Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bende yeni başladım ama benim lahanam kocaman olduğu için büyüüüük bir tencere pişti (annemin lahana dolması için sakladığını çaldım :) ) lahanın bi boyutu varmı bide annem içine azıcık zeytin yağı katmış bi zararı olurmu ki kilo verdirmede

1,5 litre su
çeyrek lahana (boyutuna göre değişir)
1 domates
1 patates
1 soğan
2 yemek kaşığı mercimek
biraz tuz

YAPILIŞI: suyumuzu kaynatıp ince kıydığımız malzemeyi içine atıyoruz.mercimeğide koyuyoruz.iyice pişince blendırdan geçirip isteğe bağlı baharat koyuyoruz.....

bence böyle malzemelerle tatlandırsak çok lezzetli bir çorba içmiş oluruz...diğer türlü 3 gün yapıp bırakmaktansa böyle hedefimize daha kolay ulaşabiliriz zaman uzasın ama bizde kendimizi çok sıkmayalım...bence böyle de deneyin arkadaşlar...

ay yeter dayanamıyciiimm bitter çikolata yedim ben. lahana görmek istemiyorum. yeter 3 kilo gitti, ikisini geri alırsam 5 günde 1 kilo bana kar işte.

tutucum benim bildiğim mercimek kilo aldırıyomuş bi diyetisyen demişti ama benmi yanlış anladım yoksaşutarafagitti

2 gün ara verdim yine başlıcam ama üç buçuk atıyorum :KK70::KK70: bu sefer bişiler yicem yanında valla geç veriyiö altı üstü 2 kilo var :KK70:

ben 3 günde 3 kilo werdim ama sabları form ekmekle tost yapıyorum kendime içinede kaşar bütün gün şekersiz ıhlamur içiyorum tabi bide çorba ama çook değil

Ben artık bu listeye uymaya çalışcam..

Günde 3 kupa lahana çorbası-1 dilim kepek ekmek-bazen 1 bardak kivi suyu(okuldayken genelde çikolata yememek için=)-1 bardak meyve suyu-Lahana suyu(1 bardak veya sabah akşam) yeşil çayı çıkarttım inşallah fazla yüklenme olmaz bu seferde..Kolay gelsin kızlar (=

ben dün yaptım çorbamı malesef bugün başlayamadım kocam yarın başlarsın dedi malum bugün pazar ama çorrbanın tadı irençyaa nasıl içicem bilmiyorum ama ben inatçı keçi mecburen içicem sonuçları yazarım size hadi hayırlısı

Ben bu çorbayı içemiyorum artık ): 2 günde soğumuşum lahana suyuna transfer olcam galiba :S:S

Kendinizi ezogelin içiyomuş gibi hayal edin ve verdiğiniz kiloları düşünün :) siz neleri aşmışsınız bi bu<çorbayımı içemiyceksiniz canıııım :)

kızlar bişey sorcam..
tüm sayfaları okuyamadım ama genel olarak herkeste işe yradığını okudumm
madem corbanın tadı kötü ben lahanayı haşlasamda yesem..
yogurtla fln.. aynı etkiyi verir mii?
yrndan itibaren başlayacagım kızlar.. acil cvp lütfn :)

Ben ender saraca sormuştum çorbanın yanında salata felan yesek olur mu diye tek alınması daha etkili olur demşti..ama bilmiyorum tabi ben doktorun yalancısıyım :-)

kızlar merhaba. gözüm döndü okuya okuya ama acaip gaza geldim. sadece ben mi ? benim adam da coştu. biz yarın başlayacağız. bize şans dileyin. zira ben gırtlağımı tutamıyom garii. 63 kilo olmuşum.

gerçi korkuyorum da. bu aralar baş dönmelerim oluyor yorgunluğa bağlı. homino gırtlağı biraz düzene soksam. kola, çekirdek, bira ve ekmeği bıraksam. normal yemek yesem bir de bu çorbadan içsem. fayda görür müyüm? acelem yok. bir bilen varsa aydınlatabilir mi? sevgiler. a.s.

bende bu corbayi denedim 6 günde 3-4 kilo verdim süper olmustum ama dayanmasi ölüm ya arkadaslar ikinci günden sonra insan tiksinerek iciyor bende öyleydi ama dayandim zaten tiksinerek ictimdende istah felan kalmiyor hicbirseyi canin cekmiyor ama etkisi süper dayanana

arkadaslar sunuda söyleyim sadece corbayi icmeklede olmaz tam diet listesine uyacaksiniz böyle etkisi kesin oluyor hadi size kolay gelsin

X