- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
- 53
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
Testin resmini atabilir misin kuzum , silikte olsa çizgi var mıYaptım kuzum da ikinci çizgi bi değişik hemen çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin resmini atabilir misin kuzum , silikte olsa çizgi var mıYaptım kuzum da ikinci çizgi bi değişik hemen çıkmıyor
Bunlar kuzummTestin resmini atabilir misin kuzum , silikte olsa çizgi var mı
Kuzumm bu çizgi ne zaman oluştu ? Bariz çizgi var orda net görünüyor , valla ben sabah yaptım geçen ay ertesi sabah baktım çizgi falan yok bebek olmayınca çizgi çok çok nadir çıkarBunlar kuzumm
İlk resimde çok az görünüyor , ikincisi çok net inşallah vardırBunlar kuzumm
Varmı canım belirti falan27 Kasım’ı bekliyorum canım regl günüm eğer regl olursam alacağım
Valla canım ben 1 ay kendim takip ettim 2 ayda dr takip etti hatta saat bile vermişti ama olmayınca olmuyorMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Testin resmini atabilir misin kuzum , silikte olsa çizgi var mı
kuzum valla yarım saat bilemedin 1 saatte oldu ya ondan şüphelendim sabah kan vercem bakalım ümidim pek yok bilemedim kiKuzumm bu çizgi ne zaman oluştu ? Bariz çizgi var orda net görünüyor , valla ben sabah yaptım geçen ay ertesi sabah baktım çizgi falan yok bebek olmayınca çizgi çok çok nadir çıkar
Kuzum bence var gibi , kan testiyle yarın daha net öğrenirsin ama var gibiii hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bizekuzum valla yarım saat bilemedin 1 saatte oldu ya ondan şüphelendim sabah kan vercem bakalım ümidim pek yok bilemedim ki
Şu an hiç bir belirti yok canım , benim adet ağrılarım iki aydır 10 gün öncesinden başlardı şu an yok inşallah olmaz daVarmı canım belirti falan
Inşallah canımŞu an hiç bir belirti yok canım , benim adet ağrılarım iki aydır 10 gün öncesinden başlardı şu an yok inşallah olmaz da
canım öncelikle şok geçmiş olsun . Ben bu ay ikinci kez kullandım ilk denemem de düzenli kullandım ve değerlendirdim sanıyordum ama adet oldum. Bakalım bu ay nasıl olacak 6 gün kaldı regl günüme. Hemen hamile kalanların biraz şansı yaver gitmişMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
İnşallah kuzum benim yarın öğleden sonra sonucum çıkar yazarım mutlaka iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim kuzummm inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsnKuzum bence var gibi , kan testiyle yarın daha net öğrenirsin ama var gibiii hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bize
rica ederim kuzumm , yakınımızdaki insanlarla paylaşamadıgımız şeyleri burda hiç görmediğimiz tanımadığımız insanlarla paylaşıyoruz , dertleşiyoruz birbirimize umut oluyoruz . İnşallah yarını ben de heyecanla bekleyeceğimİnşallah kuzum benim yarın öğleden sonra sonucum çıkar yazarım mutlaka iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim kuzummm inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsn ❤❤❤
Bencede canım demekkı ovulasyon yapsak degerlendırsek bıle bu bıle zaman alıyormuscanım öncelikle şok geçmiş olsun . Ben bu ay ikinci kez kullandım ilk denemem de düzenli kullandım ve değerlendirdim sanıyordum ama adet oldum. Bakalım bu ay nasıl olacak 6 gün kaldı regl günüme. Hemen hamile kalanların biraz şansı yaver gitmiş
Ole vallahı((Valla canım ben 1 ay kendim takip ettim 2 ayda dr takip etti hatta saat bile vermişti ama olmayınca olmuyor
Kuzum ne yaptınİnşallah kuzum benim yarın öğleden sonra sonucum çıkar yazarım mutlaka iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim kuzummm inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsn ❤❤❤
Canım vallahi verdim kan int den bakıp duruyorum sonuç çıkmamış daha :)Kuzum ne yaptın
Hala adet te olmadın , bence bebiş geliyoooorCanım vallahi verdim kan int den bakıp duruyorum sonuç çıkmamış daha :)