Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah başladım diyete gayet sabahtan beri sadece çorbayı içerken sadece bir büyük fincan kahve içtim ve bir anda inanılmazzzz bir sonuç 60 kilo dan 61 kilo200 gram oldum gerçekten nerde yanlış yaptım anlamıyorum.

bu sabah başladım diyete gayet sabahtan beri sadece çorbayı içerken sadece bir büyük fincan kahve içtim ve bir anda inanılmazzzz bir sonuç 60 kilo dan 61 kilo200 gram oldum gerçekten nerde yanlış yaptım anlamıyorum.

diyetlerde kahve nescafe yasaklı içecekler arasında yer alıyor. hafta bitimine kadar tartılmazsanız daha iyi olur.her hangi bir nedenle vücut ödem yapmış olabilir.tek şişman beyniniz diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim...diyetlerde kg vermek yerine neden kg aldığımızı çok güzel anlatıyor ve verme yolları öneriyor.

bende bu diyete başlıyorum ama merak ettiğim birkaç şey var meselaa, hiç sonuç alamamış arkadaşlar var mı? Birdeee sabahları çorbayı midem kaldıramadığı için acaba nestle nesfitlerle kahvaltıyı aradan çıkartsam sizce diyeti tamammen bozmuş olurm muyum?

ben bir hafta yaptım 1,5 kg verdim. sabahları hafif kahvaltı ve diğer öğünlerde sadece çorba içiyordum başka bişi yoktu sıkıldığım için daha fazla devam edemedim.meyveli sebzeli olan bir liste var çorbayla beraber uygulanan. bu şekilde uygulayanlar daha çok kilo verdiklerinden bahsediyorlar. nesfit yerine hafif kahvaltı daha besleyici olacaktır bence...

bende bu diyete başlıyorum ama merak ettiğim birkaç şey var meselaa, hiç sonuç alamamış arkadaşlar var mı? Birdeee sabahları çorbayı midem kaldıramadığı için acaba nestle nesfitlerle kahvaltıyı aradan çıkartsam sizce diyeti tamammen bozmuş olurm muyum?

canım ben gecen yaz yaptım bu corbayı gunde 7 tabak ictim bolu bolu bunun yanında yuruyuste yaptım günde 2saat 3 gunde 2bucuk kıloverdım corbayı yapak ıstıyorum tekrar ama cesaretim yok icebilecegime inanmıyom yanı verırsın bıkac kılo

merhabalar.

öncelikle ben bu diyeti 3 sene önce yaptım ve 8 kilo verdim 2 haftada. ama yanında yoğun sporda yaptım hiç kaçamak yapmadım.

şimdi de denemek istiyorum bebeğim oldu ve sütüm azdı süt olsun diye abuk subuk yedim ve stresten kilom daha da arttı.

tadı iğrenç ama köri ile ve diğer baharatlarla tadını değiştirmiştik.

işe yarıyor ama tadı çok zorlut-yor ben o zamn sadece 2 hafta dayanabilmiştim

ha birde kereviz değil kerevizin sapı konulacak.

lahana çorbası diyetini geçen sene uygulamaıştım. aralıklı olarak yani bir hafta yapıp bir hafta bırakmıştım. ama bıraktığımda da gene yediklerime dikkat etmiştim. 68 den 61 e düşmüştüm bir ayda. kendimi ödüllendirmek için gidip 3 tane 40 beden takım elbise almıştım sevine sevine. sonra uzun bir süre 4-5 ay gibi 61-62 de gezindi kilom. ama kış gelince ben bir güzel börekler, kısırlar, yaş pastalar yapıp yapıp yedim. ve hiç tartılmadım korkumdam. ama başıma geleceği biliyordum.yeni aldığım elbiselerin etekleri yukarı çıkmaz olmuştu. sanki benim kıyaketlerim değildi. neyse, bu kadar yemek 5 kilo olarak geri geldi. geçtiğimiz cumartesi sabahı yine başladım bu lahana çorbası diyetine. 67 kiloydum c.tesi tartıldığımda.bu sabah 4. güne başlamıştım sabah dayanamadım tartıldım. gözlerime inanamadım. 64,100 göserityordu. 2,900 vermişim 3 günde. ilk günlerde hızlı veriliyor biliyorum bir çoğu da su zaten . ama aslen suyu diyet yapmasam bile çok içiyorum . zaten bu diyet birde susatıyor. hepinize kolay gelsin arkadaşlar iradenize hakim olup bütün öğünlerde bu çorbayı içerseniz yaza hazır olursunuz. bir de şunu söyliyeyim aralarda açıktıkça yeşil elma yiyorum. irbde akşam sofrayı hazırladığımda eğer yaptığım et yemeği felan varda sadece nefsimi köreltmek için 3-5 lokma et atıyorum ağzıma o kadar. bolca su içmeyi sakın unutmayın. yoksa vücudunuz çok susuz kalır.

ben tekrar başladım dün 63 kilodaydım akşama kadar 2 tabak içebildim bol su tabi birde metbolizma hızlandırıcı çay yapıyorum evde bu sabah tartıldım 62.6 vücut ödem atmaya başladı tuvalete çok sık çıkıyorum inşallah bu sefer kilo veririm lahanada biticek az kaldı yazın bulamam çok dikkat edicem bukez kafaya koydum..

beyaz lahana
yarımdemet maydonoz
1 kereviz sapı
kırmızı vea yeşil biber 1 tane
1 domates
6 tane yeşil soğan
hepsini doğrayıp düdüklüde pişiriyosun blendrdan geçir.ben yemesi kolay olsun diye hazır mantar çorbasını karıştırıp yiyorum harika oluyo baş ağrısı içinde bol bol su için.

Bende lahana diyetine bugün başladım :)

hadi arkadaşlar birbirimize destek olalım sadece ben çorbaya domates ve kereviz sapı koymayı unuttum :KK61::KK61:

dün başladım canım 63 le başladım cumaya kadar içerim daha fazlsını yapamıyorum çünki..
sen kaç kilodasın

ben de akşam ilk çorbamı içtim, içine portakal limon sıktım kırmızı biber karabiber hepsinden attım acı acı içtim anca içebildim :)

slmmm arkadaslar
ben burda yeniyim ama yazilariniz okadar etkiliki denemeden gecemicem bu diyeti insallah ise yarar :S:S:S:S:S:S baharatlardan acaba hangilerini kullanabilirim ?? bilgisi olan varmi cevap icin simdiden tskler :KK3:

slmmm arkadaslar
ben burda yeniyim ama yazilariniz okadar etkiliki denemeden gecemicem bu diyeti insallah ise yarar :S:S:S:S:S:S baharatlardan acaba hangilerini kullanabilirim ?? bilgisi olan varmi cevap icin simdiden tskler :KK3:

kimyon çok yakışıyor lahananın kokusunu ve tadını gizliyor,kırmızı pul biber lezzet veriyor. kimyonu ölçülü kullanın biraz yoğun etkisi var..

beyaz lahana
yarımdemet maydonoz
1 kereviz sapı
kırmızı vea yeşil biber 1 tane
1 domates
6 tane yeşil soğan
hepsini doğrayıp düdüklüde pişiriyosun blendrdan geçir.ben yemesi kolay olsun diye hazır mantar çorbasını karıştırıp yiyorum harika oluyo baş ağrısı içinde bol bol su için.

Mantar çorbasını karıştırınca etkisi bozulmuyo mu yani, ooo süpermiş ? :KK55: hazır tavuk çorbası katsam olur mu ki acaba?

ya bide google'da baktım ama bişey bulamadım, ben emziriyorum. bi yerde okumuştum lahana bebege ishal yapıyo diye, doğru mu? aranızda emziren var mı yada emzirenlere etkisini bilen?

Mantar çorbasını karıştırınca etkisi bozulmuyo mu yani, ooo süpermiş ? :KK55: hazır tavuk çorbası katsam olur mu ki acaba?

ya bide google'da baktım ama bişey bulamadım, ben emziriyorum. bi yerde okumuştum lahana bebege ishal yapıyo diye, doğru mu? aranızda emziren var mı yada emzirenlere etkisini bilen?

canım bende bu diyeti 3 gün yapabildim fena ishal oldum sen emzirdiğin için deneme derim beni çok halsiz bıraktı bebişe hiç kıyamam:KK50::KK50:

X