Ladys Box'tan bedava numune paketi.

evet bende az önce üye oldum teşekkür ederiz arkadaşa .inşallah güzel şeylerdir.kutuyu beklemek ayrı bir heyecan

sanırım ilk gönderim ücretsiz olacak diğer gönderimlerde testerları parasıyla satacaklar.

ayrıca 8. madde de ne diyor:
Ücret talep hakkını Üyelik ve kutu gönderiminin DEVAMLILIĞI için ücret talep etme hakkını elinde saklı tutar.

bende o madde yuzunden tekrar uye olmadım. Kararsız kaldım. Hala 1500 uye dolmadı mı kı uyelık acık. Kafam karıstı valla.

dün mail atmıştım cevap atmışlar -tatlicadiarzu-

Sayın Üyemiz,
Kutu gönderimimizi en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Markalar ile olumlu sonuclar almaktayız .Sizleri beklettiğimiz için özür dileriz.

Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşşekkürler
Saygılarımızla
Ladysbox.com

iyi ama bedavacı diyen ilk ben değildim ki (...bi arkadaş yazmış bedava sirke die...neyse...kolay gelsin..:içelim:

yaa bide benim anlamadığım şu var.. ortada fol yok yumurta yok, daha firmalarla görüşülüp anlaşma yapılmadan 1500 kişi olunca kutu göndericez demişler.. herkes üye oluyo bilgilerini paylaşıyo ondan sonra yok görüşme yok bilmemne... adamlar rüyasındamı görüp açmışlar bu siteyi anlamadım gitti madem anlaşma yok bişey yok ne diye böle bi işe girilir ve olmayan ürünlerin vaatleri verilir?.

Bu gönderilen ürünler piyasaya sunulcak ürünlermi?
sanki test için yolluolarmış gibi geldi bana -tatlicadiarzu-
bedeva kobay olayı kafamçokkarıştı

iyi ama bedavacı diyen ilk ben değildim ki (...bi arkadaş yazmış bedava sirke die...neyse...kolay gelsin..:içelim:
başkasının demesi sanada deme hakkını vermiyo
bedavacı demek var seninki gibi yazmak var
evet bi çok ürün aldım ben ve bi çok insan bugüne kadar BEDAVAAAA
sende üye olmuşsundur eminimki yoksa sayfanın altından okuyo olmazdın heralde bedava numuneler konusunu delikafadulden delikafadulden delikafadulden

mail attım kutu gönderimi ne zaman başlıcak diye. cevap verirlerse burda paylaşırım.

mail attım kutu gönderimi ne zaman başlıcak diye. cevap verirlerse burda paylaşırım.

aynen bende mail attım ne zaman gönderime başlancak diye.adresim değişcek de ona göre yeni adres bilgisi vercem dedim.bakalım cvplıyacaklar mı

bilgi toplamak ve bir database oluşturmak amaçlı yapuıldığını düşünüyorum ben bu sitenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…