Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bende daha bugün başladım arkadaşlar bi açlık hissi duymuyorum gayet de güzel tadı mercimek çorbası gibi bende için pul biber nane ve limon koyuyorum inş faydası olu size sonuçları yazarım 58 kilo ile başladım hadi hayırlısı :)

Bir sitede gördüm bu çorbayı bugün denemeye karar verdim. Şimdi pişirdim ama dalgınlık yapmışım. Tarifte tuz biber veya et suyu ekleyebilirsiniz dilerseniz yazmış. Ben hepsinden ekledim ama et yerine tavuk suyu eklemişim kızlar sizce bi sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim. Benim tarifim şöyle
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. :KK49:

Mahvoldu güzelim diyetim.. :KK50: Sabah kahvaltıda mecbur kaldığım için patatesli pide yedim b.annemin yüzünden. Akşamda hiç yapmazdı kadının çiğ köfte yapası tuttu ben senin için yaptım falan dedi. Çorbanın tadıda gerçekten berbat. daha doğrusu benim blendrım yok taneli kaldı ben onları yemesem suyunu içsem olur mu acaba. gerçi olmazsa da yapacak bişey yok haşlanmış soğan yiyemiyorum tiksinç.. : 14: Pet şişeye koydum çorbayı gözümü kapatıp dikiyorum kafaya. Yarın bir aksilik çıkmaz inşallah.. :KK36:

Bir sitede gördüm bu çorbayı bugün denemeye karar verdim. Şimdi pişirdim ama dalgınlık yapmışım. Tarifte tuz biber veya et suyu ekleyebilirsiniz dilerseniz yazmış. Ben hepsinden ekledim ama et yerine tavuk suyu eklemişim kızlar sizce bi sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim. Benim tarifim şöyle
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. :KK49:

bildiğim kadarıyla hiç problem olmaz, baharatları fazla tutarsa yenilebilirliği artıyor bence, içine bir kaç damla limon damlatabilirsin.

Kızlar cumartesi günü başladım lahana çorbası içmeye 92 kiloydum. Bugun 3 gün bitti ve ben şuan 89.2 kiloyum. Bu kiloyu diyete uymadan verdim. Sadece ben hep tatlı yerdim abur cubur yerdim cumartesiden beri onları yemiyorum o kadar. İnşallah daha çook vericem yaşasın yaşasın :KK9:

merhaba hanımlarr.. bende burda görüp başlayayım dedim bu diyete önceki gece yaptım çorbayı ve başladım içmeye. başladığımda 64.7ydim şimdi 63.1im:) ben 90lı kilolardan indim kendi saçma diyetlerim ve diyetisyenle ama artık durmuştu 1 aydır veremiyordum.düğünüme 3 ay kaldı ve 55kg hedefim bi hafta ara vererek yaparsam sanırım inicem:KK70: bu arada çorbaya domates salçasını bolca koyunca hiçbir baharata gerek kalmadan çok güzel oluyor. dün sadece çorba, yoğurt ve meyve yedim. yoğurdu da diyetisyenim bolca yememi söylediği için yiyorum.

bende bugün başladım baharatla, limonla içilmeyecek kadar kötü bir çorba olmuyor sadece her gün aynı şeyi yemekten sıkılabilir insan, onun dışına bence problem yok :KK34:

kızlar ben de bugün başladım lahana diyetine
diyete harfiyen uymayı düşünüyorum
ayrıca hergün mutlaka 1 saat spor yapmayı hedefledim (yürüyüş, koşu, vs.)
bugün 86.1 çıktım tartıda
haftaya pazartesi bakalım kaç çıkacak?

1 hafta yapıp bırakmak gerekiyor sanırım... aralıklarla yapılması sağlıkaçısından da daha iyidir eminim :) deneyeceğim ....

Herkese diyet yolunoa sabır ve basarı diliyorum.lahana çorbası diyetini yaklasık iki ay önce yaptım 5 gün felan sürekli harfiyen uydum diyete sonrada beyaz ekmeği kestim zaten aburcuburu seven biri değilim 1 ay içinde 68,8 kilodan 63,5 kadar düştüm.ama şimdi bir aydır kalıplaşmış gibi gitmiyor kilom aynıyım aç karnına 63,7 gibi tok karnına aksamlarda 64,6 civarındayım
yeniden lahana diyetine baslayacam.ben kerevizde katılıyor biliyorum iş yerime bile çorbayı getiriyordum şimdide aynı kararlılıkla çarşamba günü diyete baslıyorum. sonucunu yazarım.kolay gelsin

herkese selam.ben 2 sene kadar önce bu lahana diyetini yaptım.bir haftada 7 kilo verdim ve acayip inceldim.tabi sonra boğazıma düşkün olduğum için homini gırtlak yemeye devam ettim.ve şu anda 79 kiloyum.kesinlikle yine başlıyacam.ancak bişey merak ettim.bugün adetimin ilk günü.adet döneminde etkisi olur mu bu çorbanın.bilen varsa yardımcı olabilirmi

bende kereviz sapı koymadım evde yoktu. taze olsun diye çok büyük tencerede yapmadım zaten bi dahakine bulursam koyarım :KK34:

kızlar bende bugün başlıyorum 1 hafta falan yapmayı planlıyorum 5 kilo versem mükemmel olacak sözüm var yakında. her gün girip yazamasam da diyetimin sonunda sizi haberdar edicem :KK70: umarım dayanabilirim ve diyetimi tamamlarım.

bugün kaçamak yaptım tutamadım kendimi :KK43: pasta yapmıştım küçük bi dilim yedim dayanamadım puff :KK50:

3. günümde ağzımda yaralar çıkmaya başladı ve tansiyonum çok düştü halsiz kaldım, kısacası bana pek yaramadı bu diyet :KK50:

X