Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben yeni katldım bu siteye.bu aksamda çorbayı yaptım.blendırdan geçirdim ama kıvamı yogun olmadı.bıraz sulu gibi.bı sey farkedermi.yarın içmeye başlıcam.inş faydası olur.daha once farklı bı yontemle 16 kilodan kurtuldum.simdi 10 kilo vermem gerekiyo.inş işe yarar..

ben de 5 ay diyetle 87'den 67'ye düşmüştüm. fakat şu an 74 kiloyum, deli gibi yiyerek geri aldım bi kısmını. hedefim 55. yani 19 kilo vermem gerekiyor. diyetle ilgili yazdığınız şeyler beni de kışkırttı, lahana diyeti yapmak istiyorum. ama bir çekincem var, böyle bazı hızlı zayıflatan diyetler, çok halsizlik yapıyor ya da vücudu bozuyorlar. bu diyet için en çok dengesiz ve saglıksız kilo vermekten korkuyorum, yumuşak yumuşak olmasın vücudum zayıflarken. siz bu diyeti uygulayanlar daha iyi bilirsiniz, nasıl oldu vücudunuz, bir değişiklik var mı?

wallahi bnm vücudumda bi değişiklik yok ama 1 haftadır ölüyorum hastalıktan bende 78 dim 74 e düştüm

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza ayağımın tozuyla da diyete girdim:)
Bu diyeti iki hafta uygulasak bir sorun olur mu? Ben öyle kolay kilo verebilen birisi değilim de...

slm arkadaslar bende pazartesi baslicam lahana corbasina 55 kiloyum hedefim 49 hepimize kolay gelsin

arkadaslar kilo verme listeniz varmi ben kac günde kac kilo verdiniz bilmek istiyorum
sevgiler

kızlar ben de şimdi koydum çorbayı ocağa. 8 dal beyaz lahana, 3 soğan, 3 domates, yarım demet maydanoz ve 1 havuç koydum. benimki lahana değil de, sebze çorbası gibi oldu sanki. çok renkli görünüyor. etkisi az olur diye korkuyorum. siz ne kadar koymuştunuz lahana ve soğanı?

kızlar ben yaptığımda soğanda koymuştum ve hepsini çok küçük doğramıştım çünkü robottan çekince mama gibi oluyor iyice miydem kalkıyordu
ve ben öğlen ve akşam yemeğe başlarken 4 yada 5kaşık içiyordum ekmek yok rejimime devam ediyordum 13 günde 7kilo vermiştim tabi bırakınca sonra fazlasıyla aldım. sorun lahanada değil benim pis boğazımda şimdi lahana suyu içmeye başladım o bana daha iyi geliyor yani içebiliyorum bakalım bu benim ilk günüm

kızlar ben yaptığımda soğanda koymuştum ve hepsini çok küçük doğramıştım çünkü robottan çekince mama gibi oluyor iyice miydem kalkıyordu
ve ben öğlen ve akşam yemeğe başlarken 4 yada 5kaşık içiyordum ekmek yok rejimime devam ediyordum 13 günde 7kilo vermiştim tabi bırakınca sonra fazlasıyla aldım. sorun lahanada değil benim pis boğazımda şimdi lahana suyu içmeye başladım o bana daha iyi geliyor yani içebiliyorum bakalım bu benim ilk günüm

Lahana suyunu nasıl içiyorsun ?
Nasıl yapıyorsun ?
O işe yarar mı acaba ?
Bir de geçen sefer normal yemeğini yerken mi içtin?

arkadaslar rica etsem lahana corbasını tam tarifiyle bana yazarmısın bende uygulamak istiyorum...
bunu nasıl içmeliyim..yanında yemem gerek bişey varmı?yada sadece diyet corbası olarak gün boyu bunumu içiyoruz.?lütfen yardımlarınızı bekliyorum sevgili arkadaslarım.

Lahana suyunu nasıl içiyorsun ?
Nasıl yapıyorsun ?
O işe yarar mı acaba ?
Bir de geçen sefer normal yemeğini yerken mi içtin?

yarım litre suyu kaynatınca 5-6 yaprak lahana koyuyorum ama yeşil olsun beyaz değil onuda sabah kahvaltıdan önce akşamda yatarken iç(ben içine birkaç damla limon sıkıyorum) 1 hafta günde 2 defa iç ertesi hafta günde 1 defa iç sonra ara ver. google de lahana suyu kürü yazsan bulursun diyetine devam et tabiki kilo vermeni hızlandırıyor

çorbayıda yemeği yerken ilk onu içiyordum kahvaltı hariç ekmek yemiyordum ama çook kötü kokuyor çorbayı içemediğim için lahana suyu içiyorum yapabiliyorsaN çorba iç başarılarrr

yarım litre suyu kaynatınca 5-6 yaprak lahana koyuyorum ama yeşil olsun beyaz değil onuda sabah kahvaltıdan önce akşamda yatarken iç(ben içine birkaç damla limon sıkıyorum) 1 hafta günde 2 defa iç ertesi hafta günde 1 defa iç sonra ara ver. google de lahana suyu kürü yazsan bulursun diyetine devam et tabiki kilo vermeni hızlandırıyor

çorbayıda yemeği yerken ilk onu içiyordum kahvaltı hariç ekmek yemiyordum ama çook kötü kokuyor çorbayı içemediğim için lahana suyu içiyorum yapabiliyorsaN çorba iç başarılarrr

çorba olarak lahana diyeti olarak yapamam da senin de dediğin şekilde hızlandırma şeklinde deneyebilirim teşekkürler.

İnşallah canım hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan :teselli:

çorbanın tarifi ve malzemeleri 1. sayfada yazıyor

tadı güzel aslında 1 hafta boyunca aynı çorbayı içmek biraz sıkıcı oluyor ama bir hafta sonunda en az 3-4 kilo verdiğini görünce değer diyosun

tüm dikkatle yazılanları okudum ama tarifi bulamadım :KK43:

yazar mısınız

Merhaba ben çorba diyetine geçen pazartesi başladım. cumartesi ara verdim.Bugün tekrar başladım. Çok sıkı yapmadım. 59'dum 57.200 oldum. Ama Yanında crosstrainer (eliptik bisiklet) ve mekik aleti kullandım. Bir ay boyunca 5 gün içip 2 gün ara vererek devam etmeyi planlıyorum. Çorbada bence çok leziz. İçilmeyecek gibi proglamayın kendinizi. Çok da doyurucu.

Tarifim:

2 soğan
6 domates
yarım lahana
kereviz sapı
2 tavuk bulyon
karabiber/pul biber

hepsini bir tencereye koyup kaynatıyorum. Sonra El blendarından geçirip içiyorum

Son düzenleme:
Merhaba, bundan bir kac sene önce bu diyete cok da uymayarak kisa zamanda cok kilo vermistim (bir kac hafta icinde 13 kilo falan), yarin yine basliyorum, gelismelerle karsinizda olacagim!

arkadaşlar merhaba bende çorbamı şimdi hazırladım hatta 1 kasede i,çtim benimde 7 kilo vermem lazım yarın başlayacağım ...öğlen ve akşam çorba içip sabah hafif bir kahvaltı yapmayı planlıyorum benimle başlaycak arkadaş varmı beraber yapalım diyorummm

X