- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
Aminn inşallah canımçok sevindim canım , rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYazdım bir kenara çok teşekkür ederim ☺ Adetime 5 gün kaldı inşallah güzel haber alırım ☺
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah canımçok sevindim canım , rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYazdım bir kenara çok teşekkür ederim ☺ Adetime 5 gün kaldı inşallah güzel haber alırım ☺
Valla bende geçen ay öyle diyodum ama nasip tutmadı bu ay çörek otu kürü yaptım ümitliyim bakalım inşallahAmiin inşallah canım inşallah tutmuştur bu ay çok umursamadım bi de böyle deneyelim![]()
İnşallah bu ay tutarValla bende geçen ay öyle diyodum ama nasip tutmadı bu ay çörek otu kürü yaptım ümitliyim bakalım inşallah
bugün öğleden sonra belli olcakmış kuzum bekliyorum heyecanlaKuzumm valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu ☺
Tamam kuzumm hadi bakalım hayırlısınbugün öğleden sonra belli olcakmış kuzum bekliyorum heyecanla![]()
Maalesef gebe değilim 0.1Tamam kuzumm hadi bakalım hayırlısın☺
Ya çıktı mı sonuç , kuzum üzülme lütfen adetin olana kadar bence hala Ümit var geç döllenmede olabilir , adet olursanda şakın üzülmeMaalesef gebe değilim 0.1![]()
aslında üzülmedim tsh hormonum 7 lerdeydi 1 ay önce ilacımı fazlalaştırdı dr o düşmüş çok sevindimYa çıktı mı sonuç , kuzum üzülme lütfen adetin olana kadar bence hala Ümit var geç döllenmede olabilir , adet olursanda şakın üzülme
O zaman güzel haber de almış oldun , üzülme tabiki allahtan umut kesilmez kuzumaslında üzülmedim tsh hormonum 7 lerdeydi 1 ay önce ilacımı fazlalaştırdı dr o düşmüş çok sevindimona 7.3 lerden 2,7 olmuş çok şükür gebelikte 4 ün altında olmalıymış bebeğin gelişimi için bilmiyorum kuzum 4 gün gecikti bugün sanmam bu hayatımda 3. gecikmem
![]()
aynen az önce yaptım yine test dayanamayıp ahaha kıl çıktı resmen olsa olur işte daha vermicem kan falan yaO zaman güzel haber de almış oldun , üzülme tabiki allahtan umut kesilmez kuzumbebek yoksa bu adet neden gecikir ya sinir oluyorummmm olacaksa olsun neden bizi umutlandırıyor
![]()
Silik çizgi çıktı mı yineeeaynen az önce yaptım yine test dayanamayıp ahaha kıl çıktı resmen olsa olur işte daha vermicem kan falan ya![]()
Silik çizgi çıktı mı yineee
Kuzum hemen mi çıktı çizgiböyle çıktı kuzum ya 10 dk içinde
evetKuzum hemen mi çıktı çizgi
Çok silikte olsa var çizgi , nedense bana hala umut var gibi geliyor
kuzum benim sen olmasan bende gram umut yok vallahiÇok silikte olsa var çizgi , nedense bana hala umut var gibi geliyor
Canım benimm , ne demek sen bana güzel haber versen senin kadar mutlu olurum inan. Çünkü insanların birbirinin iyiliğini istemesi için tanımasına veya görmesine gerek yok sen ve senin gibi , benim gibi bebek isteyen herkes dualarımda rabbin duyar görür inşallahkuzum benim sen olmasan bende gram umut yok vallahiilk haber verceğimkişisin gerçekten
inşallah ya geç döllenme nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum onu bugn regl gecikmemin 4. günü kan testi dün sabah verdiğim bir testti 0,1
![]()
Canım idrarda çıkan kanka hayli hayli çıkardı çünkü önce kana karışıyor hormon. Belki test yapan cihazda sıkıntı vardır ondan negatif sonuç vermiştir umarım hamilesindir ama boşuna umutlanıp sonra üzülme derim hakkında hayırlısı olsun inşallahböyle çıktı kuzum ya 10 dk içinde
aynen öyle kuzum yapmıcam illaki çıkacak yordu beni bu testler ilk 5 dk da kıpkırmızı görmeden kan vermeyeceğimCanım benimm , ne demek sen bana güzel haber versen senin kadar mutlu olurum inan. Çünkü insanların birbirinin iyiliğini istemesi için tanımasına veya görmesine gerek yok sen ve senin gibi , benim gibi bebek isteyen herkes dualarımda rabbin duyar görür inşallahSilikte olsa bir çizgi var hemen kanda çıkmayabilir 4 gün de az bir gecikme değil ne bileyim bende umutlanıyorum ☺ Ama yine de her şeye hazırlıklı olmak lazım kalbimizi ferah tutalım ☺