• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık LABOQUİCK Ovulasyon Testi Kullanıcıların Dikkatine!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

junes

'A❤️A'
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.788
3.348
208
Kızlar selamlar,

Bu markadan ovulasyon testlerim var, bu ay regl bitince ertesi gün takip etmeye başladım.
Hemen ertesi gün tek çizgi çıktı bir sonra ki gün çizgim silik çıktı 3. gün yine tek çizgi çıktı ve bugün de yaptığımda yine tek çizgi çıkıyor.
Numuneyi damlattığımda anında kırmızı yatay bir çizgi beliriyor daha sonra C çizgisi çıkıyor 2. çizgi çıkmıyor.
Neden önce yatay kırmızı çizgi çıkıyor ya test kitinde mi sorun var?
İlk kez böyle görüyorum, ve regl döngümün 11. günü
takvime göre yarın yumurtlama görünüyor ama çıkmıyor kitlerde
Böyle bi sorunla karşılanınız oldu mu acaba, merak ettim???

kırmızı yatay ne acaba onu anlamadım.. başka rahatsızlığın falan var mı?
sen yapmaya devam et... göreceksindir.
ilk defa bu ay kullandım, prg 4ü (4 ekim) gösteriyordu ben adetin 9.günü yapmaya başladım yani 26sında,
30 eylülde de pik gördüm (çok koyu kırmızı değildi onu da belirteyim) 1, 2 çatladı bugün de regl oldum..
yani ovu testi doğru.. çalışıyor..
sıvı alımına dikkat ediyorsun, öğleden sonra 3 4 gibi tuvaleti hallettim, sıvı almadan, akşam 7 gibi yaptım testlerimi

hayır hiç bir rahatsızlığım yok çok şükür, geçen ay zaten rutin muayenemi de oldum (smear vs)
sıvı alımına da dikkat ediyorum; 3 saat kadar sıvı tüketmeden yaptım bugün de, yapmaya devam edeceğim o zaman, siz de aynı markayı mı kullanıyorsanız?
idrarı damlattıktan sonra hemen C çizgi mi beliriyor ilk önce?
Kırmızı şerit ilerledikten sonra önce kırmızı yatay çizgi oluşuyor sonra C çizgisi beliriyor o kadar, anlam veremedim

hee ilk damladan sonra yayılmayı diyorsun onda sıkıntı görmedim ben, c nin hemen belirip belirmediğine dikkat etmedim ama koyu bir c çizgisi görüyorum..
evet laboquik...

hee ilk damladan sonra yayılmayı diyorsun onda sıkıntı görmedim ben, c nin hemen belirip belirmediğine dikkat etmedim ama koyu bir c çizgisi görüyorum..
evet laboquik...
bende ilk kez dünden beri gördüm böyle bişey
geçen ay hiç sorun olmadı test kitlerimde

fotosu varsa at bakalım
yarın yaptığımda buraya foto atacağım canım mutlaka
C çizgisinden önce yatay kırmızı çizgi belirip kayboluyo
ikinci çizgi silik dahi çıkmıyor sonrasında

bende ilk kez dünden beri gördüm böyle bişey
geçen ay hiç sorun olmadı test kitlerimde
dikkat etmemişsindir o yayılan kırmızıya sıkıntı yok bence .. daha pik yapamadı demek ki.. döngün kaçtı düzenli midir adetlerin?
benim son 4 5 ayda şaştı döngü bir ay 26 bir ay 31 bir ay 27 vs bu ay ovu yaptım işte dedim 9 undan başlayım 30 adet test olunca elde :))

dikkat etmemişsindir o yayılan kırmızıya sıkıntı yok bence .. daha pik yapamadı demek ki.. döngün kaçtı düzenli midir adetlerin?
benim son 4 5 ayda şaştı döngü bir ay 26 bir ay 31 bir ay 27 vs bu ay ovu yaptım işte dedim 9 undan başlayım 30 adet test olunca elde :))
düzenli canım döngü aralığım 24-25 26 olur genelde
bende işte bu ay reglim biter bitmez başladım
ama henüz zirve olmadı işte
mesela geçen ay 10. gün pik olmuştu
bu ay bugün 11.günüm mesela ama yok

kızçeler bugün yaptığın ovulasyonlar bunlar

Eklentiler

• 4BCEDE99-19E4-4B91-A71C-7A08DACF3A66.webp
    4BCEDE99-19E4-4B91-A71C-7A08DACF3A66.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 834
düzenli canım döngü aralığım 24-25 26 olur genelde
bende işte bu ay reglim biter bitmez başladım
ama henüz zirve olmadı işte
mesela geçen ay 10. gün pik olmuştu
bu ay bugün 11.günüm mesela ama yok

erken başlamışsın ama bitiminde yum. olan da oluyor, yaşa da bağlı 1 ayda iki defa yum.oluyor..
değişebiliyormuş o günler ama değişmeyen yum.günden 14 sonra adet olduğun :)

rica ederim tatlım hepimizin başında:)

erken başlamışsın ama bitiminde yum. olan da oluyor, yaşa da bağlı 1 ayda iki defa yum.oluyor..
değişebiliyormuş o günler ama değişmeyen yum.günden 14 sonra adet olduğun :)

rica ederim tatlım hepimizin başında:)
geçen ay tesadüf pik gününü ilk yaptığımda yakaladım
haliyle öncesini değerlendirememiş olduk
bu ay özellikle biter bitmez başladım:KK53:

evet fazla damlatmışsın geçen ay böyle olmadı mı az mı damlattın o zaman;)

evet fazla damlatmışsın geçen ay böyle olmadı mı az mı damlattın o zaman:KK66:
aslında her yaptığımda saymıyorum damlaları, dimi fazla olmuş bugün dağılmış zaten
akşam 20:00’den önce tekrarlıyayım bugün en iyisi

Back