- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
23 ocaktan 28 ocaga kadr yaptim testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hiç ama hiç üzülme benim eşimin de hızlı hareketli sadece yüzde yedi idi. Ve ben hamile kaldım. Gerçi düşükle sonuçlandı ama herkesin öyle olacak diye bir şey yok. Eşime dr promen k diye bir takviye verdi. Onu kullanıyor ayrıca keçiboynuzu kürü ve zeytinyağı içinde bekletilmiş kuru incir yediriyorum. Avokado ve muz da yiyor bunlara yönelMerhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim![]()
Ilk çizgiden daha belirgin yada eşit olması lazım yumurtladigindaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende doktorumun tavsiyesi üstüne aldım laboquick testini adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım hep 2. Çizgi silik çıkıyordu dün ve bugün baya belirgin çıktı yumurtlamış mı oluyorum şuan
Şuan böyleIlk çizgiden daha belirgin yada eşit olması lazım yumurtladiginda
Evet canım yumurtlamışsın test yapmaya devam et 2.çizgi siliklestiginde yumurtan çatlamış olacakŞuan böyle
Tammam canım çook teşekkür ederimEvet canım yumurtlamışsın test yapmaya devam et 2.çizgi siliklestiginde yumurtan çatlamış olacak
çünkü bu test pik yaptığı gün koyulaşır diğer günler hep siliktir. gebelik testi değil bu. ama önemli olan pik yaptığı günden sonra silikleşmeye başladığı günleri değerlendirebilmek. ben laboquick ile ovülasyonumu denk getirebildim ve şuan hamileyimKızlar merhaba adetime 5 gün var yumurtlamadan sonra ovi testlerim devamlı böyle çıkıyor nedenini bilen var mı acaba
Yumurtlama var canım hayırlısı olsun değerlendirMerhaba kızlar ben de bu ay ovulasyon testi yaptım ama bugün çıkan sonuç bu, yardımcı olur musunuz ?
Bende çatlama oldu bugünYumurtlama var canım hayırlısı olsun değerlendir
hadi inşallah canım hayırlı haberlerimiz olsun bu ayBende çatlama oldu bugün❤
İnşAllah canım aminMerhaba kızlar ben de bu ay ovulasyon testi yaptım ama bugün çıkan sonuç bu, yardımcı olur musunuz ?
hadi inşallah canım hayırlı haberlerimiz olsun bu ay
Canım benim temmuz 24 ten beri olan testlerim bu...biz 34-25-26 yı değerlendirebildik.devam edemedikçünkü bu test pik yaptığı gün koyulaşır diğer günler hep siliktir. gebelik testi değil bu. ama önemli olan pik yaptığı günden sonra silikleşmeye başladığı günleri değerlendirebilmek. ben laboquick ile ovülasyonumu denk getirebildim ve şuan hamileyim