arkadaşlar bilinmedik diyosunuz ama sonuçta bu firmalarda şak die ürünü keşfetmiyor...elektronikten örnek verelim çok çok ii firmalar bazen piyasadan ürünlerini toplatırlar laptoplar mesela ...bataryası ısınıyo die...bunlar hiç mi denenmeden piyasaya sürülür hayır...
kozmetik de benzer şekilde..ürünü önce deneyecekler....orda da öyle diyordu galiba..tester filan..sonuçlarını yollayın filan...reklamlarda sürekli der ya şu kadar panelist sonuçları die..bu da sanırım öyle bişey....önce siz deneyeksiniz..oldu olmadı diceksiniz...
ben şahsen denemem..sonuçta deneme aşamasında bi ürün..ya içinde sağlığa zararlı bişey varsa...ya benim cildimde ters etki yaparsa..hayvan hakları dernekleri hayvanlar üzzerinde deneye karşı ...en kolayı gönüllü denekler..çoğu üniversitede veya firmada bu olur..kimi yasaldır kimi değil...
piyasada olmayan ürün derken marka mı kasıt yoksa o markanın çeşidi mi ?
sizze bol şans....ama ben hele hele sanalda böyle bişeye inanmıyorum....hem bedava yollıcak..hem kargo ödetmeyecek....bide son kalite yollayacak.....siz gerçekten inandınız mı ?yoksa bdava sirke muhabbeti mi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
Kesinlikle bu.bu....Nerden bedava bişey bulsak diye uğraşıyoruz..
Hem adamlar numuneleri bize koli koli gönderecekler..
arkadaşım firmaların belirli zmanlarda yani kendi istekleri doğrultusundabu arada gelen ürünler nasıl gelmişti...kaç tane ve devamlı mıydı..adresinize naıl ulaştılar
aynen arkadaşımaraya girmek gibi olmasında kimse kimseyi burda zorlamıyorki illa üye ol diye,herkesin kutusu kendine,isteyen gelen numuneyi kullanır istemeyen kullanmaz,bu güne kadar bi çok firmadan numune istedim yolladılar sağolsunlar kötü bi durum olmadı çokşükür hepsinide kullandım,bizde heralde bilinmedik test asamasında olan bir markanın ürününü alıpta oramıza buramıza sürecek değiliz o kadar zekamız var,misal bi marka yeni bi ürün çıkardığında markettende alıp deniyoruz sonrasında memnun kaldım yada kalmadım diyoruz,buda onun gibi bişey,gelen numuneler kendini ispatlamış belli bir markaya aitse kullanırım ben acıkcası
araya girmek gibi olmasında kimse kimseyi burda zorlamıyorki illa üye ol diye,herkesin kutusu kendine,isteyen gelen numuneyi kullanır istemeyen kullanmaz,bu güne kadar bi çok firmadan numune istedim yolladılar sağolsunlar kötü bi durum olmadı çokşükür hepsinide kullandım,bizde heralde bilinmedik test asamasında olan bir markanın ürününü alıpta oramıza buramıza sürecek değiliz o kadar zekamız var,misal bi marka yeni bi ürün çıkardığında markettende alıp deniyoruz sonrasında memnun kaldım yada kalmadım diyoruz,buda onun gibi bişey,gelen numuneler kendini ispatlamış belli bir markaya aitse kullanırım ben acıkcası
sedna03 kullanıcısından alıntı
piyasada olmayan ürün derken marka mı kasıt yoksa o markanın çeşidi mi ?
sizze bol şans....ama ben hele hele sanalda böyle bişeye inanmıyorum....hem bedava yollıcak..hem kargo ödetmeyecek....bide son kalite yollayacak.....siz gerçekten inandınız mı ?yoksa bdava sirke muhabbeti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?