• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

ayrıca elimde o kadar çok numune geldiki şimdiye kadar..
her biri bilindik ve güvenilir marka..
en basiti daha bu sabah calgonitten aldım..
calgonit ne kadar güvenilir bir marka olduğunu tartışmayacağım burada..

Son düzenleme:
lilaa konuyu açmanla ne alaksı var tatlım ya
bi tek bu konumu açıldı yani bu tür kampanyalarla ilgili bi çok yazı var
isteyen üye osun istemeyen üye olmasın
evet çelişkiler oldu bu layds le ilgili ama
kimseyede zorla hadi ben bu konuyu açtım gelin üye olun dmeedin yaniii ttalım sen ne üzüyon kendiniopuyorumnanaktan

lilacım kafana hiç takma canım,sen baslık acarak paylasmak istedin sadece,gelecek numunelerin sorumlusu değilsin ki canım,sadece paylastın,isteyen istediği sekilde üye olur veya olmaz,ben oldum cevremide üye yaptım,memnunum şimdilik kutularımı bekliyorum,gelmezsede üzülmem sonuçta bişey kaybetmedim gelirsede kullanırım bunun bedavacı olmayla bi alakası yok,istesem hepsinden fazla fazla alırım dışardan amac bi firmanın yaptığı kampanyaya katılmak,kapımıza bedava bişey geldiğinde yada marketlerde,yolda bize bedava bişey verdiklerinde hangimiz geri ceviriyoruz ki,ve ayrıca evet bedava sirke baldan tatlıdır lülülülülülü

gülmeniz daim olur İNŞALLAH...ben kimseyi rencide etmez kızdımak amaçlı yazmadım..haa alındıysanız size komik geldiyse o ayrı..ama ben gerçeklerden bahsediyorum..bi kimyager olarak....ayrıca bu konuda nelerin döndüğünü bilen olarak....iş dünyasının içindeyim...herkes birilerinden bişey koparma derdinde..size babalarının hayrına mı verecekler o kadar ürünü...gerçekçi olalım hadi...hiç tanımadığınız bi adam size o kadar ürün yollayacak..tester olarak..hemde koli koli..sizde ister kullanın ister kullanmayın...bu kadar basit mi...bunu o işi yapan adam düşünemedi mi acaba...

Eksi repini de bizim ufaklığın su diye tutturmasından dolayı yanlışlıkla artı verdim..:1ninca:

şadu kimseye gelmedi daha sen kimden bahsediyorsun geldi diye?

kızlar geçtiğimiz günlerde hani bir kız bana geldi içinde prezervatif var falan demiştiya hani.
sonra dediğini yalanladılarya iftira atıyor diye.
işte başka forumdaki o kızı yetkililer banlamış:)
firmayı karalıyor iftira atıyor diye...

canımcım bende o bahsettiğin kızı diyom,öyle bi yazı ilişti gözümede ondan şeyettim ben senağlama

birçoğumuz daha dereyi görmeden paçayı sıvamışız anlaşılan:umursamaz: lila cım tekrar saol böyle bir kampanya dan haberdar ettiğin için.İlk kutular ücretsizmiş işte,sonrakiler de belli olur ücretli olup olmayacağı..Lila lafını ortaya gomuş isteyen alır,istemeyen bırakır gaçar sırnaşık şey

birçoğumuz daha dereyi görmeden paçayı sıvamışız anlaşılan:umursamaz: lila cım tekrar saol böyle bir kampanya dan haberdar ettiğin için.İlk kutular ücretsizmiş işte,sonrakiler de belli olur ücretli olup olmayacağı..Lila lafını ortaya gomuş isteyen alır,istemeyen bırakır gaçar sırnaşık şey

ahanda bundan sonra sloganım budur :delphin:
:dilcikar:​

sendemi üye olcann :jeyyar:

hayır üye olmak için değil..aradaki farkı bilmek amaçlı sordum...siz firmanın sitesine üye olmuşsunuz.ama bu site bilinmedik bir site...yeni...
neyse...bende dediğime diyeceğime pişman oldum....amacım uyarmaktı...ama anladım ki ii niyetime bazılarından karşılık yerine alay aldım.bu beni oldukça üzdü.senağlama.halbuki asla başkarının göz göre göre hata yapmasına izin veremem..uyarmamda ki sebep buydu..ben kullanmam bunun da nedenini açıkladım uyarmak istedim....siz bilirsiniz..bazı firmaların o kadaaarrrr deneyerek çıkarttıkları tonla paraya saattıkları bazı ürünlerin sonradan piyasadan toplatıldığını bilmeyen yoktur..sebebi malum..hepsi de fransa da amerikada vs satılan dev markalar...ama bu bahsettiğiniz ürünleri ilk defa siz kullanacaksız..sonra satışa çıkacak..
bununla ilgili bi haber belki ilginizi çeker...aslında burdakiler bunu para için yapıyor..
tumgazeteler
bu farkı ayırt etmek lazım..ama sanırım insan psikolojisi hatalı olduğunu kabul etmiyor bazen..
her neyse...güle güle kullanın..:içelim:

lilacım kafana hiç takma canım,sen baslık acarak paylasmak istedin sadece,gelecek numunelerin sorumlusu değilsin ki canım,sadece paylastın,isteyen istediği sekilde üye olur veya olmaz,ben oldum cevremide üye yaptım,memnunum şimdilik kutularımı bekliyorum,gelmezsede üzülmem sonuçta bişey kaybetmedim gelirsede kullanırım bunun bedavacı olmayla bi alakası yok,istesem hepsinden fazla fazla alırım dışardan amac bi firmanın yaptığı kampanyaya katılmak,kapımıza bedava bişey geldiğinde yada marketlerde,yolda bize bedava bişey verdiklerinde hangimiz geri ceviriyoruz ki,ve ayrıca evet bedava sirke baldan tatlıdır lülülülülülü

ben ne zaman kişiye yönelik laf attım ki..:olmaz:...senin hatan die kimseyi de suçlamadım...sadece site hakkında fikrimi söyledim
not:eksi rep artı rep o kadar umrumda da değil açıkçası...bunlara takılmam..hayatta taklacak o kadar önemli konu varken hele...:içelim:

ayrıca elimde o kadar çok numune geldiki şimdiye kadar..[/b]
her biri bilindik ve güvenilir marka..
en basiti daha bu sabah calgonitten aldım..
calgonit ne kadar güvenilir bir marka olduğunu tartışmayacağım burada..

benım anlamadıgım olay elıme okadar cok numnune geldıkı dıyosun ama daha gelmedı kutular dıyosun anlamadım ben kafam karıstı

ya burda büyütülecek birşey yok ki sedna03 de uyarmış bizi kendi fikrince.. tabiiki hiç bilmediğimiz birşeyi oramıza buramıza sürecek ya da yiyecek değiliz..

Lila iyi ki açmışsın bu konuyu biz de haberdar olduk.. baktık işimize gelmiyor gelen ürünü kullanmayız üyeliğimizi iptal ederiz olur biter

Bu arada birkaç ay önce bir yerde bir poşet tutuşturdular elime promosyon için içinde ped, diş macunu, bisküvi, çikolata vs vs bir sürü ürün numunesi vardı. hepsi de raflarda gördüğüm ürünler.. belki bu da öyle birşeydir..

beni anlayan biri nihayet...evet tek amacım uyarmaktı..ben kime dedim nie açtın die...sadece dikkat edin diyorum..bu dediğiniz öyle elinize tutuşturulanlar değil...onlar tanıtım amaçlı olur..marketlerde de dağıtılır...size gelecek olan benim anladığım kadarıyla firma ürünü piyasaya sürmeden önce bi denetecek fikir alacak ...defalarca dedim ama kimse oralı olmamış...savunma psikolojisinde herkes...hemen alınıyor...arkadaşlar reklamlarda dedikleri panelistler kim acaba hiç düşündünüz mü?elbette bişey olmayabilir..ama arge çalışmasıdır bbu....eğer ürün istedikleri gibi çıkmazsa piyasaya sürmezler..tonla yeni ürün çıkartıyo o firmalar...hemen formülünü bulup piyasaya sürdüklerini sanmam...10 taneyse 1-2 si çıkar piyasaya...peki ya diğerleri...bi de bilindik markalar denilmiş...ii tamam..o numuneleri onlar gönderiyor..ben olsam bende kullanırım..ratan alacağıma numunesini alır kullanırım...marketlerde şenliklerde tonla onlar..size gönderilenlerin bunlar olacağı ne malum..mesela loreal geldi..evet 1 sınıf belki de....ama koreal pure zone serisi yokmu...q10 yok mu..loreal in veya benzerinin yeni bi kremidir mesela size gelen ....bi de bu site çok yeni...nie adam bunları yollasın..cebinden para ödesin..küçücük koliler 5 liradan başlar..çarpın 1500 le...gerçekçi gelmiyor açıkçası...

Back