Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sevindim canım , rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻 Yazdım bir kenara çok teşekkür ederim ☺ Adetime 5 gün kaldı inşallah güzel haber alırım ☺
Aminn inşallah canım🤲🏻Rica ederim benimde 5 günüm kaldı☺️☺️Haberleşelim mutlaka

Ya çıktı mı sonuç , kuzum üzülme lütfen adetin olana kadar bence hala Ümit var geç döllenmede olabilir , adet olursanda şakın üzülme
aslında üzülmedim tsh hormonum 7 lerdeydi 1 ay önce ilacımı fazlalaştırdı dr o düşmüş çok sevindim :KK16: ona 7.3 lerden 2,7 olmuş çok şükür gebelikte 4 ün altında olmalıymış bebeğin gelişimi için bilmiyorum kuzum 4 gün gecikti bugün sanmam bu hayatımda 3. gecikmem :110:

aslında üzülmedim tsh hormonum 7 lerdeydi 1 ay önce ilacımı fazlalaştırdı dr o düşmüş çok sevindim :KK16: ona 7.3 lerden 2,7 olmuş çok şükür gebelikte 4 ün altında olmalıymış bebeğin gelişimi için bilmiyorum kuzum 4 gün gecikti bugün sanmam bu hayatımda 3. gecikmem :110:
O zaman güzel haber de almış oldun , üzülme tabiki allahtan umut kesilmez kuzum 🥰 bebek yoksa bu adet neden gecikir ya sinir oluyorummmm olacaksa olsun neden bizi umutlandırıyor 😒

O zaman güzel haber de almış oldun , üzülme tabiki allahtan umut kesilmez kuzum 🥰 bebek yoksa bu adet neden gecikir ya sinir oluyorummmm olacaksa olsun neden bizi umutlandırıyor 😒
aynen az önce yaptım yine test dayanamayıp ahaha kıl çıktı resmen olsa olur işte daha vermicem kan falan ya :oops:

Eklentiler

• C975CB98-4817-4168-9165-D3A6C768C80E.jpeg
    C975CB98-4817-4168-9165-D3A6C768C80E.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 166
Çok silikte olsa var çizgi , nedense bana hala umut var gibi geliyor
kuzum benim sen olmasan bende gram umut yok vallahi :eek: ilk haber verceğimkişisin gerçekten :KK200::KK200: inşallah ya geç döllenme nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum onu bugn regl gecikmemin 4. günü kan testi dün sabah verdiğim bir testti 0,1 :cry:

kuzum benim sen olmasan bende gram umut yok vallahi :eek: ilk haber verceğimkişisin gerçekten :KK200::KK200: inşallah ya geç döllenme nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum onu bugn regl gecikmemin 4. günü kan testi dün sabah verdiğim bir testti 0,1 :cry:
Canım benimm , ne demek sen bana güzel haber versen senin kadar mutlu olurum inan. Çünkü insanların birbirinin iyiliğini istemesi için tanımasına veya görmesine gerek yok sen ve senin gibi , benim gibi bebek isteyen herkes dualarımda rabbin duyar görür inşallah 🤲🏻 Silikte olsa bir çizgi var hemen kanda çıkmayabilir 4 gün de az bir gecikme değil ne bileyim bende umutlanıyorum ☺️ Ama yine de her şeye hazırlıklı olmak lazım kalbimizi ferah tutalım ☺️

böyle çıktı kuzum ya 10 dk içinde
Canım idrarda çıkan kanka hayli hayli çıkardı çünkü önce kana karışıyor hormon. Belki test yapan cihazda sıkıntı vardır ondan negatif sonuç vermiştir umarım hamilesindir ama boşuna umutlanıp sonra üzülme derim hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım benimm , ne demek sen bana güzel haber versen senin kadar mutlu olurum inan. Çünkü insanların birbirinin iyiliğini istemesi için tanımasına veya görmesine gerek yok sen ve senin gibi , benim gibi bebek isteyen herkes dualarımda rabbin duyar görür inşallah 🤲🏻 Silikte olsa bir çizgi var hemen kanda çıkmayabilir 4 gün de az bir gecikme değil ne bileyim bende umutlanıyorum ☺ Ama yine de her şeye hazırlıklı olmak lazım kalbimizi ferah tutalım ☺
aynen öyle kuzum yapmıcam illaki çıkacak yordu beni bu testler ilk 5 dk da kıpkırmızı görmeden kan vermeyeceğim :D

Back