Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam oğlum bilgisayarı vermiyor,sabahta iş yoğunluğundan yazamadım.
Buraya yazmak kendimi iyi hissettiriyor.Sanki sorumlu olduğum bir yermiş gibi.
Akşam çorba ve birazcık karnıbahar yedim.
Bitki çayı içtim.
Birazcık meyve ve yeşil çay ile günü kapattım.
Akşam yine mekik çektim ve kendimi zorlamamak adına bisikletle 10 yemekten önce 10 dakikada yemekten 1,5 saat sonra olmak üzere toplam 20 dakika çalıştım.

Sabah tartıldım 200 gr vermişim.
Bozuldum biraz ama ne yapayım devam edeceğim.
Sabah bir kase çorba
Yarım bardak süt.
Bir saat sonra yeşil çay.
10,00 gibi bir muz ve yarım bardak süt.

Açlığada iyice alıştım bu arada.
Sanki normal beslenmem buymuş gibi devam ediyorum.

Merhaba arkadaslar;

Ben dün basladim diyete, 54.6 kiloydum bu sabah tartildim 53.9..
Demek ki fayda ediyor, sürekli çorba içtim ve de bunun yaninda mandalin elma yedim..
Su var ki, lahana ve içindeki malzemeler inanilmaz idrar söktürüyor, umarim sadece su kaybetmiyorum çünkü ayni zamanda 40 dk bisiklet çeviriyorum ve bu sporu hafta da 3-4 sefer yapmaya niyetliyim..
Bugün 2 inci günüm sirf sebzeyle, ama pek sevmedigim için domates salatalik, ya da salata türlü seyler yiyerim bakalim,,
Herkese kolay gelsin :)

off bugun çok zorladı be :KK43: ben sebze olarak 3 domates yedim bide dondurucudan çıkardıgım yeşil biberleri çözündürüp yedim azcık. bugun kendinizi kumpirle ödüllendirin diyo ben onun yerine nescafe içtim 2si bir arada :KK70:
P.S : sıkılıyorum yavastan :)

Bugün 5. günüm.
Vee tartıda 800 gr eksik çıktım.Toplamda 1,200 vermiş oldum yani.
Valla ne yalan söyleyeyim bu bile beni mutlu etti.
Diyete harfi harfine uyuyorum ve akşamda 20 dakika bisikletle çalıştım.
Birazda mekik çektim.
Eşim de çorbadan mı yoksa hareketten mi diye aklımı karıştırıyor ama neyden olursa olsun veriyorum sonuçta.

benimde 3. günüm ama artik midemi bulandiriyor mecbur yapiyorum 100 gr daha kaybetmisim bugün.. artik bunu yemekten fenalik geldi içim disim lahana oldu

benimde 3. günüm :) çorbadan sıkılmadım ama artık yemek istiyo canım :KK43: sabahtan beri bi potakal 1 elma 1 kivi yedim 2 kerede çorbamdan içtim. şimdide çay içiyorum şekersiz. ama şöylede birşey var ben sigara kullanıyorum ki bu dyete dayanabilmemi sağlayan şey o biraz :KK43: yoksa sürekli agzıma ufak ufak şeyler atasım geliyor :KK43:
bu arada dar gelen bir kotuma girebiliyorum suan oda beni gaza getiriyor hç daha tartılmadım ama bacaklarımın inceldiğini hissediyorum :)

arkadaşlar size lahana salatamın tarifini veriyorum bakalım deneyince tadını neye benzeteceksiniz :) şimdi lahanayı çiğ dogruyoruz içine elma kivi ve ananas doğruyoruz küçük küçük ve üzerine tarçın ekip karıştırıyoruz :) aşırı begendim ben tavsiye ederim :) akşam çorba yerine bunu yedim sonuçta oda lahana buda :KK70:

Benim merak ettiğim bu şekilde hızlı verilen kiloları almak da öyle hızlı mi oluyor yoksa bende deniycem hemen

bugün 3. günüm demistim arkadaslar, ama maalesef biraktim.. Tansyonum düstü ve de sonunda çorbadan igrendim.. Artik yapicagim aksamlari saat 19 dan sonra hiç birsey yememek.. Ama sunu farkettim sanki midem küçüldü gibi çünkü 14 den sonra hiç cnm birsey yemek istemedi

eşim 1 haftada 4 kilo verdi artı sporla....corba güzel benle kızımda yedık:))))

6.günüm.100 gr eksik gösterdi tartı.
Akşam balık,salata ve tabii çorba yedim.
Et yemem gerekiyordu ama onu pişirmeye vaktim olmadı.
Dün misafirliğe gitmiştim,yorgun geldim ve sporumu yapamadım.
Hayırlısı bakalım kaldı bir gün.

Benim merak ettiğim bu şekilde hızlı verilen kiloları almak da öyle hızlı mi oluyor yoksa bende deniycem hemen

Daha önceki yorumları okumama rağmen kullananların hiçbiri tekrar alıp almadığını söylememiş.Ama birkaç yorumda tekrar alınmadığını okudum diye hatırlıyorum.
Yine de denemeye karar verdim.
Zor bir süreç.
Kararlı olmak lazım.Çünkü çorba gerçekten bıktırıyor,ben herşeye rağmen devam ediyorum.

verilen kiloları tekrar almamak için ortalama 2 hafta ekmek aburcubur hamur işi gbi şeylerden uzak durmalısınız ki verdiğiniz kilolar yerleşsin vücut bi kabul etsin. ayrıca bu sekilde 2 hafta beslenirseniz bir iki kilo daha veriyosunuz :)

Arkadaşlar bende kilosuyla barışık olmayıp lahana diyetine başvuranlardanım.bugün ilk günüm işyerinde arkadaşlar yiyip içerken ben lahana çorbası ve meyvelerle günümü geçiriyorum. aklıma bir soru takıldı ben dün aksam çorbayı yaptım ama kerevizlerin sapı olmadığı için kerevizin kendisini kattım çorbaya acaba etkisinden bişey kaybedermi yoksa sapıda kendisine aynımıdır kerevizin???

birde gün içinde çok çay tüketiyorum iş yerinde ama şekersiz bir şekilde bu yüzden fazla su tüketimim olmuyor fark edermi sizce sonuçta???

1,56 boyum var ve 68 kilom var ( iki çocuktan sonra bu hale geldim ama ):2:

nihalcan, bende kerevizlerin kendisini koydum çorbaya sapı olsa daha iyi ama madem yok bidahakine onun yerine maydonoz koyabilirsin bence :) çay konusundada dogru yapıyosun bence o da su tüketimi sayılır :)

X