- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Can'ım onu yapmak için erken diyorlar yaptım kanda çıkmayan idrar testtinde hiç çıkmaz dediler ve denedim ama yokAdetiniz gectiyse idrat testi yapin evde.varsa cikar mutlaka.
Evet bende burda takıldım !!!!Sonuç 0 çıkmış. neyin umut vermesi :)
Adetinize ne kadar var?
Bazı yerler 1.20 ya da 2yi alıyor sınır olarak.
Zaten 5e kadar betahcg cıkması bir kadın için normal.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum açıkçası.[/QUOTE. Bat 29 mayıs bugün 2. Gün geçikti
Sana şaka gibi bişey yapmışlar :)Evet bende burda takıldım !!!!
Valla Can'ım şaka ise bile hiç hoş diil çok pis küserim onlara gitmem bir dahaSana şaka gibi bişey yapmışlar :)
Bize olsa gözümüzün içine baka baka "gebelik yok anlıyormusunuz. Yok!" diyorlar
Canim adetin gectikten sonra yaptiginda yoksa yoktur.ben adetime uc kala yaptim hep cikti.senin adetin geciktigi halde cikmadiysa buyuk ihtimal yoktur.icin rahat etsin istiyorsan dedikleri gun tekrar yaptir kan testini.Can'ım onu yapmak için erken diyorlar yaptım kanda çıkmayan idrar testtinde hiç çıkmaz dediler ve denedim ama yok
Hoş değil evet.Valla Can'ım şaka ise bile hiç hoş diil çok pis küserim onlara gitmem bir daha
Sağol Can'ım ya kafamı karıştıran kısım geç döllenme muhabbetiCanim adetin gectikten sonra yaptiginda yoksa yoktur.ben adetime uc kala yaptim hep cikti.senin adetin geciktigi halde cikmadiysa buyuk ihtimal yoktur.icin rahat etsin istiyorsan dedikleri gun tekrar yaptir kan testini.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum Can'ımHoş değil evet.
2 gün daha bekle. Kendin yap idrar testi
Amin Can'ım inşallah :) isteyen herkese versin RabbimCanım yktur ya umutlanma ben asılama yaptrdıgmda 1.69 cıkmıstı dktrr tutmamıs dedı ve tam gunmde regl oldum ya sende de yktur umtlanma ınsallah en kısa zamanda kalırsın
Ben lab.tek.im cnm bu değerle kimse sana var yok diyemez hele lab. Hiç diyemez bizim sonuç yorumlama Yetkimiz yok yani 4-5 gün sonra tekrar kan verin ve kad.doğm. Doktoruna görünün.[/QUOT. Yorumunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?