor kilo verenlerdenim .vücudum direniyor..ama pes etmek yok.. kararlıyımm.hadi katılın bana.. birlikte yapalımm yokmu yapann.....:)