Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım ve bugün 4.günüm ve sabah tartıldığımda tam 3 kilo vermiştim :)
ama hiç kaçamk yok ve her akşam 1 saat yürüyüş, gün içinde bol bol limonlu ve pulbiberli çorba ve 3 lt su...
6 kilo fazlalığım var hesaplarıma göre 7.günün sonunda 4.5 kilo ancak verebilirim. 2 gün ara verip tekrar bir kur daha yapmayı düşünüyorum.
Pazartesi sabahı 7 günde toplam kaç kilo verdiğimi yazarım :)
Bugün 5-6 adet fındık kaçırdım yalnız
10 dakika daha fazla yürürüz onu da hallederiz umarım :)

kzlar kahvaltı ısını nasıl yaptınız bılgılendırrsenız sevınırım kahvaltıda sadece corbamı ıctınız

Kahvaltımlarımı :

Sebze gününde salatalık, maydanoz,vs. ile çorba ; meyva gününde elma ile çorba ; muz gününde muz ile çorba yaptım, sadece çorba ile yapmadım yani...
Sen de öyle yapabilirsin

Bir de belirtmeyi unutmuşum, malum bayansal rahatsızlığımın başlangıcıyla, diyete başlamama rağmen 3 kilo verdim 4 günde :)

Kahvaltımlarımı :

Sebze gününde salatalık, maydanoz,vs. ile çorba ; meyva gününde elma ile çorba ; muz gününde muz ile çorba yaptım, sadece çorba ile yapmadım yani...
Sen de öyle yapabilirsin

cok sagol canım bende pazartesı sabahı baslamayı dusunuyorum 3gun yapmayı planlıyorum ınsallah bebegım var cunku emzırıyoum bu arada senı de tebrık edıyorum

tam 4.2 oldu verdigim 7 günde :) bugün kahvaltıda saldırdım ama ne yalan söyleyeyim :) şimdi 2-3 gün ara sonrasında buna devam yoksa başka bir diyet mi karar veremedim. Tavsiyesi olan varsa sevinirim.

bende bugun 66.5 ile corbama baslamıs bulunmaktayım 3gun yapmayı dusunuyorum ama sanki halsızlık olusturdu bende ısmdıden duruma gore artık bakalım

1.gunun sonunda 900gr. gıttı 2.gunumuz bugun devamm edıyoruz bakalım

aynen devam :)

Bugün 2. tura başladım. Dün çok yedim çok pişmanım arayı 2 gün tutacaktım ama olmayacak bugün yememek için çorbamı yaptım yine başlıyorum. Bakalım 2. turda kaç kilo olacak.

Başka yapan yok mu ? bilgi alalım yapan varsa...

Tam bu diyeti arastirirken bu siteye karşılaştım ve sonunda diyeti uygulamaya karar verip bugun ilk günümü bitirdim. Ben normalde diyetisyenle 10 kilo verdim son 2 aydır listemi uyguluyorum fakat diyetisyene gıtmıyorum ayda 100 gr falan oynama yaptı biraz motive olmak icin hemde iki hafta sonraki kuzenimin düğünü icin bu diyete başvurdum umarım 4-5 kilo kadar verebileceğimi umuyorum :) son durumu ve yaptıklarımı paylaşmak isterim burada

2. Gunumdede 600 gr. Gitmis bulunmakta ve iki gunde toplam 1.5 kilo verdim 3. Gunu yapamaycam cnm hicistemiyor bebegime gaz yapmaya basladi sanirim 1.5 kilo benim icin iki gunde yeterli diyorum simdi verdigim kiloyu korumam lazim :))

<bende bugün başladım lahana çorbası diyetine burdaki yazıları okuyunca bi cesaret geldi bismillah deyip başladım gelişmeleri buradan paylaşacam herkese sağlıklı bol kilo vermeler diliyorum

3. günüm fazladan hiçbirşey kaçırmadım herşeye uydum yarın sabah tartılıcam ama ben kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum bugün doğum günüm önüme çıkan her pastayıda nazikçe reddediyorum, pff bu yöntemde işe yaramadı demekki bende kaybedeceğim su ve kas da yokmuş....

daha öncede yapmıstım bu diyeti kalori sayıyorum aslında ama yavas ilerliyor o yüzden tekrar denemeye karar verdim
bugün başlayacagım lahana diyetine ..

arkadaşlar slm.....lahana diyetini burdan takip ederek yaptım dün bitti.71.6 ile başladım .....68.7 ile bitirdim bugün mola yarın tekrar devam inş...hedefim ilk önce 60 ..

arkadaşlar slm.....lahana diyetini burdan takip ederek yaptım dün bitti.71.6 ile başladım .....68.7 ile bitirdim bugün mola yarın tekrar devam inş...hedefim ilk önce 60 ..

Mrb Nazlı kaç gün yaptın sen az geldi verdigin kilo bene Cumartesi başlamayı planlıyorum hedefim 60 umarım verebilirim

slmm.....7 gün tam yaptım cnm. ama kaçamaklarım oldu. mesela kereviz salatası yaptım ögle ögünümün birinde yogurtlu.. ceviz yedim kuru kayısı yedim meyve günlerimde.. kan şekerim içinkuru üzüm yedim..tamamen saglıksız olsun istemiyorum. çorbamdan bol bol içtim. 3 kez koca tencere yaptım.. bugün itibarıyla 2 . tura başladım..ne kadar dayanırsam... peyniri özledimm....bugün kilom 69.6 ile başladım

bide hiç fire vermeden .. hergün 1 saat yürüyorum tempolu.arkasından 40 dkk bölgesel egzersiz.plates yapıyorum.. ben biraz zor kilo verenlerdenim .vücudum direniyor..ama pes etmek yok.. kararlıyımm.hadi katılın bana.. birlikte yapalımm yokmu yapann.....:)

merhaba nazli bende yarin baslamak istiyorum simdilik hedefim uc gun yapmak dayanabilirsem devam ettirmeyi dusunuyorum zaten iki-uc kilo versem yeter bana. sen corbayi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243041-lahana-corbasi-diyeti-yag-yakan-corba.html burdaki gibi mi hazirliyorsun ve mesela kac saatte bir corba iciyorsun, meyve yiyorsun ayrica sebze gununde corbayla berabermi sebze yeniyor beni aydinlatirsan sevinirim yarin baslicam cunku.

kızlar bence çorbayı bu şekilde hazırlayın, okuduğum yorumlarda tadının kötü olmadığı yazıyordu. Bende pazartesi başlıyorum..

- Yarım baş lahana (eğer büyükse)
- 6 tane taze soğan
- 2 yeşil biber
- 3-4 adet domates (isterseniz daha da fazla)
- 3 havuç
- Tuz, karabiber, biber, maydonoz, köri, sarımsak, vs.
- İsterseniz et/tavuk suyu tableti
Soğanı tencereye koyup, bir kaşık yağda soteleyin. Eğer çorbayı püre yapacaksanız, sebzeleri minik minik doğramanıza çok da gerek yok. ama püre yapmayacaksanız, tüm sebzeleri minik minik doğrayıp tencereye atın. İstediğimiz baharatları da eklyin. Üzerine 12 su bardağı su ekleyin ve kısık ateşte uzun süre pişirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…