amin canım amin,bunlarda bir belirti sonuçta :) haberleşelim mutlakaİnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de hicbir belirti yoktu. Dün gece aniden bel ağrısı ile uyandım ve egilince sağ kasik ağrısı oldu kısa sure o kadar. Başka hiçbir belirti yok
Tamam canım haber verelim birbirimize. Şuan sağ kasigimda batma basladiamin canım amin,bunlarda bir belirti sonuçta :) haberleşelim mutlaka
Merhaba. İnş güzel sonuçlar olurMerhabalar ben beren intden sipariş ettim yarın başlayacağım.Adet düzensizliği var bu ay korunmayı bıraktık bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ben de netten almıştım. Güzel sonuçlar olsun insBen de internetten aldım bu ay deneyeceğim ilk defa.Gönlümüze göre olur inşallah
Canım geç oldu ama 3 ay denedim hep farklı günlerde yumurtladimovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????
Merhaba. İnş güzel sonuçlar olur
Bidahaki adetine kadar uygula. Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormusMerhaba 3 gündür uyguluyorum şuan silik çıkıyor denemeye devam bakalım nasıl olacak
Bidahaki adetine kadar uygula. Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormus
Insallah her sey yolunda gider. Tam yumurtlama gunume yakin agir bir grip oldum. Reglim bittikten sonra yaptigim her test boşa gitti bu aymerhaba, ben de bu ay başlıyorum ovulasyon testine adetim bittikten sonra sonuçları paylaşalım, sonra gelsin bebişler
yumurtlama olmadı mı grip olduğun için ?Insallah her sey yolunda gider. Tam yumurtlama gunume yakin agir bir grip oldum. Reglim bittikten sonra yaptigim her test boşa gitti bu ay
Tam cizgim koyulasmaya basladigi zaman grio oldum. Sonraki gunler ben ne test yapabildim ne deneme.yumurtlama olmadı mı grip olduğun için ?
anladım canım aynen nasip valla ben de internetten siparişini vermiştim gelmesini bekliyorum 5. ay olacak bu denemedeTam cizgim koyulasmaya basladigi zaman grio oldum. Sonraki gunler ben ne test yapabildim ne deneme.Nasipten ote yol yokmus demek ki.
Insallah dualarimiz kabul olur. 2017 ye biz de hamile girerizanladım canım aynen nasip valla ben de internetten siparişini vermiştim gelmesini bekliyorum 5. ay olacak bu denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?