Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akl-i kamil biri ha bu ben oluyorum galiba .kaydirigubbakcemile3 ah hemşom ah bi mesaj üstünü oku bakem .. ...kaydirigubbakcemile hazır dogal gazda pahalıyken ziyan olmasın ha ...delikafadulden:roflol::roflol:Şeniza.s.çorbasının içine limonları kabuguyla atınca sası kokusu kalmamıştı çok leziz bir çorba içtim ;amanın bagırsaklarım gümbür gümbür os.ruktan karnım yırtılacak üzerine 1saat sonra birşeyler de yedim tek çorbayla ölsem duramam kızlar bunu akl-i kamil biri yanıt yazsın lütfen llk gün mü hep mi böyle olacak davul gibi oldum gazdan ölecem yoksa !!!!!!!!!
olur öyle arada bırakma sakın ama son olsun bu:) bende diyete başlamadan önceki gün acaip yemiştim sonra dedim böyle olmucak bir anlık zevk için vucudum mafoluyor sonra pişman oluyorum keşke yemeseydim diye sende kilo vermek istiyorsan gerçekten bu son olsun de kendine devam et rejime..
akl-i kamil biri ha bu ben oluyorum galiba .kaydirigubbakcemile3 ah hemşom ah bi mesaj üstünü oku bakem .. ...kaydirigubbakcemile hazır dogal gazda pahalıyken ziyan olmasın ha ...delikafadulden:roflol::roflol:Şeniza.s.
kesinlikle denemeyin! ölüyordum yaa kilo verdim vermesine (5 gunde 4 kilo) ama doktora gittiğimde kayıp olan kilo sadece sudan ibaret olduğunu öğrendim ve sağlıklı bir diet x sporla 16 kilo verdim...
ben bıraktım dıyetıı 2 gun tam uyabıldım onda da 700 gr vermıstım
ben lahana kürünü yapmaya karar verdım en azından sadece çorba ıcemkten ıyıdır
canım bide şöyle dene ....a.sAYY BEN BUNA HAYATTA UYAMAM BEN DAHA KOLAY BASİT Bİ ÇORBA SANMIŞTIM EN İYİSİ MAYDONOZLU LAHANA KÜRÜNÜ UYGULAYAYIM .. TŞK LER mnla ..