Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sabah başladım diyete gayet sabahtan beri sadece çorbayı içerken sadece bir büyük fincan kahve içtim ve bir anda inanılmazzzz bir sonuç 60 kilo dan 61 kilo200 gram oldum gerçekten nerde yanlış yaptım anlamıyorum.
bende bu diyete başlıyorum ama merak ettiğim birkaç şey var meselaa, hiç sonuç alamamış arkadaşlar var mı? Birdeee sabahları çorbayı midem kaldıramadığı için acaba nestle nesfitlerle kahvaltıyı aradan çıkartsam sizce diyeti tamammen bozmuş olurm muyum?
bende bu diyete başlıyorum ama merak ettiğim birkaç şey var meselaa, hiç sonuç alamamış arkadaşlar var mı? Birdeee sabahları çorbayı midem kaldıramadığı için acaba nestle nesfitlerle kahvaltıyı aradan çıkartsam sizce diyeti tamammen bozmuş olurm muyum?
önemli değil canım bende koymadım önemli olan maydonoz ve lahana afiyet olsun..
dün başladım canım 63 le başladım cumaya kadar içerim daha fazlsını yapamıyorum çünki..
sen kaç kilodasın
slmmm arkadaslar
ben burda yeniyim ama yazilariniz okadar etkiliki denemeden gecemicem bu diyeti insallah ise yarar :S:S:S:S:S:S baharatlardan acaba hangilerini kullanabilirim ?? bilgisi olan varmi cevap icin simdiden tskler
beyaz lahana
yarımdemet maydonoz
1 kereviz sapı
kırmızı vea yeşil biber 1 tane
1 domates
6 tane yeşil soğan
hepsini doğrayıp düdüklüde pişiriyosun blendrdan geçir.ben yemesi kolay olsun diye hazır mantar çorbasını karıştırıp yiyorum harika oluyo baş ağrısı içinde bol bol su için.
Mantar çorbasını karıştırınca etkisi bozulmuyo mu yani, ooo süpermiş ? hazır tavuk çorbası katsam olur mu ki acaba?
ya bide google'da baktım ama bişey bulamadım, ben emziriyorum. bi yerde okumuştum lahana bebege ishal yapıyo diye, doğru mu? aranızda emziren var mı yada emzirenlere etkisini bilen?