Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa en guzeli daha yeniyse zamanin var bitanem biz akillolik edip basta yapalim demedik smdi ceremesini cekioruz oste. Insallah ii olcak hersey
Belki yaşım biraz daha küçük olsa hemen düşünmezdim ama yaş ilerleyince sonda yaparım diyemiyorsun , nasip inşallah en koşa zaman da hepimizin Bebişi olur ☺️ Adet günüm 27 Kasım 7 gün kaldı bakalım inşallah güzel bir haber alırım ☺️

Ne zamandır benek istiyorsunuz canım siz , ben neler neler gördüm vallahi hiç bir şey imkansız değil
9 aydır istiyoruz canım aslında 1 sene olacak ama 3 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım ve mantar oluştu sonrasında dr o 3 ayı sayma dedi . Ben hemsireyim çalışırken hamile kalmak için bir sürü iğne yaptıran hastam vardı çok üzülürdüm onlara allahım beni böyle imtihan etme derdim en büyük korkumdu başıma geldi

Offf o bendede var bebek arabasi bebek gormeye dayanamiyorum ozellikle hamile gorunce tovbe yarabbim allah affetsin kiskanmiyorim aka uzuluyorum bana ve benm gibi isteyen herkese ver die hep dua mod
Aynen öyle canım elimizden geleni yapıp dua etmek en iyisi ben yapabileceğimi yapıyorum ve gerisini allaha bırakıyorum biliyorumki birgün bizde duamızı yaşayacağız

Yarin hamama gideceğim kızlar yararı olurmu bilmem ama annem git ıyi gelir demişti allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz 🤲

laboquick önermiyorum ben çoklu aldım doğru göstermiyor bence hassas ovulasyon testi almak daha mantıklı buna boş ücret vermektense

9 aydır istiyoruz canım aslında 1 sene olacak ama 3 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım ve mantar oluştu sonrasında dr o 3 ayı sayma dedi . Ben hemsireyim çalışırken hamile kalmak için bir sürü iğne yaptıran hastam vardı çok üzülürdüm onlara allahım beni böyle imtihan etme derdim en büyük korkumdu başıma geldi
Günaydın kuzum, rabbim elbet nasip edecek senin de çok olmamış daha çok deyip karamsar olma şakın . Hamama gidenler yazmıştı bu site saywsinde o kadar çok şey okudum ki , hamama gidip bebeği olanlarda var her şey vesile. İnşallah sana da şifa olur

laboquick önermiyorum ben çoklu aldım doğru göstermiyor bence hassas ovulasyon testi almak daha mantıklı buna boş ücret vermektense
Benim bu ay ikinci kullanışım ama sıkıntı yaratmadı hiç ben de . Bu ayda olumlu sonuç alamazsam bir gecenin günlüğü diye bir sayfa var İnstagramda ordan akacağım

Ya çok heyecanlı bir bekleyiş , insan albinoya gidince bakmaya korkuyor ☺ Belirtin var mı hiç peki
Regl ağrım yok kasıklarımda batma ağrılar var bi an girip çıkan sanki bişeyler oluyor ama anlam veremediğim onun dışında hiç gecikmem 2 ay önce kimyasal genelik geçirdim başka da yok 😆

Back