Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

olur canımEn Büyük KK
dün ben çok yedim ve tabi 1kilo fazladan eklendi (annemi, yemekleri çok özlemişim yedikçe yedim)bugünde,
sabah hafif bi kahvaltı yaptım sonrasında çorba içtim 1 kase,öğlen kıymalı borek almıştım çocuklara, çok az tadına baktım 1kasede çorba içtim
fakat ben çok halsiz düştüm bu saate kadar yattım kalkamadım. 2elma, 1kaşıkta kavurma yedim aksamda artık uymaya çalışıcam.

ya bende haftasonu biraz abarttım sanırım biraz almışımdır.benim baskülün pili bitmiş unutuyo eşim almayı.tartılamıyom.
yarın alcak.enson 63 tü kilom.geçen hafta 2 kilo verdim 5 gün yaparak.bu hafta vermedim gibi.
yarın görürüz.

63 kiloyum 58 hedefim.peki sen
ben de 65 kiloyla başladım 3aydır dikkat ediyorum şuan 58.59arasında gidip geliyorum hedef 53 falan.

haftaya başka birşeyler yapasım var.lahanadan çok sıkıldım.var mı tavsiyen umutsuz.

bende bugün hiç lahana yemedim ve diyette yapamadım,malesef biraz rahatsızdım eşimde kızdı ona göre çok zayıflamışım ondanmış:KK1:
ben spor yapmaya çalışıcam bide ekmek yemicem,yersemde kepek ekmeği yerim.. bide bimde satılan form çayıyla 5i1yerde çayı var ondan denicem
lahana pek bana uymadı:KK50:

ben de 65 kiloyla başladım 3aydır dikkat ediyorum şuan 58.59arasında gidip geliyorum hedef 53 falan.

bende bugün hiç lahana yemedim ve diyette yapamadım,malesef biraz rahatsızdım eşimde kızdı ona göre çok zayıflamışım ondanmış:KK1:
ben spor yapmaya çalışıcam bide ekmek yemicem,yersemde kepek ekmeği yerim.. bide bimde satılan form çayıyla 5i1yerde çayı var ondan denicem
lahana pek bana uymadı:KK50:

aynı banada uymadı.hala 63 üm.benim ideal kilom 58.boyum.167.58 iyi oluyo.nasıl verdin 6 kiloyu.

bir kase lahana çorbası yedim.makarna yapmıştım direndim yemedim.
birde biber turşusu yedim. 1 bardak ayran içtim.şuanda çay içiyorum.
birtanade elma yerim yatmadan.bugünlük kapanır.
fazla yemiyom ama veremiyorumda.

Kizlar selam,
Sporla ve yediklerime dikkat ederek ayrica emzirerek 3 ayda 22 kg verdim. 90 kg idim suanda 68 kg'im. Emzirmeyi kesmek zorunda kaldigim icin suanda bu diyeti yapmaya karar verdim. Bugun basladim, corbanin tadi cok guzel. Ise donmeden once 10 kg daha vermeyi planliyorum 1 hafta lahana corbasi diyeti yapicam sonra dukan diyetine baslicam. Hadi hep beraber yapalim

Kizlar selam,
Sporla ve yediklerime dikkat ederek ayrica emzirerek 3 ayda 22 kg verdim. 90 kg idim suanda 68 kg'im. Emzirmeyi kesmek zorunda kaldigim icin suanda bu diyeti yapmaya karar verdim. Bugun basladim, corbanin tadi cok guzel. Ise donmeden once 10 kg daha vermeyi planliyorum 1 hafta lahana corbasi diyeti yapicam sonra dukan diyetine baslicam. Hadi hep beraber yapalim

beraber başlayabiliriz pazartesi günü bu lahana diyetine ama tarihi her yerde farklı doğru olanı yazarmısınız kızlarrrrrr

slm kızlar ben yeniyim forumda lahana çorbası diyetine bugün başladım umarım işe yarar şuan 67.5 im bakalım 1 hafta sonunda ne olcak!

Slmm arkdaslar Bende bugün diyete baslayanlardanim 5 gündür gunde 45dk 1 saat falan yürüyüş yapıyorum. Bugünde lahanaya başladım.Lahana çorbası ve meyva günüm.:) bakalım hayırlısı. Buarada boyum 1.71 kilom 73

bende yarın baslıyorum bakalım diyete bugün aldım lahanamı birazdan yapacağım çorbamıı inşallah sonuç güzel olur :))

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi-Hızlı Kilo Verdiren Yağ Yakıcı Diyet Programı İle Zayıflama

Bugün sizlere hem hızlı kilo verdiren hem de sağlıklı yoldan yağ yakarak zayıflatan bir diyet programı önerim olacak. Diyet Listesi, ABD deki uzman diyetisyenler tarafından hazırlanmış olup kilo vermeyi hızlandırmak için yağ yakıcı çorba ile desteklenmiştir. Ayrıca kilo verme sırasında vücuttaki kas kitlesinin erimesini engelleyen, protein bakımından son derece zengin bir diyet menüsü olan 1 haftada 5 kilo verdiren diyet, en fazla 2 kez tekrar edilebiliyor ve tekrarda ortalama olarak 3 gün dinlenme molası veriliyor. Şimdi sizlere 1 haftada 5 kilo vermenin en sağlıklı ve hızlı yolu olarak tabir edilen diyet formülünü açıklayalım.

Hızla verilen kilolar hem aynı hızla geri alınır biçiminde bir inanış vardır. Bir çok diyet listesi için bu yargı geçerli olabilir. Ancak bugün sizlere vereceğimiz 1 haftada 5 kilo zayıflatan diyet listesi, diğer hızlı kilo verdiren diyetler gibi verilen kiloları geri aldırmıyor. Tabi bir miktar yediğinize ve içtiğinize diyet sonrası dönemde de dikkat etmeniz kaydıyla. Tabi diğer yandan hafif zayıflama hareketleri ile de diyeti desteklerseniz daha hızlı ve kalıcı bir zayıflama şansı yakalarsınız. Tabi en doğal zayıflama yönteminin spor ve egzersizle birlikte diyet yapmak olduğunu da hatırlatalım. Şimdi 1 haftada 5 kilo zayıflama diyetimize geçelim.

Yaz geldi ve geçiyor artık zayıflama zamanı…İşte size güzel bir diyet. Hızlı ve sağlıklı kilo vermek için. Uygulayanlar çok memnun. Benim elime bugün geçti. Yarın başlıyorum. Dayanamadım hemen sizlerle paylaşmak istedim. Haydi fazla kilolardan kurtulalım.

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Yağ Yakıcı Diyet

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet programı ABD’deki Minneapolis Mayo Klinik’de hazırlanmıştır. Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. Diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa 1 Haftada 5 Kilo Verdiren diyete engel değildir.
* Yağ yakıcı çorba, bu 1 Haftada 5 Kilo Verdiren diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* 1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* Diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 4,5 – 5 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* 1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar Ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden 1 Haftada 5 Kilo Verdiren diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet Planı

1.gün:
Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir. İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz. Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz. Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 – 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest. Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz. Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak. İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz. Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz. Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde (2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz. 1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz 1 Haftada 5 Kilo Verdiren diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: 1 Haftada 5 Kilo Verdiren Diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3 gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

kızlar bunu buldum bugün nette deneyenlere baştan sona bakamadım ama olumlu gibi yapan var mı ne diyorsunuz işe yarıyor mu_?

ben dün başladım diyete sabah tartıldığımda 600 gr vermişimimm çok mutluu oldumm işe yarıyor yanii :)))

dün itibarı ile diyete başlamış bulunmaktayım ve bu sabah 600 gram kaybetmişim :KK76:

ok o zaman bakalım yarın kac gr kaybetcezz sabah çok mutlu oldum yaa :)) nasıl, sarsıyormu senii diyet?

şuan bu günkü ilk tabağımı yiyiyorum..
tadı çok fena içim kalkıyor
çorbayı içmediğim zaman daha az sarsılıyorum diyebilirim :KK1:
senin nasıl gdiyor tatlım

benim fena değil çorbayı içebiliyorum ama canım çikolata abur cubur istiyor o zorluyor benii :)) ben çorbaya acı pulbiberr limon tuz falan ilave ediyorum içilebilir oluyorr :))

X