hanımlar..tel.la aradım Veli Güzel diye yetkili bir beyle görüştüm..Endişe edecek birşey olmadığını..ürünler piyasadaki tanınmış ürünler..Cinsel içerikli veya kimyasal, tanınmamış hiçbir ürünün olmadığını belirtti..kutu gönderimi ekim ayını bulur dedi..
hanımlar..tel.la aradım Veli Güzel diye yetkili bir beyle görüştüm..Endişe edecek birşey olmadığını..ürünler piyasadaki tanınmış ürünler..Cinsel içerikli veya kimyasal, tanınmamış hiçbir ürünün olmadığını belirtti..kutu gönderimi ekim ayını bulur dedi..
kızlar forumunuza yeni üye oldum. ladys box''a bende bi üye olayım dedim, nedir ne değildir bi anlatıverin.
bedava gönderiyolarmış testerları ama bi şey olur diye de korkmuyo değilim. kargo ücreti falan talep etmesinler de sonra..
eeee 1500 üyeyi aştığına göre artık biz göndersek bize göndermezlermi numune acaba ????
ya adres istiyor yaa yok güvenemem ben kızlar kutuusu gelen oldu mu hiç
Tabi adres isteyecek, kutuları nasıl gönderecekler canım..yerimseniben
Vahiy yoluyla mı bulacaklar bizi..:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?