Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Ben hem çorbasını içiyorum hem de limonla suyunu..Yeşil çayda içiyorum ama tartılmadım hiç ): bişi de yemiyorum sadece kivi suyu içiyorum c vitamini diye bazen mandelin 4 tane felan da bisküvi tabi hepsini aynı günde değil :-)

arada bişiyler ye bence. ölürsün valla:S hastalanırsın falan:KK43: ben günde 1 cay kasıgı bal yiyorum bi de.

arada bişiyler ye bence. ölürsün valla:S hastalanırsın falan:KK43: ben günde 1 cay kasıgı bal yiyorum bi de.

Haklısın insan kendni pek iyi hissetmiyor..özellikle de bisküvi yemediğm de şimdi meyve suyu da içmeye başlıcam o enerji sağlar belki kilo yapmazsa inşallah :S

merhaba bayanlar lütfen banada bir fikir verin benim boyum 1.67 ve kilom 65 ilk defa bu kiloya çıkabildim benim için en uygunu 58 oluyo sizcede öyle değilmi neyse soruma geleyim ben nianlıyım ve 6 ay sonra düğünüm olacak çalışmıyorum sürekli evdeyim açıkcası pek harekette etmiyorum aynı zaman antidepresan ilaç kullanıyorum şimdi ben bu çorbaya başlamak istiyorum sizce ialacın etkisini azaltırmı bende bu ilaçlar çok fazla kabızlık yapıyo onada bi yardımı olurmu lütfen benim durumumda olan varsa yardım etsin kafam çok karışık

Haklısın insan kendni pek iyi hissetmiyor..özellikle de bisküvi yemediğm de şimdi meyve suyu da içmeye başlıcam o enerji sağlar belki kilo yapmazsa inşallah :S

günde 1 bardak meyve suyunu iç bence.. bir de 1 ince dilim light ekmek ye.. fenalaşırsın yoksa.. kendine eziyet etmene hiç gerek yok tatlım :1no2: haftada 8 kilo verceğine 5 kilo vermiş oluver nolacak senden degerli mi hiç benneyaptımki

son günlerde tv.lerde genellikle bitki uzmanları konuk oluyor, lahana zayıflatıcı etkisi için 10 dk, şeker hastalığı için kullanılacaksa 7 dk kaynatılmalı demiş... ama lahana 10 dk kaynayınca pişer mi? malzemelerim hazır ama her sabah yarına erteliyorum :p ayrıca ben yeşil soğan değil kuru soğanla yapıcam, kuru soğanın daha etkili olacağını düşünüyorum. yine bu siteden öğrendiğim metabolizma hızlandırıcı çayı içiyorum 2 gündür, tarifteki 1 tatlı kaşığı karabiber çok geliyo haberiniz olsun!

allahıma bin şükür bu gün son gün :)) geçen sefer 3-4 kilo kadar vermiştim bakalım bu sefer kilo verebildimmi şu an açlıktan midem kazınıyor:)

Kızlar sakın hepsini bir arada yapmayın benm gibi yere yapışırsnz vallahi...Bacaklarım tutmadı dün yürüyemedim..Hem yeşil çay hem lahana suyu ve çorbası bişi de yemeynce tam zayıflıyordum altı üstü 4 kilo vercem şimdi korkarak adım atıyorum en kısa zamanda doktora gidicem..Dikkat edin..Ölü_gelin çok haklı arada bişiler yiyin için... :1hug:

bugün çorbamı pişirdim ama içemiyoruummm! açlıktan başıma ağrılar girdi :KK43: eğer kilo veremiceksem bu kadar eziyete değermi yaa! 3.günden sonra daha iyi sebze-meyve desteğini arttırarak idare edebilirim ama ilk gün çok zormuş ya....

İnşallah veririm bu kiloları hazirana kadar ya, kayın biraderim evlenicek, düğünde ince olmam lazım, eşimin tarafı boşnak, kilo veremezsem iyice balon olurum o şalvarlarla :KK70:

şu 1 ayda 10 kilo diyetini yapsanıza siz yaa.. değer mi bu işkenceye:KK43: hem saglıklı beslenmiş olursunuz hemde adam gibi bişeyler yemiş olursunuz.. bu diyetten sonra çok fena yemek krizlerine tatlı krizlerine gireceksiniz baştan söyliyim ha:/:KK43:

merhaba kızlar ya yorumları okuyunca delirdim gerçektende bu kadar kilo veriliyomuya bende şimdi mutfak'a gidiyorum yapıcam peki bu çorbaya tuz koyuluyomu tuzsuzsa hayatta içemem galiba cevap yazarsanız sevinirim ne güzel yazın 68 olmuştum yine 73 oldum nisana kadar 1o kilo vermem lazım eminimki veririm çok hırslıyımda bi başlasam gerisi gelir hadi hayırlısı

beyza25 çorbaya tuz koyulmuyor ama istersen atarsın..ama bir tane et bulyon attın mı o tuz veriyor zaten böyle de yapabilrsn..dikkat edin sadece çorba içmeyin gıda da alın...

X