- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Haklısın Can'ım buna bin şükür Rabbim nelerle sınıyor biz kullarını dağına göre kar verende Rabbim ama insan oğlu doyumsuz işte hele ki gelecek olan çok istediğim o minik melek ise Rabbimin bize emaneti olunca daha çok arzuluyorum engel olAmıyorum kendime Can'ım Rabbim hayırlısını ömürlüsünü ve Salih melek göndersin cümlemize ÂminHamile kalabiliyosun ışte daha ne olur daha 2 ay olmuş düşük yapali çok kafanı yorma biseylerle uğraş hobi edin.kendine
Amin canim isteyen arzulayan herkese versin insallahHaklısın Can'ım buna bin şükür Rabbim nelerle sınıyor biz kullarını dağına göre kar verende Rabbim ama insan oğlu doyumsuz işte hele ki gelecek olan çok istediğim o minik melek ise Rabbimin bize emaneti olunca daha çok arzuluyorum engel olAmıyorum kendime Can'ım Rabbim hayırlısını ömürlüsünü ve Salih melek göndersin cümlemize Âmin
Merhaba kusura bakmayin buraya yaziyorum ama bilen vardir mutlaka benim 10 gundur goguslerimde sıvı geliyor gögüs sızlamasi ve kasıntim cok vardi...prof. Doktora gittim bana gebelik olabilir dedi... bende 15 gün önce regl oldum dedim sonra doktor beni göguslerden utrasyona yönlendirdi.. ama doktorun gebelik olabilir demesi icim icimi yedi bu arada 4 yıllık evliyim ama sorunumuz yok bebekte olmuyor.. bundan ötürü kan tahlili yaptirdim bir umut beta 2.5 cıktı hastanedeki ebede çok tersti hamile degilsin deyip başından sağdı... benim daha hasta olmama 10 gün var bilenler rica etsem anlatabilirmi hamilelik değilmidir...
Hic gebelik yasadinmi dedi yok dedim.. gebe olabilirsin ozaman dedi bende 15 gün once regl oldum öle bir suphemde yok dedim prolaktin hormonuma bakti oda 8 cıktı ondada sorun yok ozaman utrasyon cekinelim dedi... hic gebelik testi yaptirmadim cünkü hep günümde olan biriyim ama betam 2.5 çıktı burda okudum 2.5 hamile olanlar varmıs ondan dolayi sordum dahada regl olmama 10 gün varSadece
Memenden sıvının gelmesine kasinmasina sızlamasina bakarak gebelik olabilir mi dedi onun profluguna ben....
Regline daha 10 gün var hamile olmama olasiligin cok yuksek.
Hic gebelik yasadinmi dedi yok dedim.. gebe olabilirsin ozaman dedi bende 15 gün once regl oldum öle bir suphemde yok dedim prolaktin hormonuma bakti oda 8 cıktı ondada sorun yok ozaman utrasyon cekinelim dedi... hic gebelik testi yaptirmadim cünkü hep günümde olan biriyim ama betam 2.5 çıktı burda okudum 2.5 hamile olanlar varmıs ondan dolayi sordum dahada regl olmama 10 gün var
Anladim cok tsk ederim rabbim tez vakitte verir insaallahAma az evvel ki yorumda yazdim ya 1-5 arasi deger gebe olmayan kadinda cikabilir
Sende 2.5 cikmis ,icin rahat edecekse yine ayni yerde bir test daha yaptir anlamli yukselme varsa ne ala
Anladim cok tsk ederim rabbim tez vakitte verir insaallah
Ya benim de 4, 10 çıktı değerim canım sence yokmudur?Canım yktur ya umutlanma ben asılama yaptrdıgmda 1.69 cıkmıstı dktrr tutmamıs dedı ve tam gunmde regl oldum ya sende de yktur umtlanma ınsallah en kısa zamanda kalırsın
Ya benim de 4, 10 çıktı değerim canım sence yokmudur?
bata daha 4 gün var canım yaBat geçti mi Can'ım inşallah yükselir
4 gün varsa yükselir Can'ım 2 günde bir tekrar et beta hcg yi güzel haberlerle gel inşallahbata daha 4 gün var canım ya
Benim 6 kusur ciktiginda bata daha 1 hafta vardi bu arada canimbata daha 4 gün var canım ya
benim bata 4 gün var canım senin adetin geçmişmiydiO nasil labaratuvar calisaniymis benim ilk 6 küsur cikmisti ona bile suphwli yaklasti doktorlar resmen 0 a yakin sizinki
İnşallah canım ya hayırlısı isteyen herkese ve aban rabbim yakın zamanda sağlıklı çocuk nasip etsin4 gün varsa yükselir Can'ım 2 günde bir tekrar et beta hcg yi güzel haberlerle gel inşallah
bata daha 4 gün var canım ya
Ya benim de 4, 10 çıktı değerim canım sence yokmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?