24 teki daha koyu muydu
25de silikti canım. Ama 24ü malesef değerlendiremedik 23 ve 21i değerlendirebildik25 te nasildi? Bence 24 te yumurtlamissin
Zaten siliklesince değerlendirin diyolar. Önce de degerlendirdiginde oluyormuş çünkü spremler vücutta 3-4 kalabiliyormus25de silikti canım. Ama 24ü malesef değerlendiremedik 23 ve 21i değerlendirebildik
Adete yakınsa hamilelik diyolar ama benim yumurtlama 2 gün ust uste köyü oluyorIki gün üst üste pozitif olmasi ne anlama geliyor peki
Yumurtlamada öyle oldu benim de. yani o iki günden birinde mi yumurtlama olmus oluyor acabaAdete yakınsa hamilelik diyolar ama benim yumurtlama 2 gün ust uste köyü oluyor
Bal tarçın çörek otu kurunu nasıl yaptın canim?benim adet döngüm 24 ila 27 gün arasında değişiyor,bir ay 24 günde oluyorum bir ay 27 günde :) ovulasyon testi kullanmadım,4 gün degerlendirdim 7.gün 10.gün 13.gun ve 16.gün,belirti olarak gögüslerim acıyor :)kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ,birde ben bu ay tarcın bal çörek otu kürü yaptım ,bakalım bekleyip göreceğiz :) inş güzel haberler alırız
Siliklesince yumurtlama oluyor. Benim de teste basladigimdan beri yumurtlamam 2 gün köyü çıkıyor. İdrarı damlattigim an t c den koyu oluyorYumurtlamada öyle oldu benim de. yani o iki günden birinde mi yumurtlama olmus oluyor acaba
Bana doktor önce folbiol verdi her gün 1 tane iç dedi. Nisanda başladım ve adet gunlerim çok yoğun akıntılı oluyordu. 2 ay önce bıraktım folic trio aldım eczaneden. 2 aydır adetlerim azaldı memnunumBu ay doktora genel kontrol için gittim ben . 3 aylık evliyiz. Çikolata Kist olduğunu 1 2 cm olduğundan tedaviye grek olmadığını , gebeliğe engel olmadığını söyledi doktor. Oviloasyon testi aldım predictor. Nette en iyisi olduğu yazdığı için . Bence pahalı olmasından başka bişey değil. Bu ay laboquic aldım bakalım bu nasıl olacak . Dediğiniz gibi akşam 6 gibi uygulayayım . Bide folik asit bünyede değişiklik yaptı mı sizde ? Adet kanamasında artış kilo alma gibi ?
O zaman bu ay da yakalayamadik cunku koyu olanları degerlendirebildik siliklesince degerlendiremedikSiliklesince yumurtlama oluyor. Benim de teste basladigimdan beri yumurtlamam 2 gün köyü çıkıyor. İdrarı damlattigim an t c den koyu oluyor
Folbiolun yan etkilerine bakmistim hiç adetle ilgili bisey yoktu ama ben ona başlamıştım. OlabilirBana da Folbiol vermişti amaonunyerine eczane folic 1 verdi. Aynı tür bunlar hattta bu daha iyi gebe kalmadan önce başlanan bu dedi , normalde adetim hep düzenli olur 3 gün sürerdi. Bu ay 3 gün önce ve 4 gün sürdü kahverengi akıntı hariç . İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum
Spermler vücutta 3-4 gün canlı kaliyormus üzülme.O zaman bu ay da yakalayamadik cunku koyu olanları degerlendirebildik siliklesince degerlendiremedik
Ona baglamistim diyecektim :)Folbiolun yan etkilerine bakmistim hiç adetle ilgili bisey yoktu ama ben ona başlamıştım. Olabilir
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otuBal tarçın çörek otu kurunu nasıl yaptın canim?
Tabi cok cok kaliteli olursaymis:) ama varya nedense her ay olmayacakmis gibi hisse kapildigim icin :/Spermler vücutta 3-4 gün canlı kaliyormus üzülme.
Esimin sperm değerleri düşük çıktı tüp bebek dediler. 2 ay oldu ogreneli ve her ay umutsuzum. Bir sıkıntıniz yoksa hiç öyle dusunme. Zamanı vardır diye dusun, olumsuz düşünme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi cok cok kaliteli olursaymis:) ama varya nedense her ay olmayacakmis gibi hisse kapildigim icin :/
Hadi ya bende ise yariyorsa yapcaktim sağol canm12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı organik bal
her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar aç karnına yenilmesi gerekiyor ama ben faydasını görmedim inş sen görürsün vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?