Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için bu diyete karar verdim. çünkü 1 aydır dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermedim. pazartesi başlıyorum. var mı benle başlayan? haydi kızlar...

kızlar ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için bu diyete karar verdim. çünkü 1 aydır dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermedim. pazartesi başlıyorum. var mı benle başlayan? haydi kızlar...

Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)

arkadaslar ben yogunluktan ve gelen misafirlerden dolayi dun baslayabildim. sabah ise gitmeden yaptim corbami yalniz ben blenderdan gecirmedim yemek gibi pisirdim bugun de ayni sekilde yaptim sebze olarakta yesilfasulye pisirdim bol su iciyorum ayni zamanda. ilk gun 45 dk yuruyus yaptim. dunden bugune 1.1 kg. verdim. zaten odemim coktu beni rahatsiz ediyordu bir ayagim tuvaletteydi dun resmen :) bugun ikinci gunum bakalim yarin nekadar gidecek uc gun yapmayi dusunuyorum sonrasinda da korumaya baslarim. yeni baslayanlar sakin birakmayin!

Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)[/QUO

benimde epey fazlam var canım, bakalım ne kadar verecez, bakalım yiyebilecem mi?

Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)[/QUO

benimde epey fazlam var canım, bakalım ne kadar verecez, bakalım yiyebilecem mi?

Dün yazdığım gibi 69 la başlamıştım bu sabah 67,5 çıktı içmesi zor olsada amaca giden yolda bu tada katlanmak gerek canım umarım pes etmezsin çorbayı çok içmeye çalış çektiğin eziyete değsin :)

bende bugun başladım, diyete başlamak için pazartesi olmazsa olmazım:KK1: Blendırdan geçirmedim, 3 4 domates bol soğanla sulu bi yemek gıbı yaptım, tadı çok güzel oldu, bu iğrenç diyen arkadaşlarıma duyrulur. Enson saat 8de yedım ve şekersız yeşil çayla bugünümü kapıyorum inş. 59 la başladım yarın akşam tekrar yazarım son durumumu:111:

kızlar ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama benim diyet fiyasko oldu. içemedim ne yazık ki. açlık sorun olmadı, meyve yemek yetti ama ne yaptımsa içemedim. et suyu kattım, karabiber kattım, bol limon sıktım yine de akşam 3. kasemdem bir kaşık alınca öğürmemi durduramadım. ayrıca gün boyu midemi yaktı. başka diyetlerde görüşmek umuduyla. ben başka yollar arayacağım artık. size bol şans..

bende bugun başladım, diyete başlamak için pazartesi olmazsa olmazım:KK1: Blendırdan geçirmedim, 3 4 domates bol soğanla sulu bi yemek gıbı yaptım, tadı çok güzel oldu, bu iğrenç diyen arkadaşlarıma duyrulur. Enson saat 8de yedım ve şekersız yeşil çayla bugünümü kapıyorum inş. 59 la başladım yarın akşam tekrar yazarım son durumumu:111:

Neeee 59 kilomusun ben o kiloda olsam iskelet oluyorum boyunu bilmiyorum ama pek diyete ihtiyacın varmış gibi gelmedi burdan :)

kızlar ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama benim diyet fiyasko oldu. içemedim ne yazık ki. açlık sorun olmadı, meyve yemek yetti ama ne yaptımsa içemedim. et suyu kattım, karabiber kattım, bol limon sıktım yine de akşam 3. kasemdem bir kaşık alınca öğürmemi durduramadım. ayrıca gün boyu midemi yaktı. başka diyetlerde görüşmek umuduyla. ben başka yollar arayacağım artık. size bol şans..[/. Sanada bol şans

Eee yalnızmı kaldım ben şimdi :KK43: benle devam eden varsa lütfen yazsın motive oluyorum

Merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum ama bugüne kadar lahana yememiş biri olarak nasıl olacak bilmiyorum ama 17 kilo fazlam var ve ben kilo vermek çok istiyorum.Burada benide motive edin bu akşam lahana alacağım bakalım yapayım nasıl olacak inşallah tadı g
güzel olur.

merhaba bayanlar.dün akşam çorbamı yaptım:)

2 kuru soğamı yağda kavurdum içine biraz biber salçası koydum. 2-3 tane kadar doğranmış domatesim vardı buzlukta onu koydum. 4 tene taze soğan, yarım demetten fazla maydanız. ve tabiki lahana:)
kırmızı biber, tuz, karabiber ve 1 adet tavuk bulyon koydum.
düdüklüde yarım saat pişirdim.

piştikten sonra çok güzel koktu dayanamadım içtim hemen bir kase.
blenderdan geçirdim mercimek çorbası gibi görüntüsü oldu. ama gerçekten lezzetliydi.

sabah kahvaltıda bir kase ısıtıp içtim.
şirkete gelince de bir elma yedim. yeşil çay içtim.
ama kendimi aç hissediyorum. daha doğrusu ekmek yemek istiyorum.

benim için zor olan öğlenleri olacak çünkü şirkette yemekhanemiz var ve bu hafta şansıma hep en sevdiğim şeyler var. İrademe sahip olmam lazım. beni destekleyin lütfen. şu an devam eden arkadaşlar size sesleniyorum:)

benim için zor olan öğlenleri olacak çünkü şirkette yemekhanemiz var ve bu hafta şansıma hep en sevdiğim şeyler var. İrademe sahip olmam lazım. beni destekleyin lütfen. şu an devam eden arkadaşlar size sesleniyorum:)

Kendini aç hissetmene gerek yok çorbadan götür iş yerine görünmesin diye bir arkadaşim renkli şişeye doldurup acıktıkca içiyordu su gibi ısıtmana gerek yok ılık içmesi daha kolay :) öyle bir kase sabah içmeyle sonuç alamazsın canım, benimde 3. Günüm bugün çok iyi gidiyor, yemekleri görüp sakın bozma 1 hafta sonra istediğini yiyeceksin nasılsa bende dün iki tepsi pizza yaptım bol mantar kaşarlı sebzeli ve en sevdiğim tatlıyı yaptım ağzıma bile sürmedim neticede rejim bitince istediğimi yiyeceğim ne gerek var bozmaya dimi sende böyle düşün yiyeceklere takılma..

Merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum ama bugüne kadar lahana yememiş biri olarak nasıl olacak bilmiyorum ama 17 kilo fazlam var ve ben kilo vermek çok istiyorum.Burada benide motive edin bu akşam lahana alacağım bakalım yapayım nasıl olacak inşallah tadı g
güzel olur.

Yapacagım mutlaka diye başlamalısın şimdiden tadını düşünürsen fazla sürdüremezsin tadı o kadarda kötü değil 2 günlük yap çorbanı en fazla bekleyince içilmiyor taze olunca lezzetli bile oluyor :) azimli ol herkes bu kadar bakımlı özenli giyinirken sen neden sevmediğin şeyleri giymek zorunda olasın çok değil az sabır birazda irade testi gibi düşün.. Umarım başarırsın canım

teşekkür ederim bloem.
bugün öğlen yemeğe inmedim. cam kavanozda getirmiştim. kupaya döküp içtim çorbamı. biraz da sıcak su kattım.
tadı bana kötü gelmedi. belki de ilk gün olduğu içindir.
ben kocaman tencerede yaptım. sanırım bir hafta boyunca yeter bana.
renkli şişe iyi fikirmiş. bende en kısa sürede renkli şişe alsam su içer gibi günün her anı içebilirim.
şimdi yeşil çay içeceğim sonrada bir elma daha yerim.
bugünü iyi atlatacağım gibi görünüyor.

yarında sebze günü onu da atlatırsam pek sorun kalmaz sanırım.

merhaba arkadaşlar
daha önce yazamadım ama benimde 4. günüm muz+süt+çorba günü. doğumdan sonra birtürlü kilo veremiyordum ve vermeye başladığımı görüyorum çooook mutluyum. ayrıca bebiş emziriyorum. 6 aylık bebişim ek gıdalara geçtim. bi zararı olmadı. gelişmeleri yazarım bi ara.

selam kizlar ben uc gunu bitirdim iki kiloya yakin verdim bugnde regl oldum :)) benim icin harika bir sonuc cunku bir ayda iki kilo versem bayram ediyordum:) baslayanlar sakin birakmasin baslayacaklarda verecekleri kiloyu dusunsun. amacim uc gun yapmakti bugun bitirdim ama noral diyete gectim insallah bu kisa surede verdigm kilo geri gelmez.

X