Laboratuvar teknisyeni olan arkadaşlarımın dikkatine

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.584
158
arkadaşlar benim gibi durum başına gelenler yardımcı olursa sevinirim adetimden 1 hafta önce beta hcg 0.1 çıkmıştı ve adet günüm geçti gecikmenin 2. Günü beta hcg tekrar yaptırdım ve sonuç:0.726 çıktı acil Doktoru bana 4 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi gebelik yok dedi ama yinede takip edelim dedi Oray'a kadar herşey tamam ama ben hastanenin laboratuvarına danıştım bana derler ki beta hcg değeriniz 0.10 limitini aşmış gebelik başlangıcı olabilir yani 0.726 olması artış gözlenirse gebelik var diyorlar kafam çok karıştı benim gibi olupta sonradan gebeliği öğrenenler ve laboratuvarcı arkadaşlarımın daha aydınlatıcı bilgilerini rica ediyorum vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Ah keşke çift çizgi meselesi olsada bende oh desem Can'ım ama kanda daha yol Bişi testte Nasıl olacak hiç bilmiyorum

Adetinize ne kadar var?
Bazı yerler 1.20 ya da 2yi alıyor sınır olarak.
Zaten 5e kadar betahcg cıkması bir kadın için normal.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Can'ım onu yapmak için erken diyorlar yaptım kanda çıkmayan idrar testtinde hiç çıkmaz dediler ve denedim ama yok
Canim adetin gectikten sonra yaptiginda yoksa yoktur.ben adetime uc kala yaptim hep cikti.senin adetin geciktigi halde cikmadiysa buyuk ihtimal yoktur.icin rahat etsin istiyorsan dedikleri gun tekrar yaptir kan testini.

Canim adetin gectikten sonra yaptiginda yoksa yoktur.ben adetime uc kala yaptim hep cikti.senin adetin geciktigi halde cikmadiysa buyuk ihtimal yoktur.icin rahat etsin istiyorsan dedikleri gun tekrar yaptir kan testini.
Sağol Can'ım ya kafamı karıştıran kısım geç döllenme muhabbeti

Canım yktur ya umutlanma ben asılama yaptrdıgmda 1.69 cıkmıstı dktrr tutmamıs dedı ve tam gunmde regl oldum ya sende de yktur umtlanma ınsallah en kısa zamanda kalırsın

Teknisyen değilim ama bi o kadar kan tahlili yaptırdım. 3 4 yıl kadar. 5in üstünü hamilelik var ama izleyelim diyorlar. 2 günde 1 yapılan testte ikiye katlamaliymis.

Allah gönlüne göre versin...

Ben lab.tek.im cnm bu değerle kimse sana var yok diyemez hele lab. Hiç diyemez bizim sonuç yorumlama Yetkimiz yok yani 4-5 gün sonra tekrar kan verin ve kad.doğm. Doktoruna görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…