Ladys Box'tan bedava numune paketi.

ay canım çok teşekkürler yaaa...
ne zamandır diyorum kokup durmayın bişiy olmaz diye ama herkes bi panik bi korku..
yahu ne olabilirki.
eğer yasal olmayan bişiy olsaydı emniyet çoktan binmişti tepelerine...
bizim bilmediğimiz çok şey var emniyet fink atıyor internetin içinde valla...
onun için ben inanıyorum güveniyorum..
gelecek ekimde kutularımıza kavuşacağız inşallah....
lütfen artık sizde rahatlayın yaaa.....

içimi rahatlattınız bende üye oldum. sabırsızlıkla ürünleri bekliyorum =))

oh be rahatladım,gelsin kutularsositososito

kızlar forumunuza yeni üye oldum. ladys box''a bende bi üye olayım dedim, nedir ne değildir bi anlatıverin.

bedava gönderiyolarmış testerları ama bi şey olur diye de korkmuyo değilim. kargo ücreti falan talep etmesinler de sonra..

konuyu baştan sona okursan tüm sorularına cevap bulabilirsin canım..

[arkadaşlar;
yarım saat önce kutu gönderimi nezaman ve kutu içeriğini öğrenmek istiyorum ayrıca internet sitenize üye sayısını belirten bir sekme oluştursanız daha iyi olmazmı şeklinde mail attım gelen cevap maili :

Sayın Üyemiz,
1500 üye sayısını aşmış bulunmaktayız.

Markalarla şuan için görüşme halindeyiz. Üyelerimizin memnun kalacağı bir kutu oluşturmaya çalışıyoruz.

Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Ladysbox

ohh valla bende rahatladım teşekkürler kaydirigubbakcemile5

eeee 1500 üyeyi aştığına göre artık biz göndersek bize göndermezlermi numune acaba ????

sitenin aklandıgına ck sewindim simdi bekleme moduna gecemeliyiz sanırımzemuszemus

kızlar devam edin üye olmaya..
aşmış olabilirler ama her üye olana mutlaka kutu yollayacaklar..
eğer yollamayacak olsalardı biz üye olamazdık.
kontenjanımız dolmuştur denirdi...
hiç kurmayın kafanızda bakın başından beri kendi kedninizi yiyiyorsunuz şüphe ediyor korkuyorsunuz..
hep dedim size rahat olun diye :)
rahat olun ve bekleyin.
hepimize kutu gelecek ve üye olmaya devam edin.....

1500 kişi dolmuşsa yakında kutularımız gelir,ayrıca biz 2.grubuz heralde ilk grup temmuzda dolmuştu,1500 kişinin içinde olmayanlarda 3.gruba aktarırlar diye düşünüyorum,yoksa sitede üye olma yerini kaldırırlardı

ya adres istiyor yaa yok güvenemem ben kızlar kutuusu gelen oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…