- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
2 nin üzeri gebelik olabilir takip edelim derler. 5 ve üzeri kesin gebelik var. 2 nin altı gebelik yok umutlanma demek.arkadaşlar benim gibi durum başına gelenler yardımcı olursa sevinirim adetimden 1 hafta önce beta hcg 0.1 çıkmıştı ve adet günüm geçti gecikmenin 2. Günü beta hcg tekrar yaptırdım ve sonuç:0.726 çıktı acil Doktoru bana 4 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi gebelik yok dedi ama yinede takip edelim dedi Oray'a kadar herşey tamam ama ben hastanenin laboratuvarına danıştım bana derler ki beta hcg değeriniz 0.10 limitini aşmış gebelik başlangıcı olabilir yani 0.726 olması artış gözlenirse gebelik var diyorlar kafam çok karıştı benim gibi olupta sonradan gebeliği öğrenenler ve laboratuvarcı arkadaşlarımın daha aydınlatıcı bilgilerini rica ediyorum vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Sağol Can'ım cevap verdiğin için inşallahcanım beta hcg değerin düşük gibi geldı hastane referans aralığı onemlı olan umıtlenme derım olursa suprız olur...
Açık konuşayım hiç takmamaya çalışıyorum ama dün bu söylenenlerden sonra geleceği varsada gelmezdaha erken ama zaten bu beklenti de geciktirebilir sizi
biraz gecikin sonra test yaptırın gerilmeyin
benim BAT 27 Mayıs idi bugün 31 Mayıs hiç test mest yapmam vallahi beklerim reglimi paşa paşa
Bende umutlandım Can'ım ama yinede heycanla bekliyorum ilk gebeliğim deki belirtiler lüsks etmeye başladı hayırlısı inşallahgebelik olabilir. iki gün sonra bi daha baktırmanız gerekir beta hcg ye.
Benimde 0.1 in üstüne hiç çıkmamamıştı Can'ım ilginç olanda bu ve kist vs Bişi de yık dedi Dr hayırlsı bakalım bekliyoruz :)Benim gebelik testimin hcg 2.5-3 oldugunu bilirim ve hamile degildim
Çok güzel yazmışsın Can'ım aynen öyle sabır herşeyin başı kısmet diyelim artık5in üstüne çıkana kadar hamile değilsin canım ve bu değer 2 günde 2 kat üstüne çıkmalı ki üstüne çıksa bile keseni görene kadar gebesin demiyolar keseyi görünce kalp atışı yoksa bebek olmayabilir diyolar benim hamilelikten anladığım bu. daha başlangıç hep endişe ve merakla geçecek ömrüm ve sabırlı olman gerekli her aşamasındasana da aday adayı olarak az daha sabretmeni tavsiye ederim. ev tipi testler daha yüksek değerlerde çift çizgi oluyor boşuna yapma 1 hafta daha bekle
Senin ki de ilginçmiş arkadaşım ya hayırlsı insanız işte umut ediyoruz bekliyoruz ve istiyoruz hayırlısı Hakkı'mızdaBencede yok gibi ya şimdi gitsem bi hastaneye hcg baktirsam 1.20 çıkacak çünkü kac aydır aynı gidiyo banada dicekler hamile olabilirsin diye ama yok degilim ayol ben 1 hafta gecikmeyle test yapmışım evde pozitif çıkmış ozel e gittim kese var hayırlı olsun dedi bi gün sonra devlete gittim anlattım böyle böyle oldu dedim aman bi bağırdı nasıl söyler hamilesin diye daha çok erken dedi valla ağlaya ağlaya mahvoldum o gün bidahada gitmedim o doktora 5 ten sonra bile supeli bakiyo doktorlar ya 0 kusurla sana nasıl diyebilir ki olabilir diye
Bende öyle biliyordum lakin bana derler ki Beta hcg değerimiz 0.10 limitini aşmış bende o yüzden buraya kadar taşıdım kafamdaki çıkmaz soruları Can'ım2 nin üzeri gebelik olabilir takip edelim derler. 5 ve üzeri kesin gebelik var. 2 nin altı gebelik yok umutlanma demek.
geriden geliyordur degerin gec yükselir ama o da 0.700 olmaz-2 olur.
Aynen Can'ım ta kendisiyim ama çıkmazlardayım Âmin inşallah5 in altındaki bi değer bişey ifade etmez.
hatırladım seni.
belirtileri hisseden arkadaşssın demi:))
hayırlısı olsun artık hakkında
herşeyden böyle kolayca çıkmaza girme bence:))Aynen Can'ım ta kendisiyim ama çıkmazlardayım Âmin inşallah
Yaş 26 , şubat 2016 dan itibaren istiyoruz ve ilk ilişkide kaldım ama martta düşük yaptım Can'ım o yüzden çok istiyorum yine olsun diyeherşeyden böyle kolayca çıkmaza girme bence:))
ne kadar süredir deniyorsunuz cnm.kaç yaşındasın.
biliyosun fazla takıntı yapmak ta olumsuz etkiler
Sağol Can'ım inşallah Rabbim tüm isteyenlere versin meleğiniTakma kafana rahat bırak olur merak etme vakti saati var demekki Allah istedikten sonra neler neler olur sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?