• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

herşeyi yazmıştım daha bunu yollamışlar ne yazayım ben bunlara yaaa..
Sayın Üyemiz,
Yardımcı olmamızı istediğiniz konuları bize iletirseniz size geri dönüş yapılacaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
-tatlicadiarzu-
umarım bi çapanoğlu çıkmıcak bunun altından
bende yazdım dedim sitelerde burasıyla ilgili bi çok çelişkiler var
siz kimsiniz ne satıyosunuz yeriniz nerde
ücret bilgileri yok 6 7 8 madde diyip duruyosunuz insanları zan altında çelişkilerde bırakıyosunuz
adreslerimizi verdik bunlar güvenilir yerdemi falan
hala cevap yok bana:mymeka:

slm kıslar bende 29 .8 de uye oldum bakalım neler olacak:bbo:lilacım tekrar tskkaydirigubbakcemile5

Tabi üye olalım olalım..sonra bişey olur mu ?diye paçalarımız tutuşsun:mymeka:..Bu akşam kocama itiraf edeyim bariiimafoldumben

kızlar dun uye oldum. Uyelıgım kabul edıldı. Bugun maıl atmıslar. Ladys box a sadece bayanlar uye olabılır uyelıgınız sılınmıstır. Bende sıkayet formunu doldurdum. Ismım nedenıyle benı erkek sandılar. Bakalım ne cevap gelecek. Umarım guvenılır bır sıttedır.

:1shok::1shok:
kızlar dun uye oldum. Uyelıgım kabul edıldı. Bugun maıl atmıslar. Ladys box a sadece bayanlar uye olabılır uyelıgınız sılınmıstır. Bende sıkayet formunu doldurdum. Ismım nedenıyle benı erkek sandılar. Bakalım ne cevap gelecek. Umarım guvenılır bır sıttedır.

zaten bende sans yok kı. Adımdan erkek sandılar benı. Telefon numaram var arayıp teyıd edebılırlerdı. Is adresımı verdım ben.

işyerinden arkadasımla katılmıştık kampanyaya onun kutusu geldi bugün,içinden prezervatif,parfüm cinsel içerikli kitap ruj felan çıktı üstelik 5 lira kargo parası aldılar yalan bu site yalan,sapıkca seyler yolluyorlar,allahtan arkadasım isyerinin adresini verdi yoksa eve gitseydi paket neler olurdu bilemiyorum uyarması benden ben üyeliğimi dondurdum

suan bi forum sitesinden alıntı yaptım doğruysa bittik:1no2:

dediğim gibi prezervatif,1 adet erkek 2 adet kadın parfümü,ruj,krem gibi numuneler kremler su boya kutularının içinden çıkan sac kremleri gibi broşür gibi kitaplar geldi,mail gelmedi sanırım yarın sorarım arkadasıma

icerik buymuş sanırım,doğrumudur bilmiyorumCADIARZU

ayyyyyyyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bittimin resmidir eşim evdeyken gelirse prez mi aboooooo:1shok:

Back