- 3 Ağustos 2016
- 14
- 3
- 36
- 28
- Konu Sahibi Burcu eymennn
-
valla daha ortada hic birsey yok .odam bos ve gunes aliyor 22 mt2 ve ben cok kararsizim ve cestir istiyrumKoltuk vaaaar, koltuk var.
Kumaşı ne? Deri mi? Nubuk mu? Tay tüyü mü?
Modeli ne? Country mi? Avangard mı?
Beyaz kediniz varsa olmaz mesela. Ya da güneş almayan bir odayı boğar.
Daha fazla bilgi vermelisiniz.
valla ortada bir koltuk yok su anda.cok kararsiizim kumasi ne olsun rengi ne olsun .odam 22mt2 ve gunes aliyo cok kararsiz kaldim bu arada kedim yokKoltuk vaaaar, koltuk var.
ay vallahi bu benim dusundugum oda resim atabilirmisijizBenim salon koltuklarım lacivert kadife, berjerlerim krem, halım da krem bej tonlarında. Memnunum renkten yana bir sıkıntım yok ama kadife olduğu için biraz fazla toz tutuyor, lacivert rengi de diğerlerinden fazla toz gösterir. Diğer eşyalarınızı açık renklerde seçecekseniz şık durur yoksa karanlık ve boğucu gösterebilir
Beğendiğiniz modelleri gösterirseniz daha iyi fikir verebiliriz
sanirim size 2 kez cevap verdim yebi uyeyim geride silemiyirum kusura bakmayinKoltuk vaaaar, koltuk var.
ben renk konsuunda tek laciberti dusundum ama nasil olur cok merak ediykrum .koltuk ortusuyle pek aram yok sevmiyorum pek malum degistirmek de zor kaplatmakta dunya para en iyisi iyi dusunmekbence salonunuza göre dusunmelısınız..
mesela benm koltuk takımım 1 tanesi krem nubuk diğeri farklı kumaş grimsi koyu belki tutacagım ev ısık almayan olacak evi aydınlık göstersin uzerıne örtü alırım ..
ay vallahi bu benim dusundugum oda resim atabilirmisijiz
kopmle mi lacivet 3+3+1+1Ben kullanıyorum çok memnunum leke göstermiyor. Diğer eşyalarım açık renk boğmuyor.
gercekten cok guzeller ama ben tam koyu lacivert dusunuyodum .ama sizinkinin rengi gercekten ayri guzel olmus gule gule kullaninKoltuklarım bellona vitella modeli, halı da kaşmir belize
kopmle mi lacivet 3+3+1+1
cok tesekkur ederim sanirim alacagim lacivert koltukBen kullanıyorum çok memnunum leke göstermiyor. Diğer eşyalarım açık renk boğmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?