Canım bu sitede kullanıp hamile kalan çok arkadaş var işe yarıyor kullan mutlaka ve internetten al eczanenin yarı fiyatıİşe yarar mı ki adetimden sonra denemeyi düşünüyprum bu ay :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu sitede kullanıp hamile kalan çok arkadaş var işe yarıyor kullan mutlaka ve internetten al eczanenin yarı fiyatıİşe yarar mı ki adetimden sonra denemeyi düşünüyprum bu ay :)
Kürtajdan sonra zor oluyor biraz o yüzden 6 ay normal canım inşallah rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin şimdi kimyasal ertesi olduğu için daha kolay olur inşallahInsallah daha once bi kurtajim var ondan sonra 6 ay sonra hamile kaldim
Tamam canım n11den alıcam kullanımı falan yazar dimi içindeCanım bu sitede kullanıp hamile kalan çok arkadaş var işe yarıyor kullan mutlaka ve internetten al eczanenin yarı fiyatı
Canım bu mu acaba senin kullandığın?Canım bu sitede kullanıp hamile kalan çok arkadaş var işe yarıyor kullan mutlaka ve internetten al eczanenin yarı fiyatı
Yarar canim ama bu testlerden alma bazen tam pik yapmiyor hassaa olan innivota alİşe yarar mı ki adetimden sonra denemeyi düşünüyprum bu ay :)
Saol canimm sabretcez artikKürtajdan sonra zor oluyor biraz o yüzden 6 ay normal canım inşallah rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin şimdi kimyasal ertesi olduğu için daha kolay olur inşallah
Kullanımı içinde yazıyor. Canım ben hiç kullanmadım ama bu markanın gebelik testini kullandım iyiydi. Ovulasyon testini kullananlar da hep mumnundu. Ama arkadaş başka bir marka önermiş ona da bak istersenCanım bu mu acaba senin kullandığın?
Tamam canım sağol :)Kullanımı içinde yazıyor. Canım ben hiç kullanmadım ama bu markanın gebelik testini kullandım iyiydi. Ovulasyon testini kullananlar da hep mumnundu. Ama arkadaş başka bir marka önermiş ona da bak istersen
Tamam canım sağolYarar canim ama bu testlerden alma bazen tam pik yapmiyor hassaa olan innivota al
Canım orda bir gölge görünüyor testi yapar yapmaz mı çıktı yoksa test bekleyince mi3 aylık korunma iğnesiyle korunuyordum bırakıp dkh na başlıyım dedim emziriyorum bu arada 2.5 sene adet görmedim kasık ağrımdan endişe ettim test yaptım dün daha silikti bugğn biraz daha belli acaba gebelik mi oluştu
Yapar yapmaz şerit doldu ve orada bekledi sonea c ye geçti çok acıktı rengi durdukca koyulaştıCanım orda bir gölge görünüyor testi yapar yapmaz mı çıktı yoksa test bekleyince mi
Çok belli belirsiz bir şey çıkmış yarın ve ya ertesi gün tekrarla zaten gebelik varsa hızla koyulaşmaya başları adetine ne zamanYapar yapmaz şerit doldu ve orada bekledi sonea c ye geçti çok acıktı rengi durdukca koyulaştı
Dün daha silikti. 2.5sene oldu regl görmüyorum emzirme ve iğneden ötürü kasık agrım vardı bugünde doluluk aşırı o yüzden şüphe ettimÇok belli belirsiz bir şey çıkmış yarın ve ya ertesi gün tekrarla zaten gebelik varsa hızla koyulaşmaya başları adetine ne zaman
2.5 sene neden regl görmedin ilk defa duydum Allah gönlüne göre versin inşallah ama yarın ve ertesi gün bi daha test yap bu kadar gölge gibiyken hamilesin demek zorDün daha silikti. 2.5sene oldu regl görmüyorum emzirme ve iğneden ötürü kasık agrım vardı bugünde doluluk aşırı o yüzden şüphe ettim
Denicem yarın sabah hayırlısı tabi gönlüm yok ama varsada kabulum kıyamam cünkü2.5 sene neden regl görmedin ilk defa duydum Allah gönlüne göre versin inşallah ama yarın ve ertesi gün bi daha test yap bu kadar gölge gibiyken hamilesin demek zor
canım hayırlısı olsun inşallah yarın bize de at emi sonucunuDenicem yarın sabah hayırlısı tabi gönlüm yok ama varsada kabulum kıyamam cünkü
Atarım canım nasip kısmet sabah olsuncanım hayırlısı olsun inşallah yarın bize de at emi sonucunu
İlk 10 dakika daha net şaşkınım çok sanırım gebeyimcanım hayırlısı olsun inşallah yarın bize de at emi sonucunu