benım anlamadıgım olay elıme okadar cok numnune geldıkı dıyosun ama daha gelmedı kutular dıyosun anlamadım ben kafam karıstı
beni anlayan biri nihayet...evet tek amacım uyarmaktı..ben kime dedim nie açtın die...sadece dikkat edin diyorum..bu dediğiniz öyle elinize tutuşturulanlar değil...onlar tanıtım amaçlı olur..marketlerde de dağıtılır...size gelecek olan benim anladığım kadarıyla firma ürünü piyasaya sürmeden önce bi denetecek fikir alacak ...defalarca dedim ama kimse oralı olmamış...savunma psikolojisinde herkes...hemen alınıyor...arkadaşlar reklamlarda dedikleri panelistler kim acaba hiç düşündünüz mü?elbette bişey olmayabilir..ama arge çalışmasıdır bbu....eğer ürün istedikleri gibi çıkmazsa piyasaya sürmezler..tonla yeni ürün çıkartıyo o firmalar...hemen formülünü bulup piyasaya sürdüklerini sanmam...10 taneyse 1-2 si çıkar piyasaya...peki ya diğerleri...bi de bilindik markalar denilmiş...ii tamam..o numuneleri onlar gönderiyor..ben olsam bende kullanırım..ratan alacağıma numunesini alır kullanırım...marketlerde şenliklerde tonla onlar..size gönderilenlerin bunlar olacağı ne malum..mesela loreal geldi..evet 1 sınıf belki de....ama koreal pure zone serisi yokmu...q10 yok mu..loreal in veya benzerinin yeni bi kremidir mesela size gelen ....bi de bu site çok yeni...nie adam bunları yollasın..cebinden para ödesin..küçücük koliler 5 liradan başlar..çarpın 1500 le...gerçekçi gelmiyor açıkçası...
canım liütfen yaaaanladım ki ben yanlış anlaşılıyorum....numune kullanırım dedim ama piyasada olanlara olur dedim..sizin de öyle yapmanız doğal..beni kuşkulandıran sitenin rasgele ilk 1500 kişiye koli yollaması..7500 lira eder..ne karşılığında ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?