- 7 Kasım 2011
- 188
- 1
Ben bundan 6 - 7 ay önce bu diyeti denemiştim.Hiç spor yapmadan 5 günde 4 kilo vermiştim.Aslında daha devam etmek istiyodum ama dayanamadım artık.Daha sonra bi kaç kez daha yaptım çorbayı ama içmeye cesaret edemedim(Bu aralar tekrar denemeyi istiyorum malzemelerimi aldım bugün bakalım bu sefer zorlucam kendimiiii...
Canım kara lahanayla mı yapıyorsun ben beyaz diye biliyorum o da bu mevsim yokmuş.
büyük marketlerde bulabilirsin migros falan
Beyaz lahanadan yapiyorum cnm buyuk marketlerden buldum bende.Yarisini yaptim ama bir gun dayanabildim ikinci gun midem almadi dokmek zorunda kaldim(Bu sefer cok kararliydim ama olmadi maalesef dayanamadim...
Onemli diil cnm.Nelerle denedim bi bilsen limonla,kimyonla butun baharatlarla denedim icemedimm(Et yada tavuk bulyon koymak istemedim kalorili ve yagli olmasin diye sen icebiliyosun sanirim kilo verdin mi peki...
bugün 4. günüm ve tam 3 kilo gitti bu bırakıcaktım ama 3 kilo gittiğini görünce devam etmeye karar verdim
Biliyorum cnm ne kadar kilo verdirdigini daha once 5 gunde 4 kilo vermistim bulyonsuz yapmistim.Hala lahananin yarisi duruyo yapiim bari son bir kez deniim.Bakalim bu sefer kac kilo gidicek tabi dayanabilirsem. Icine az bisey bulgur koymayi dusunuyorum annemin israriyla belki daha icilebilir bi corba olur ins...
Bilkem ben soyle yapiyorum corbayi : yarim beyaz lahana 5-6 tane taze sogan 2 kuru sogan 2 yesil biber 2 domates yarim demet maydanoz 2 dis sarmisak istersen bulyon hepsini dogruyorum 1-1.5 lt suda yumusayincaya kadar pisiriyorum istedigim baharatlari koyuyorum tuz haric. Ben gunde 3 kez icebiliyorum ama daha fazla icilirse daha cok etkili oluyo.