• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

ayyhh bi kac saat girmedim nler okuyorum tanrimmmmm:umursamaz: denizcek kizz iyi yazmissin cewap ne olucak bakalim merakla bekliycem:sinifsinif:

OFFF kızlar offff.vallahi merakla okuyorum neler olucak diye.ben ilk gün üye olmadım.çünkü ne olduğunu bilmediğimiz bir site.ve burdada ilk sayfada mesaj yazdım.adres falan bilgileri veriyoruz bir sakınca olmaz inş.diye.ıçime hiç sinmemişti.

Bi arkadaşda yazmıştı huggıes hero baby ye üyeyiz korkmayın bişey olmaz falan diye.ama sonuçta onlar köklü firmalar.bunun daha amacı bile belli değil.ya gönderilenler saçma sapan bişeyse gerçekten.

Bakalım inşallah başınıızın ağrıycağı şeyler olmaz....üzüldüm şimdi bunları okuyunca...

bir kişiyemi gitmiş pu paket? o mesajı yazan kişinin yalan söylemediği ne malum,firmanın acıklamasını bekliyorum eğer öyle bişey varsa gelen kutuyu almam üyeliğimide dondururum :oklava:

şimdi siteye tekrar baktım orada bir bölüm var incelediyseniz görmüşsünüzdür..layds box kutusunda yer almak istiyorsanız bir mail adresi verilmiş..bunlar büyük ihtimalle çeşitli firmaların numunelerini gönderecekelr..yani marka layds box değil bu sadece kutunun adı...ve bu 1500 kişiyi bulsa bile bu firmaları ayarlamak zaman alır düşüncesindeyim..

benim tek takıldığım konu iletişime insan bir tel numarası yazar arar öğrenirdik maile cevap gelecek diye beklemezdik ve daha güvenilir olurlardı bu kadar soruyla uğraşmazdık..kutunuz nerede diye bir bölüm var oraya mail adresinizi girince kutu gönderimimiz henüz başlamadı yazıyor..yarın bende bir mail atıcam bakalım ne diyecekler..

bende mail attım üyeliğimi iptal edin diye
bide adres bilgilerimi değiştirdim profil bilgilerimi değiştirdim ne me lazım güvenilir bi site değil.

bende buldum bişiy forumlardan doğrumu değilmi bilemiyorum...
ya ben annemi,ablamı ,kayınvalidemi hatta ananemi bilem üye yapmıştım.
diğerleri neysede prezervatif yollarlarsa rezil olduğumun resmidir.:1shok:
ananem ve prezervatif kabus gibi...delikafadulden

dediğim gibi prezervatif,1 adet erkek 2 adet kadın parfümü,ruj,krem gibi numuneler kremler su boya kutularının içinden çıkan sac kremleri gibi broşür gibi kitaplar geldi,

bende buldum bişiy forumlardan doğrumu değilmi bilemiyorum...
ya ben annemi,ablamı ,kayınvalidemi hatta ananemi bilem üye yapmıştım.
diğerleri neysede prezervatif yollarlarsa rezil olduğumun resmidir.:1shok:
ananem ve prezervatif kabus gibi...delikafadulden

bunu bı arakadasta yazdı napıcaz lıl@ yandıkkkk mı acep nersın gulum:uhm:

ama bişiy var kızlar yaa..
bunu sadece bir kişi yazmış böyle yani önceki arkadaşın buraya eklediğide benim eklediğimde aynı kişinin yorumu.
kutu gönderimi başlamadı deniyor sürekli.
ee facedende baktık parfüm yazmışlar.
peki sadece bu yorum yazan kızımızın arkadaşınamı gelmiş.
arıyorum tarıyorum başka hiç kimseye kutu falan gelmemiş.
öyle olsa başkalarıda yazardı kutum geldi içeriği şöyle diye..
bu yorumu yazan kız yalan söylüyorda olabilir yani...
amaaan kargo parası falan isterlerse geri gönderiveririz napalım.

çok çelişkili durumlar çıktı ortaya yaCADIARZU
herşeyden önemlisi özel bilgilerimize bişe olmasın bariii:Saruboceq:

ben inanmıyorum içeriğin bu olduğuna..
eğer öyle olsa internet ayağa kalkardı.
herkes içeriğinden rahatsız olup internete yayardı şunlar şunlar geldi kınıyoruz diye.
eee onca üyeden sadece bir kişiyemi gelmiş.
yok yaa bana inandırıcı gelmedi..
hadi 50-60 kişi böyle bir yorum yapsa inanalımda 1 kişinin ağzına bakıpta içimizi niye karartıyoruz kızlar....

hadi bi ihtimal içerikte prezervatif varsa ve ananeme giderse..
valla ananem o prezervatifi benim kafama geçirir delikafadulden

ahahahah kızlar çok tırsıyorummmmm kaydirigubbakcemile3 babam evde sürekli ben yokken kutu gelirse ve babam açarsa içini düşünemiyorum bile adam kalp krizi geçirir valla... prezervatif varsa ahanda yandığımın resmidir.. kaydirigubbakcemile3

valla ben hem bilgileri değiştirdim hemde dondurdum üyeliğimi,korktum eksik olsun ruju falanda riskli gibi..

Back