Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bende kilosuyla barışık olmayıp lahana diyetine başvuranlardanım.bugün ilk günüm işyerinde arkadaşlar yiyip içerken ben lahana çorbası ve meyvelerle günümü geçiriyorum. aklıma bir soru takıldı ben dün aksam çorbayı yaptım ama kerevizlerin sapı olmadığı için kerevizin kendisini kattım çorbaya acaba etkisinden bişey kaybedermi yoksa sapıda kendisine aynımıdır kerevizin???

birde gün içinde çok çay tüketiyorum iş yerinde ama şekersiz bir şekilde bu yüzden fazla su tüketimim olmuyor fark edermi sizce sonuçta???

1,56 boyum var ve 68 kilom var ( iki çocuktan sonra bu hale geldim ama ):2:

Çay,kahve vs.gibi içecekler suyun yerini asla ama asla tutmuyor maalesef.Ben de akşama kadar bitki çayı içiyorum ama biliyorum ki su ile aynı değil.
Gündü 2,5-3 lt suyumu içmeye özen gösteriyorum o yüzden.

evet şekersiz de olsa çay kahve su yerine geçemiyormuş maalesef:) yani su alıyorsunuz tabiki bunlarla birlikte ama atımınız daha fazla oluyor. çay kahve içerken bunu dengelemek için su da içmemiz gerekir kısacası :) ynede 2 litreden fazlası böbreklerde zararlı bilginize :)

Son düzenleme:
bu arada bugun benim 5.günüm :) artık zorlanmıyorum :) ama tartılmaya korkuyorum az kilo verdiysem motivem düşer :/ o yuzden pazra kadar tartılmamaya karar verdim

Arkadaşlar ben 7 günümü tamamladım.1,300 kilo verdim toplamda.
Belki çok kilo veremedim ama inceldiğime inanıyorum dahası aynada görüyorum.
Bir hafta öncesine göre daha sıkı duruyor en azından vücudum.
Şuna inandım ki kilo(vücuttaki yağ oranı) ne kadar fazla ise verilen miktar da
buna orantılı olarak artış gösteriyor.
Benim zaten kilom çok fazla değildi.
Belki bu yüzden verdiğim miktar az oldu.
Zaten lahana çorbası diyeti çok kilolu hastalarda kalp ameliyatı öncesi
kullanılan bir diyetmiş.Hepimiz yapmadan önce araştırıp muhtemelen aynı sitelere
girmişiz ve okumuşuzdur.
Yine de insan yapmak istiyor.
Benim hep aklımdaydı ve yapmazsam aklımda kalmaya da devam edecekti.
Kendimde denemek istedim.
Kendimi rahatsız hissettiğim anda bile bırakmak istemedim.
Hoş gerçi çokta rahatsız hissetmedim.
Neticede açız mide gurulduyor,baş ağrıyor,arada bir göz kararıyor.
Ama dinlenince hepsi geçti.
Diyeti harfi harfine uyguladım.
Yaptığım tek kaçamak günde bir elma yemekti.
Elmayı hep ara öğün olarak yerim,bu bir haftalık diyet süresince de bırakmadım.
Ama tabii sebze gününde yemedim.
Yapan arkadaşlar yaptıktan sonra sonucu mutlaka bildirin.
Buraları okuyanların aklında bir fikir oluşsun.
Yeni başlayanlar hepinize kolay gelsin.Umarım benden daha olumlu
sonuçlar elde edersiniz.

benim 6.günüm şuan bugun için son bardak çorbamı içiyorum. sanırım ben adet öncesi dönemime giriyorum çünkü arık inceldiğimi hissedemiyorum :KK43: bakalım adetim olup bitsin sanırım tam olarak ozaman anlayabilcem diyetin nekadar işe yaradıgını :) herkese kolay gelsin mümkünse diyeti adet döneminize denk getrmeyin motivasyonunuz düşüyor :/

benim bugun son günüm :) sabah kahvaltıda bi tane milföy hamurundan börek yedim napıyım sıkıldım artık olsun okadar akşama kadar çorba içerim pirinç lapası yemem bende :KK70:

Arkadaşlar ben dün akşam artık mide bulantısı baş ağrısı nedeniyle lahana diyetine son verdim.4 gün dayanabildim . Eşim benim daha çok eziyet çekmemi istemedi ve gidip kalan lahana çorbasını döktü.
Sabah tartıldım aç karnına tartı yalan demiyorsa 68 kilo ile başladığım diyetin sonunda sabah 65,5 geliyordum .
artık ekmeği hayatımdan çıkardım.çok canım çekerse ve kahvıltılarda peksimet tüketeceğim.ben buna inanıyorum öğen ölçülerini yarıya indirirsek bu iş olacak çok aç kalmadan.
Çörek otu da tafsi edenler var onuda araştırıp yapmayı düşünüyom.kısa sürede sanki çok kilo kaybı oldu gibi ama şunu diyeyim 4 gün tam tamına diyeti yaptım hiç bozmadan. nasip bu kadarmış.

bugün 3. günüm demistim arkadaslar, ama maalesef biraktim.. Tansyonum düstü ve de sonunda çorbadan igrendim.. Artik yapicagim aksamlari saat 19 dan sonra hiç birsey yememek.. Ama sunu farkettim sanki midem küçüldü gibi çünkü 14 den sonra hiç cnm birsey yemek istemedi

bende 5 gün bırakmıştım benimde malesef tansiyonum düştü ama hala diyete devam ediyorum kilo vermeye devam ediyorum hala o kadar uğraştım geri gelmesin bari kilolar zaten dediğin gibi insanın miğdesi küçülüyor ister istemez

ben bugun tartıldım. 63 kiloyla basladım 6 gün yaptım tam anlamıyla diyeti ve 61.5 oldum.ama suan adet dönemine giriyorum 1 kilo da o yuzden fazladır dye düşünerekten toplam 3 kilo verdim dyebilirim.

Kizlar merhaba

Ben forumdaki mesajlari okuduktan sonra hazir da esim bir hafta ulke disindayken ona surpriz olsun diye bu diyete baslamaya karar verdim. Acikcasi mesajlardan dolayi corbadan gercekten cok korkuyordum. Hatta iyi bir asci olmadigimi da hesaba katarak denilen kadar igrenc bir seyi nasil icecegimi dusundum. Ancak corbami az once yaptim ne oyle denildigi kadar kotu kokuyordu ne de tadi kotuydu. Hatta bence gayet guzel. Biseyi yanlis mi yaptim acaba?

Orjinal tarife ben kerevizin kendini de sapini da ekledim ustelik (malum kotu kokan o ya). Yalniz bir kac arkadasin yorumlarini dikkate alarak tatlandirmak icin bol sarmisak kimyon kekik ve limon da ekledim. Onlar da ekstra bir kalori degil zaten.

bende bugün başladım hergün yazarım nasıl geçtiğini bakalım 7 günün sonunda kaç kilo verecegim şimdiki kılom 67 varmı bana katılan:)

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

bugün 2.günüm biraz kaçak oldu ama çook az 2 kaşık yoort yedim falan açlıktan başım ağrıyor yarın umarım daha kolay olur ama henüz vermedim sanırım birşey:KK31:

bu arada sanırım genel bir baş ağrısı sorunu yaratıyor diyet birde 2.gün haşlanmış sebzeyi yoğurtsuz yemeliyiz değilmi
3.gün için meyve ve sebze diyor nasıl paylaştırıyorsunuz öğünlere:KK56:

kimse yok muuu 64.5 ile başladım sabah 63,6 çıktım ama üstüne bugün menstrs başladı:KK52: yarın 4.günüm bugünde başağrım oldu

bu diyeti yapan arkadaşlar bıraktıktan sonra verdikleri kiloları tekrar aldılar mı acep ?

slm arkadaşlar,uzun zamandır takip ettiğim ama cesaret edemediğim bir diyetti.75 kilo ile başladım bu diyete ve bugün 4.günüm tartıya çıktığımda 2.900 vermiş bulunmaktayım.ve bunun yaklaşık 1 kilosu yağdan gitmiş.gerçekten işe yarıyor ve ister istemes mide küçülüyor.yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem çorbanın içine k.biber,kekik,kimyon ve nane koymaları.gerçekten tadı güzel oluyo o zmn( bu arada 2.gün iiyi bir kaçamak yapmama rağmen bu kiloyu verdim) hepimize sağlıklı zayıflamalar...

X