Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendemi üye olcann :jeyyar:bu arada gelen ürünler nasıl gelmişti...kaç tane ve devamlı mıydı..adresinize naıl ulaştılar
gülmeniz daim olur İNŞALLAH...ben kimseyi rencide etmez kızdımak amaçlı yazmadım..haa alındıysanız size komik geldiyse o ayrı..ama ben gerçeklerden bahsediyorum..bi kimyager olarak....ayrıca bu konuda nelerin döndüğünü bilen olarak....iş dünyasının içindeyim...herkes birilerinden bişey koparma derdinde..size babalarının hayrına mı verecekler o kadar ürünü...gerçekçi olalım hadi...hiç tanımadığınız bi adam size o kadar ürün yollayacak..tester olarak..hemde koli koli..sizde ister kullanın ister kullanmayın...bu kadar basit mi...bunu o işi yapan adam düşünemedi mi acaba...
lıla parfum numunesıde gelıyor mu... yabancı markaların...
şadu kimseye gelmedi daha sen kimden bahsediyorsun geldi diye?
kızlar geçtiğimiz günlerde hani bir kız bana geldi içinde prezervatif var falan demiştiya hani.
sonra dediğini yalanladılarya iftira atıyor diye.
işte başka forumdaki o kızı yetkililer banlamış:)
firmayı karalıyor iftira atıyor diye...
birçoğumuz daha dereyi görmeden paçayı sıvamışız anlaşılan:umursamaz: lila cım tekrar saol böyle bir kampanya dan haberdar ettiğin için.İlk kutular ücretsizmiş işte,sonrakiler de belli olur ücretli olup olmayacağı..Lila lafını ortaya gomuş isteyen alır,istemeyen bırakır gaçar sırnaşık şey
ahanda bundan sonra sloganım budur
:dilcikar:
sendemi üye olcann :jeyyar:
lilacım kafana hiç takma canım,sen baslık acarak paylasmak istedin sadece,gelecek numunelerin sorumlusu değilsin ki canım,sadece paylastın,isteyen istediği sekilde üye olur veya olmaz,ben oldum cevremide üye yaptım,memnunum şimdilik kutularımı bekliyorum,gelmezsede üzülmem sonuçta bişey kaybetmedim gelirsede kullanırım bunun bedavacı olmayla bi alakası yok,istesem hepsinden fazla fazla alırım dışardan amac bi firmanın yaptığı kampanyaya katılmak,kapımıza bedava bişey geldiğinde yada marketlerde,yolda bize bedava bişey verdiklerinde hangimiz geri ceviriyoruz ki,ve ayrıca evet bedava sirke baldan tatlıdır lülülülülülü
ayrıca elimde o kadar çok numune geldiki şimdiye kadar..[/b]
her biri bilindik ve güvenilir marka..
en basiti daha bu sabah calgonitten aldım..
calgonit ne kadar güvenilir bir marka olduğunu tartışmayacağım burada..