Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşalr bu çorbayı çok metediyorsunuz ama ben forumu okudum bu çorbayı içenler hep 3 kilo vermiş 10 kilo veren yokmu acaba bu çorba sayesinde

ay çok kötü fena gaza geldim bugünden itibaren lahana çorbası içeceğim inşallah güzel sonuçlar alır burdan sizinle paylaşırım... bu arada ben bi ara akşamları lahana salatası yapıp onu yedim yanına da sadece çorba-sebze yemeği-ızgara et veya tavuk bunlardan ikisini yemiştim bir hafta içinde 2,5 kilo verdim göbeğim dümdüz olmuştu çorba içmek istemeyenler bu yöntemi de deneyebilir...

kızlar bişey sorcam..
tüm sayfaları okuyamadım ama genel olarak herkeste işe yradığını okudumm
madem corbanın tadı kötü ben lahanayı haşlasamda yesem..
yogurtla fln.. aynı etkiyi verir mii?
yrndan itibaren başlayacagım kızlar.. acil cvp lütfn :)

internette araştırdığıma göre bu çorbayı içtikçe kilo veririsin diyolar ne kadar içebilirsen yanı o senin isteğine bağlı ama:bbo:
günde en fazla 3 kase içebilemiyorum çorbanın içinde kereviz sapı var kilo verdirmeye yardımcıymış
bence çorbasını iç
ben geçen sene lahanayı kaynatıp suyunu içtim pek bi faydasını görmedim
ama çorbasını gördüm
akşam 6 tan sonra hiç birşey yemek yoook bıraktım çünkü bütün kioloarımı akşam yemekleri sayesinde aldım

hmmmmmmmmmmmmmm
o zaman corba içeyim bendeee
kereviz sapınıda ilk defa duyuyorumm tadını bile bilmem alayım ondanda yapayım o zamann

valla lahanın suyunu içmek bir yana kokusundan mutfağa giremedim ben annem kendisi için kaynatmıştı ama çorbasının çok kötü olabileceğini zannetmiyorum yani umarım kötü değildir:çok üzgünüm:

bende bugün başlayacağım lahana çorbası diyetine ama şimdiden midem bulanmaya başladı çok kötü bir kokusu var.nasıl içeceğimi bilmiyorum umarım işe yarar da boşuna içmiş olmam.

Arkadaşlar içine kimyon atın biraz kokusunu alıyor bir de bol limonlu için afiyet olsun :-)

bende yarın başlıyorum kızlarr...
tadı kötü olsada 3 5 kilo veriim diye içecemmm
yaa bişey sorcamm cok sorulmuştur eminim ama..
nası yapılıo bu corbaa
kerevizin yeşil saplarını mı koycamm

6 büyük soğan
4 yada 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük beyaz lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan,kabak,enginar,havuç,maydanoz
az tuz
3 litre su
diye biliyorum ben.ama patlıcan kabak ve enginarı katmadım hatta bugün yapmıştım onu döktüm az önce blendırdan geçirmiştim çok kötü bir kokusu vardı içemedim bile yarın tekrar yapcam.malzemeleri ince ince doğrayıp düdüklü tencerede kaynatın.kolay gelsin arkadaşlar...

6 büyük soğan
4 yada 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük beyaz lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan,kabak,enginar,havuç,maydanoz
az tuz
3 litre su
diye biliyorum ben.ama patlıcan kabak ve enginarı katmadım hatta bugün yapmıştım onu döktüm az önce blendırdan geçirmiştim çok kötü bir kokusu vardı içemedim bile yarın tekrar yapcam.malzemeleri ince ince doğrayıp düdüklü tencerede kaynatın.kolay gelsin arkadaşlar...

kerevizin sadece sapı yanii
tamam cnmmm :)

kızlar ben dün lahana çorbasını kendi yöntemlerime göre yaptım kokusu falan yok tadı da fena değil sanki...içtim dün akşam midem falan da bulanmadı bende mi bi gariplik var acaba:uhm:

kızlar ben dün lahana çorbasını kendi yöntemlerime göre yaptım kokusu falan yok tadı da fena değil sanki...içtim dün akşam midem falan da bulanmadı bende mi bi gariplik var acaba:uhm:

nası yaptın canımm..
belki içine farklı şeyler katmıssındır lahananın kokusunu tadını fln almıştr..

bütün malzemeleri az bi suyla haşladım sebzeler kendi suyunu bırakana kadar... içine sadece bi tane et bulyon ve çok az salça attım renk versin diye. haşladıktan sonra blendar dan geçirdim püre gibi oldu üstüne biraz daha su koyup kaynattım...tadı gayet güzeldi kokusuda yoktu hiç bir de böyle deneyin isterseniz....

Ben o çorbayı içebileceğimi sanmıyorum. Çok azimli ve hırslıyımdır ama i-çe-mi-yo-rum.
Acaba lahanayı haşlayıp zeytinyağı ve limonla yesem faydası olur mu kızlar?

Bende dün yaptım tadı çok güzeldi içerken hiç zorlanmadım kocaman tabakta içtim yanında bol yeşil salata...işte benim tarifim.

2 adet soğan (rendeledim)
1 adet havuç
1 adet yeşil biber
yarım lahana
1 tavuk bulyon
biraz kırmızı biber,nane ve çok az zeytin yağ( bu da çok faydalı azıcık damlattım)
hepsini düdüklüde üstüne su geçecek kadar su doldurup 15 dk.haşladım.sonra rondadan geçirdim ezdim iyice..üstenede bol maydanoz doğradım ve kaynattım..tadı nefisti...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende et bulyon var onu koycam..
biraz mercimek azcık salça pul biber nane fln..
güzel olur umarımm :)

Bu çorbayı toksin atttırdığı için yazın yapmıştım. Bence çok güzel tadı.Ama ben blendırdan falan geçirmedim. Böyle iri iri daha güzel görünüyor. Bak şimdi canım yine istedi.

Son düzenleme:
Ben o çorbayı içebileceğimi sanmıyorum. Çok azimli ve hırslıyımdır ama i-çe-mi-yo-rum.
Acaba lahanayı haşlayıp zeytinyağı ve limonla yesem faydası olur mu kızlar?

canım önceki sayfalarda okumuştum lahanayı haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve nane koyarak salata gibi yapmışlar öyle bir dene istersen belki hoşuna giider... hem düzenli yenen yoğurdun göbek bölgesinde ki yağları erittiğini okumuştumkaydirigubbakcemile2

Ben de dün yaptım kızlar.
Havuç, yeşil acı biber, lahana, domates, taze soğan, bol maydanozu ufak ufak doğradım, et bulyon ve nane attım.
Üzerini geçecek kadar suda 20 dakika pişirdim düdüklüde.
Püre falan yapmadım, taneli bıraktım, üzerine bol limon, pul biber az kimyon... gayet güzel oldu tadı.
Kocaman bir kase de içtim, bugün de devam ediyorum bakalım.

kızlar benimkide pişiyor şu an..
ben lahana ve kereviz saplarını blendr dan geçirdimm taneli yinede corba cok ufak diil ..
içine kırmızı mercimk attımm..
bi tane et bulyon..
biraz salça ve tuz..
inş güzel olurr :):)

X