Ladys Box'tan bedava numune paketi.

benım anlamadıgım olay elıme okadar cok numnune geldıkı dıyosun ama daha gelmedı kutular dıyosun anlamadım ben kafam karıstı

canım benimde geldi rozi ixora falan... benim elime o kadar çok numune geldi derken başka ürünleri kastetmiş layds i değil daha layds kimseye yollamadı ...yollarlarsa zaten burdakilerden birine bana geldi diye yazarlara.s

herkes biliyo bu sitenin yeni olduğunu
ve bu site hakkında bi çok çelişki çıktı zaten
üyeliği devam edenler beklicek sonuçları bakalım ne olacak
anlatamıyoruz yada anlamıyosunuz istemeyen kullanmaz o kadar:1closedeyes:

Şekerim çok açıklama yapmışsın anladık ta.. Senin düşündüğünü, bizde düşünebiliyoruz..Denek olmayacağız..Bilinen markaların bilinen her zaman kullandığımız ürünüyse kullanacağız..Yani raflarda satılan ürünlerse kullanacağız..Armut kokulu omo örneğini vermiştim zaten ..bundan sonra bile hala aynı şeyi söylüyorsun..

Niye adamların bunları yolladığına gelince de promosyon tarzı brişey bunlar..
Ben doğum yaptıktan 6 ay sonra 1 paket bebek malzemesi geldi..Ülker,molfix,omo baby,prima,dalin,can bebenın numuneleri vardı..Hepside raflarda olan markalarve ürünlerdi,bunları ben taleb etmedim..hastaneden kayıtlarımızı alıp adrese promosyon yapan reklam firması kargoyla göndermişti..Bu kadar çeşitli ürünü ancak promosyon firmaları biraraya getirir..Hastanenin jesti değildi yani.
Sence bu adamlar bunu niye yollamıştır?..

İş dünyası ile ilgili fikirlerine gelince buradaki çoğu insan tahsil ve iş hayatı yaşayan insanlar..Bırakta yalnız sen değil, başkaları da bişey biliyor olsun..yerimseniben

Bizi bizden fazla düşündüğün için sağol..buyrunnnnnnnnn
Bak sende aynı yola geldin..Ben olsam bende numunesini kullanırdım diyorsun..:jeyyar:

anladım ki ben yanlış anlaşılıyorum....numune kullanırım dedim ama piyasada olanlara olur dedim..sizin de öyle yapmanız doğal..beni kuşkulandıran sitenin rasgele ilk 1500 kişiye koli yollaması..7500 lira eder..ne karşılığında ??????????

ya bu konu niye bu kadar uzadı anlamıyorum,isteyen istediği sekilde üye olur yada olmaz arkadasım sen kullanmazsın üye olmazsın olur biter,niye millete bu kadar karışıyorsun diyeceğini dedin zaten isteyen dinler istemeyen dinlemez

canım liütfen yaaa
ne bedavacılımız kaldı yazdın yazdın
bütün firmaların ürünleri numuneleri için konuştun başta
sonra çevirdin de çevirdin
piyasada olanlara olur demişş bide:umursamaz:
ya biz farklı bişe mi diyoruz içinden
bilinmedik bişe çıkarsa kullanmayız diyoruz zaten
hala 1500 kişi 7500 diyosun ya
biz anlatamıyomuyuz bilmiyorumkiiiifisfisfis

kızlar lütfen karşılıklı atışmaktan vazgeçin
aksi takdirde üzülerek söylemek durumundayim ki ceza alacaksınız haberiniz olsun...

evet konuya kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz şimdi...
ikili atışma bitmiştir

beklioz bakalım belkim gelir işte umut dünyası:)

arkadaşlar numune aldım diye yazdığım başka bişiydi..
daha önce ixoradan,
bioksinden
,colganit
,arko
gibi büyük firmalardan almıştım onu demek istemiştim ben..
yoksa lads den daha kimseye bişiy geldiği yok....

lilacım çok teşekkürler böyle bi şeyi bizimle paylaştığın için. gelirse muhteşem olur =) ücretsizmiş nasılsa, kaybedecek bi şeyimiz yok denemekten bi şey çıkmaz. gelmezse de canımız sağolsun xD

sanırım lilacım konuyu açtığına açacağına pişman oldu,e haksız da değil,iyilik yaptı ama biraz fazla kuşkucu yorumlar bunalttı sanırım doğal olarak bu kadar didiklencek bişey yok,gelirse gelir,gelmezse gelmez kızlar:1ninca:

lilacım hiç sıkılmana gerek yok.. bildiğin bir şeyi paylaştın sen sadece.. paylaşmak iyidir... şüpheci yaklaşımlarıda bence hiç üstüne alınma canım... direk sana bir şey söylendiğinide zannetmiyorum hayatım.. ama canın çok sıkıldıysa modlardan rica edersin konunu kilitlerler yada kaldırırlar... neden boşu boşuna stres olasınkii dimiia.s.

lilacığım bencede stres olmana hiç gerek yok tatlım.
sen sadece herkez faydalansın diye paylaştın.
isteyen olur üsteyen olmaz.
sen üzerine alınma canımŞeniz
almadığıma değil görmediğime yanarım misali iyiki paylaşmışınkaydirigubbakcemile5:lepi:

banada hala gelmedı ses seda yok....
beklemedeyim.!!!!!!

arkadaşlar bu sitede kutum gelmedi adında bi bölüm var oradaki bilgileri doldurarak kutunuzun neden gelmediğini ve nerede olduğu hakkında bilgi alabiliyorsunuz bi adresten 2 kişi de üye olabiliyor böylece 2 kutu gelmiş oluyo kutunuz gelince sitedeki anketi dolduruyorsunuz hediye çekilişine katılıyorsunuz ankete katılmayanlara birdaha kutu gönderilmiyor arkadaşım oraya üye bende yeni üye oldum bakalım kutu ne zaman gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…