Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar, bende bugün yaptım çorbayı yarın içmeye başlıycam. Ancak sormak istediğim bir şey var. Ben karbonhidratı, hazır gıdaları kestim ve sağlıklı beslenerek yediklerimi azaltarak diyete başladım. Bu çorbayı acıktıkça içsem ve normal sağlıklı gıdalardan ölçülü olarak yesem olur mu? Yaklaşık 10 kilo vermem gerek :)

yarıın başlıyorum kızlar ama sadece lahana var çorbamda bilmeden yazmayın arkadaşlar zayıflatan lahana aslında.

merhaba kızlar
benim 4. günüm arada 1-dilim ekmek yemişimdir o kadar ama 74le başladım hala 74üm
işe yaramıyor mu acaba,hafif yürüyüş de yapıyorum:KK43:

arkadaslar bu corba dıyetını bende 1 2 ay kdr onceydı sanırım uygulamıstım ve evet 4 5 gunde kılo kaybı gozle gorulur ölcude oluyor fakat mübalağa yapmıyorum tam bır ezıyet :/
oyle kı muz ve sutun oldugu gunu ıple cekmıstım adeta!
okudugum her yerde verılen kg mın cok cok kısa zamanda alındıgını yazanları gormustum fakat ben ırademe sahıp cıkıp almıcam dıyede kendı kendıme tabır yerındeyse gayette havalara gırmıstım :p

ve sonuc mu??

aynen fısssss!

yaklasık 2 gunde verdıgım butun kıloyu gerı aldım uzerıne bır guzelde şişkinlikle basbasa kaldım!

kımseyı caydırmak ıstemem ama baska dıyetlerle haır neşır olsanız daha ıyı gıbı :)

cunku bu corbadan sonra ıradesıne sahıp cıkıp verdıgı kg mı almayan kısıye rastlamadım cevremde :)

*sunuda belırteyım dıyet suresınce ve sonrasında her aksam 30 ıla 45 dk arası yuruyus mekık vb hareketlerıde yapmıstım :KK66:

Kesinlikle uzak durun kızlar çünkü tadı gerçekten çok kötü! Ben geçen yıl denedim 3gün dayandım. Nefesimi tutuyor, dilime değdirmemek için boğazıma dökerek yiyordum. Kısacası işkence! İşin komik kısmınıda anlatayım, çorbam bozulmuş ve tadı zaten çok kötü olduğu için farketmemişim, midemi bozmuştu. Bu diyeti uyguladığım günlerde hiç birşey yemeyim yeterki şu çorbayı içmeyim demiştim. Birdahada asla denemeyi düşünmüyorum. Başka diyetler bulun hanımlar ya da sadece lahana yiyin.

2 ayda 7 kilo verdim diyetisyene giderek az az yiyerek diyetisyeni bıraktım.65 e takıldı kilom ne yapsam 100 gram bile gitmiyo.diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum hiç kaçamak yapmadan ama nafile.işte lahanaya başladım.
biraz baş ağrısı var şuan.
bakalım verebilecekmiyim.gün gün yazacam buraya

şimdi nette gördüm poşet lahana çorbası reklamları
ama içinde ne var bilinmez
bir sürü katkı maddesi
sağlıksız olabilir

meyvenin sınırı var mı nekadar yiyebilirim.elma mandalina hurma var evde onlardan yiyorum.
hülyacım slm nasılsın 7 kilo güzel vermişsin lahana diyeti geçen sene biz yapmıştık eşimle ben 2kilo vermiştim 1 haftada ama eşim 4 kilo vermişti resmen süzülmüştü ve geride almadı uzun süre ben ce güzel çorbayı biz bol baharatlı yapmıştım tadını çokda begenmiştik limon ve acı kullanarak içmiştik sıcak sıcak biraz diyet ağır geliyor 2. gün pes edecektik ki fırında patates hangi gün unuttum ama onu yedikten sonra insan şöyle biraz kendine geliyor:) sana kolay gelsin.:)

hülyacım slm nasılsın 7 kilo güzel vermişsin lahana diyeti geçen sene biz yapmıştık eşimle ben 2kilo vermiştim 1 haftada ama eşim 4 kilo vermişti resmen süzülmüştü ve geride almadı uzun süre ben ce güzel çorbayı biz bol baharatlı yapmıştım tadını çokda begenmiştik limon ve acı kullanarak içmiştik sıcak sıcak biraz diyet ağır geliyor 2. gün pes edecektik ki fırında patates hangi gün unuttum ama onu yedikten sonra insan şöyle biraz kendine geliyor:) sana kolay gelsin.:)

ya sen nerdesin bebişten haber ver kız mı erkekmi ya çok merak ettim.niye hiç yazmadın

ya sen nerdesin bebişten haber ver kız mı erkekmi ya çok merak ettim.niye hiç yazmadın

nasıl yazmadıııııııııııııııım sana ne kadar çok yazdım hatta sen bir ara girmedin nete çok merak ettim önemli bir şeymi oldu acaba diye sana çok mesaj gönderdim senin mesaj kutun dol olduğu için sana ulaşmadı bir kaç kezde bu şekilde ulaşmaya çalıştım yazdım mesaj kutun dolu sana mesaj gönderemiyorum diye senin gözünden kaçtı neyse tekrar iletişim kurmak güzel kızım olacaaaaaaaaaaaaaaak teyzesi çin takvimi tutmadı şimdi 23. hafta içindeyiz sen nasılsın 7 kilo güzel vermişsin ya ben çok kilo aldım şuanda 71 kiloyum çıldıracam ama inanki abartarak yemiyorum dikkatte ediyorum ama yok alıyorum 9 ayın sonunda galiba 80 olurum :KK43:

nasıl yazmadıııııııııııııııım sana ne kadar çok yazdım hatta sen bir ara girmedin nete çok merak ettim önemli bir şeymi oldu acaba diye sana çok mesaj gönderdim senin mesaj kutun dol olduğu için sana ulaşmadı bir kaç kezde bu şekilde ulaşmaya çalıştım yazdım mesaj kutun dolu sana mesaj gönderemiyorum diye senin gözünden kaçtı neyse tekrar iletişim kurmak güzel kızım olacaaaaaaaaaaaaaaak teyzesi çin takvimi tutmadı şimdi 23. hafta içindeyiz sen nasılsın 7 kilo güzel vermişsin ya ben çok kilo aldım şuanda 71 kiloyum çıldıracam ama inanki abartarak yemiyorum dikkatte ediyorum ama yok alıyorum 9 ayın sonunda galiba 80 olurum :KK43:

HADİ YAAAAAA.ay çok sevindim kızın olmasına aynı zamanda kıskandım:KK1::KK1:
.bugün 2. günüm 63,8 olmuşum 65 dim.devam edecem.hatta haftaya yine 60 ın altını görcem inşallah.

şu çizelgeyide değiştireyim bari.değiştirirken zorlanıyom yanlış yapıyorum değiştiremiyom eski kilo görünüyor.

mesaj kutusunu boşalttım.

bugün sebze ve çorba günümdü.3 tabak çorba içtim.1 elma salatalık domates erik yedim.sebze günüydü ama meyve daha çok yedim

X