Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

mutlaka faydası olour ama tamamen listeye uymuş olsan sonuç bence daha iyi olur . çünkü bu diyeti yaparken yağ tuz ve şeker özellikle tüketmemen gerekir gün içerinde gereksinim duyacağı vitamin ve minarelleri yediğin sebze meyveden alıyorsun ben listeye uy derim tabi ama yinede sen bilirsin biraz sık dişini mutalaka işe yaradığını göreceksin

Akşam yaptım çorbamı.Tadı güzel severim ben bu tarz şeyleri.Pişirirken pul biberle karabiber atmıştım bir tutam,ondan mıdır bilmiyorum acı olmuş.Kerevizi ilk defa yiyorum,pişirmeden önce de çiğ olarak birazcık ağzıma aldım oldukça acıydı tadı.Kerevizden mi oldu ki acaba?
Birde birazcık duru olmuş,çok su kattım.İkinci pişirişimde daha koyu yapmayı düşünüyorum.İkincide daha az baharat katabilirim ya da hiç katmam.İçimi güzel de sıcak ve acı içince boğazım yandı biraz.
Ama sevdim ben bu çorbayı.
Sabah bir bardak yeşil çay içtim.Her sabah içiyorum bu sabahta düzenimi bozmadım.
Sonra çorbayı ısıttım bir kase de ondan içtim.Sıcak sıcak iyi oldu.Ama dediğim gibi acı biraz boğazımı yaktı,şimdi de midemde hafif bir yanma var.Tabii bu yanma hissi nedeni ile bol bol su içiyorum.
Bir de ilginç bir not düşmek istiyorum.Sanırım 3 gün önce falan tartı 51,100 gösteriyordu,bir önceki gün 49,500,bugünde 49,100.Biraz kafam karıştı ama 49,100 ü başlangıç kilom olarak almaya karar verdim.Oysa ki ben 51 olduğumu görünce bu diyeti yapmaya karar vermiştim.
Amaan neyse işte bir şekilde başladım,hayırlısı bakalım.
[/I
]

Son düzenleme:
merhabalar...yeni başlayan herkese kolay gelsin... tmm güzel bir diyet verdiriyor da ama bir not paşlaşmak istiyorum bnm dün 4. günümdü akşama kadar gayet güzel uydum diyete sonra bir halsizlik baş ağrısı oldu kan şekerim de düşer bnm bir kaç büskivi yedim normalde 2 kilo 200gr vermiştim bu sabah tartıldım 1 kilo 200gr geri almışım bir kaç bisküvi bu kadar kilo demek üstelik dün muz süt günümdü onların yarısını da yiyip içmemiştim valla bırakınca bu kadar çabuk alınacaksa artık dikkat diyorum sadece, boşa mı uğraştım demeden de geçemicem...

merhabalar...yeni başlayan herkese kolay gelsin... tmm güzel bir diyet verdiriyor da ama bir not paşlaşmak istiyorum bnm dün 4. günümdü akşama kadar gayet güzel uydum diyete sonra bir halsizlik baş ağrısı oldu kan şekerim de düşer bnm bir kaç büskivi yedim normalde 2 kilo 200gr vermiştim bu sabah tartıldım 1 kilo 200gr geri almışım bir kaç bisküvi bu kadar kilo demek üstelik dün muz süt günümdü onların yarısını da yiyip içmemiştim valla bırakınca bu kadar çabuk alınacaksa artık dikkat diyorum sadece, boşa mı uğraştım demeden de geçemicem...

Hadi ya,eee o zaman bunca sıkıntıya boşuna mı katlanmış olacağız.Bu tartılar bazen beni de deli ediyor.Kafayı mı yiyorlar bilmiyorum ki.Birgün önce ile birgün sonra arasında 1-1,5 kilo oynadığı oluyor.Hayret birşey valla.

Bu arada saat 10,30 da elma yedim
Bol su içtim öğlene kadar.
Öğlen bir kase çorba(bu sefer bardağa koyup içtim.Aslında tabak ve kaşık getirmiştim evden ama bardak daha pratik oldu benim için.
Yarım saat sonra yeşil çay.
Saat 14,00 de iki küçük elma.
16,00 da bir buçuk bardak çorba.
Şimdi işten çıkacağım ve oğlumun kreşine kadar yürüyeceğim.
Ayağımda sporlarım yok ama olsun hareket harekettir.

Son düzenleme:
Hadi ya,eee o zaman bunca sıkıntıya boşuna mı katlanmış olacağız.Bu tartılar bazen beni de deli ediyor.Kafayı mı yiyorlar bilmiyorum ki.Birgün önce ile birgün sonra arasında 1-1,5 kilo oynadığı oluyor.Hayret birşey valla.

valla ben bugün bıraktım diyeti filan herşeyden alıkoydum kendimi hiç bir şekilde dışına çıkmadım bir kaç bisküvi yedim 1kg 200gr aldım ben diyeti bırakıp bir dilim bile ekmek yesem alcam öyleyse...
birşey daha diyeti bıraktım ya koca gün 1 tabak makarna ile duruyorum ve cnm hiç bişi istemiyor beyine nasıl sinyal gönderirsen öyle oluyor işte aslında diyetteyim diyetteyim de demiyordum ama bilinçaltı demekki...
sana kolay gelsin cnm umarım sen geri almazsın...

arkadaslar ben pazartesi günü basliyacagim Allah kismet ederse, sadece 3 kg vermem lazim.. Keske biraz istahimi kesebilsem, yapamiyorum.. Lahana çorbasi çok iyi diyorlar, ve bazi yorumlari okudum 1 hafta içinde 3 kg kaybedenler bile var..
Benim merak ettigim, kaybeden kilolar tekrar aliniyor mu kolayca? birde kondisyon bisiklet yapsam bunun yaninda daha mi iyi olur ? sadece çorba mi yemem lazim yoksa kahvalti fln yapabilirmiyim?:44:

arkadaşlar ben 5 inci günümde akaşama doğru fenalaştım yani dün bu gün hala kendime gelebilmiş değilim . normalde açlığa baya alışkın birisi olarak bana çok tuhaf geldi . tansiyonum düştü bugün verdiğim kiloları vermemek için yeşil çaya başladım çorbamıda yeni yapmıştım dün ama malesef çmpe döktüm bence çok dikkatli olun benim bünyem çok kuvvetli olmasına rağmen böyle yaptıysa gerisini siz düşünün lütfen çok dikkatli olun çünkü vüdutun kimyasını bozuyor bence en azından bunun yerine lahana suyu için yine hafif bir diyetle kilo veririsiniz ben denedim çok faydasını gördüm ama eşşeklik ettim sağlığımı tehlikeye attım moraliniz bozulmasın yeşil çayda için ama sadece yeşil çay 5 çayda değil çünkü hepsinin farklı etkileri var ama yeşil çay en azaından zararsız ve çok faydalı bir bitki gönül rahatlıyla içebilirsiniz tabi onuda abartmadan günde en fazla 3 yada 4 bardak ama bu çorbayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ama illaki kullanacak olanlar varsa en fazla 2 gün detoxs gibi yani allah kolaylık versin canlarım

valla ben bugün bıraktım diyeti filan herşeyden alıkoydum kendimi hiç bir şekilde dışına çıkmadım bir kaç bisküvi yedim 1kg 200gr aldım ben diyeti bırakıp bir dilim bile ekmek yesem alcam öyleyse...
birşey daha diyeti bıraktım ya koca gün 1 tabak makarna ile duruyorum ve cnm hiç bişi istemiyor beyine nasıl sinyal gönderirsen öyle oluyor işte aslında diyetteyim diyetteyim de demiyordum ama bilinçaltı demekki...
sana kolay gelsin cnm umarım sen geri almazsın...

Haklısın tabii 3 bisküvide bu kadar göstermemesi gerekiyordu.Üstelik ben bu çorba için internette gezinirken bir sitede açlık kan şekeri düştüğünde kuru kayısı, diyet bisküvi,visne kurusunun yenilebileceği yazıyordu.Yani seninkine tam zıt bir durum.
Ben devam etmeyi düşünüyorum,merak ediyorum gerçekten etkili mi diye.Şimdilik bir sıkıntıda yok ama çorbayı içerken ağzıma ince ince birşeyler geliyor.Kerevizin dallarından olduğunu düşünüyorum.
Sende de böyle oluyormuydu.Ben süzüpte içtim bugün öğlen,akşam içime sinmedi süzmek öyle içtim.
Eşim de zaten bütün vitamini şu an süzdüğün suyunda,süzekte kalan posada çok bir vitamin yoktur dedi ama içime sinmedi pek.
Eğer buraya uğrarsan yardımcı olabilirmisin?

arkadaşlar ben 5 inci günümde akaşama doğru fenalaştım yani dün bu gün hala kendime gelebilmiş değilim . normalde açlığa baya alışkın birisi olarak bana çok tuhaf geldi . tansiyonum düştü bugün verdiğim kiloları vermemek için yeşil çaya başladım çorbamıda yeni yapmıştım dün ama malesef çmpe döktüm bence çok dikkatli olun benim bünyem çok kuvvetli olmasına rağmen böyle yaptıysa gerisini siz düşünün lütfen çok dikkatli olun çünkü vüdutun kimyasını bozuyor bence en azından bunun yerine lahana suyu için yine hafif bir diyetle kilo veririsiniz ben denedim çok faydasını gördüm ama eşşeklik ettim sağlığımı tehlikeye attım moraliniz bozulmasın yeşil çayda için ama sadece yeşil çay 5 çayda değil çünkü hepsinin farklı etkileri var ama yeşil çay en azaından zararsız ve çok faydalı bir bitki gönül rahatlıyla içebilirsiniz tabi onuda abartmadan günde en fazla 3 yada 4 bardak ama bu çorbayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ama illaki kullanacak olanlar varsa en fazla 2 gün detoxs gibi yani allah kolaylık versin canlarım

Size de çok geçmiş olsun.Ben de açlığa dayanıklıyımdır ve vücut direncim güçlüdür ama hayırlısı bakalım.Dün benimde başım ağrımıştı birazcık,kendimi halsiz hissetmiştim ama devam edeceğim şimdilik.
Gerçekten merak ediyorum etkili olup olmayacağını.
Yeşil çayı ben de hergün içiyorum 2-3 bardak.Gerçekten yararlı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
canım benim çok dikkat et walla benim gözüm korktu uyarmak istedim sizleride içim rahat etmezdi uyarmasaydım . inşlh benim gibi olmazsın:KK43:( sersemliğim hala geçmedi ne yazıkki bu gün istemedende olsa 3lt su içtim yani hala etkileri sürüyor ama wc ye pek gitmedim herhalde artık idrar söktürmüyor yani kaybettiğim suyu vucut yine depoluyor sanırım ağzım kuruyor sürekli su içmeme rağmen sanki 1 fıçı turşu yemiş gibiyim çok dikkat et başın dönmeye yada miğden bulanmaya başlarsa hemen bırak tabi bu benim tavsiyem ayyyy çok kafa ütüledim sağlıklı zayıflamalar seviyorum sizi:;;

bu arada güzel dileğin için tşk ederim he unutmadan şunuda söyliyeyim bari ayyy bende ne çenesi düşüğüm he:) sakın olaki bu diyeti uygularken kendinizi yoracak şeyler yapmayın . tecrübeyle sabittir sevgilerrr..

ben yarın yeniden başlıyorum bu sefer kesinlikle eksiksiz yapıcam. bide önemli olan tartının ne gösterdiği değil mezuranın ne gösterdiği olmalı bence :) ben o yuzden incelme deneyimlerimi yazıcam her gün tartılmıycam:) şimdilik belim 68 kalçam 95 hadi bakalım :KK70:

Haklısın tabii 3 bisküvide bu kadar göstermemesi gerekiyordu.Üstelik ben bu çorba için internette gezinirken bir sitede açlık kan şekeri düştüğünde kuru kayısı, diyet bisküvi,visne kurusunun yenilebileceği yazıyordu.Yani seninkine tam zıt bir durum.
Ben devam etmeyi düşünüyorum,merak ediyorum gerçekten etkili mi diye.Şimdilik bir sıkıntıda yok ama çorbayı içerken ağzıma ince ince birşeyler geliyor.Kerevizin dallarından olduğunu düşünüyorum.
Sende de böyle oluyormuydu.Ben süzüpte içtim bugün öğlen,akşam içime sinmedi süzmek öyle içtim.
Eşim de zaten bütün vitamini şu an süzdüğün suyunda,süzekte kalan posada çok bir vitamin yoktur dedi ama içime sinmedi pek.
Eğer buraya uğrarsan yardımcı olabilirmisin?

şekercim kusura bakma yeni gördüm...bana da aynısı oluyordu kerevizden kaynaklı o seninde tahmin ettiğin gibi...
bence de süzme öyle iç...çokta kasma kendini kilon normal... kolay gelsin...

Cuma günü başladım,akşam misafirliğe gittim,zorla bir kaç tane çiğ köfte yedirdi kardeşim.O günü saymadım bende cumartesi günü sıfırdan başladım.Bugün 3.günüm ve ben sabah tartıldım 300 gr vermişim.Biliyordum böyle olacağını.Herkes ilk 3 gün 1-2 kilo verirken benin verdiğim 300 gr.Harfiyen yapıyorum diyeti,mekik aletim var sabah akşam mekikte çektim.
Ama ısrarla sonuna kadar yapacağım,aklımda kalmasın.Eğer sonunu getiremezsem hep aklımda kalmış olacaktı.
Dün bütün gün temizlik yaptım,çok yorgundum,belki ondan böyle çıktı tartıda diye kendimi avutuyorum ama biliyorum sadece avutuyorum.
Hayırlısı bakalım,dün eşimle epileptik bisiklet aldık,evde tv izlerken yaparız diye.
Bu diyetten sonra normal beslenmeme devam edip her akşam bisiklete binmeyi düşünüyorum.

Dün sebze günündü arkadaşın verdiği tarifi yaptım portakallı kereviz.Gerçekten çok güzeldi,bundan sonra da alıp yapmayı düşünüyorum sık sık.Akşama karnıbahar pişirip yemiştim,akşamdan beri midem bulanıyor.
Bilmiyorum çorbadan yada karnıbahardan.Çok haşlamışım çünkü karnıbaharı.
Birazdan da çorbayı içerim ve yine karnıbahardan bir tabak getirmiştim onu yerim.Korkuyorum da daha çok midem bulanır diye.

Öğlen iki bardak çorbamı içtim.
Getirdiğim karnıbaharı yemek istemedim.Midem bulandı.
Onun yerine yemekhaneye gittim ve sadece salata yedim.
Gelincede yeşil çayımı demledim şimdi onu içiyorum.
Sanırım mide bulantım karnıbahardan olmuştu şimdi biraz daha iyi gibiyim.

Valla kizlar bende bugun basladim sbh zorlaya zorlaya ictim ama oglen afedersiniz kusucaktim artik yapamiycam az yiyerek ve bol hareketle vermeye calisca. Ben lahananin sarmasi seviyorum ama boylesi cok kotuydu :))

X