Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler arkadaşlar 🌸 laboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺❤

Ben de kullandim fakat o ay hic yumurtlamadim

Adetim düzenliydi normalde hep 28 günde bir gelirdi son 3 aydır 30. gün geliyor
Ben 2ay onde takvıme gore hamıle kaldım kımyasal oldu 1ay ara verdı. SImdı yıne basladım takvımdekı yumurtlama gunum carsamba gunu gosterıyordu acaba dogrumu dıe ovulasyon yaotım ovulasyon sılık cıktı

CANım 12.30da yapıyorum saat 10dan ıtıbaren su ıcmıyorum hıcbısey
ben genelde öğlen uyanırım öğlen kalktığımd yapardım bu ay kalkıp kahvaltımı yapıyorum öğlen saat 2 ye kadar 2 saat bekliyorum sıvı almadan ondan sonra yaptım LH hormonu saat 12 ile 4 arası yapılmalıymış yada akşam 6-8 arası bide öyle dene saat 2 gibi yap

Ben 2ay onde takvıme gore hamıle kaldım kımyasal oldu 1ay ara verdı. SImdı yıne basladım takvımdekı yumurtlama gunum carsamba gunu gosterıyordu acaba dogrumu dıe ovulasyon yaotım ovulasyon sılık cıktı
Takvim her zaman doğru göstermez çünkü o senin bünyeni hormonlarını bilemez o düz hesap 14. günü baz alıyor takvime çok güvenme derim ben. çünkü ben geçen ay 15. gün yumurtladım bu ay 13. gün yumurtladım

Takvim her zaman doğru göstermez çünkü o senin bünyeni hormonlarını bilemez o düz hesap 14. günü baz alıyor takvime çok güvenme derim ben. çünkü ben geçen ay 15. gün yumurtladım bu ay 13. gün yumurtladım
Bakalım canım hayırlısı neyse o olsım hakkımızda

Hayırlı geceler arkadaşlar 🌸 laboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺❤
Merhaba,

Laboquick markayı ben de kullnaıyorum ama bu markaya çok güvenmiyorum. Yalancı negatif ya da silik çıkma ihtimali var. Gelecek ay Prediktor alacağım. Arada cok fiyat farkı var farkındayım ama prediktorun herşeyi çok iyi. gebelik testi de ovulasyonu da. Ben laboquick ile beraber başka ucuz bir marka daha aldım. Eş zamanlı ikisini de yaptım. Ovula markasıi bu da ucuz. Bütçeni yoksa ovula alın, labodan daha iyi.

Adetlerim düzensiz olduğu için koskoca pakette 2 kere ovülasyon çıktı be hamile değilim. Ama bu benden kaynaklı bi durum teste birşey diyemem. Hatalı olup olmadığını adetleri düzenli insanlar daha iyi test edebilir

Laboquick testinde pozitifi gördüğüm gün doktora gitmiştim. Doktorum da yumurtlamam olduğunu söyledi. Bence işe yarıyor ancak kullanım talimatına uymak gerekli. Kullanmadan 1-2 saat önce sıvı tüketilmemesi çok önemli.

Ilk kullandığım ay hamile kalmadım. Mayısta kullandım sonra 3 ay esimle ayri kaldik. Kafadan testleri hamilelik dusuncelerini attim. Esimle birlikte oldugumuzda oylesine yapiyorduk. Bir baktimki hamile kalmisim. Bu işler nasip kuzum. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Allah isteyen herkese versin insallah
aynen öyle nasip , vakti gelince rabbim hepimize verecektir 🥰

Laboquick testinde pozitifi gördüğüm gün doktora gitmiştim. Doktorum da yumurtlamam olduğunu söyledi. Bence işe yarıyor ancak kullanım talimatına uymak gerekli. Kullanmadan 1-2 saat önce sıvı tüketilmemesi çok önemli.
Talimatlara uyarak yaptım , yumurtlama günümde çift çizgiyi gördüm iki gün üst üste ama insan yinede çok güvenemiyor bu ayda kullanacağım bu testleri elimde geçen aydan kalan testler var bu hayırlı sonuçlar alırım inşallah ☺️ Çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için 🥰

Merhaba,

Laboquick markayı ben de kullnaıyorum ama bu markaya çok güvenmiyorum. Yalancı negatif ya da silik çıkma ihtimali var. Gelecek ay Prediktor alacağım. Arada cok fiyat farkı var farkındayım ama prediktorun herşeyi çok iyi. gebelik testi de ovulasyonu da. Ben laboquick ile beraber başka ucuz bir marka daha aldım. Eş zamanlı ikisini de yaptım. Ovula markasıi bu da ucuz. Bütçeni yoksa ovula alın, labodan daha iyi.
Elimde laboquick testler var bu ayda kullanayım , inşallah diğer aya gerek kalmaz ☺️ Kalırsada dediğiniz testlere bakacağım çok teşekkür ederim ☺️🥰

Kizlar merhaba bende laboquick kullaniyorum cuma cumartesi pazar ve pazartesi yaklasik 4 gundur full koyu cizgi gosterio normal mi sizce gorseli ekliyorum bugun yaptigim testi ayri ekledim meseka dun 15.gun aksam silik cizgi cikti aa dedim tamam bitti ama bu sabah kopkoyi 20191110_233628.jpg
20191110_233628.jpg
20191110_233628.jpg

Merhaba canım , bende aynı testi kullanıyorum sadece iki kere pik olmuş gibi geldi bana 13 ve 14. Günler
Cevabiniz icin cok teselkurrederim bugun yaptigimi yukleyememisim bugun ki hepsinden koyu c deki cizgi hafif kalmis resmen o derece koyu sasirdom bende zannedersem bugun peki z hangi gunleri degerlendiriosunuz ben smdi bugun pik desem en koyu gordugum gun bugun yarin mi degerlendirmeliyim ?

Günaydınn canım ☺️ Çift çizgiyi gördüğün günden itibaren değerlendirmek gerekiyor gün aşırı veya her gün çift çizgi olduğu gün , daha doğrusu ikisinde koyu kırmızı olduğu gün yumurta oluşmuş oluyor. Çizgi silinmeye başladığı zaman da yumurta çatlamış oluyor

Back